Μετατροπή POWERPOINT σε FODS μέσω Java ή Online App

Στο Premise Java API για εξαγωγή POWERPOINT σε FODS χωρίς χρήση Microsoft® Excel ή PowerPoint

 

Μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο POWERPOINT σε FODS μέσω του Aspose.Total for Java σε δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα μπορείτε να εξαγάγετε το POWERPOINT σε HTML χρησιμοποιώντας το Aspose.Slides for Java . Δεύτερον, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells για Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε FODS.

Πώς να μετατρέψετε το POWERPOINT σε FODS μέσω Java

 1. Ανοίξτε το αρχείο POWERPOINT χρησιμοποιώντας την τάξη Presentation
 2. Μετατρέψτε το POWERPOINT σε HTML χρησιμοποιώντας το [save]( https://reference.aspose.com/slides/java/com.aspose.slides/Presentation#save-java.lang.String-int-com.aspose.slides . μέθοδος ISaveOptions-).
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή FODS χρησιμοποιώντας save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Για να μετατρέψετε το POWERPOINT σε FODS, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total για Java απευθείας από ένα [Maven]( https://repository.aspose.com/webapp/#/artifacts/browse/tree/General/repo/com/ έργο που βασίζεται σε aspose/aspose-total) και συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για POWERPOINT σε FODS

Απαιτήσεις μετατροπής

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το έγγραφο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Εάν το έγγραφο POWERPOINT εισόδου σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε FODS χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Το API σάς επιτρέπει να ανοίξετε το κρυπτογραφημένο έγγραφο περνώντας τον σωστό κωδικό πρόσβασης σε ένα αντικείμενο LoadOptions.

Μετατροπή Προστατευμένου POWERPOINT σε FODS μέσω Java

Κατά τη μετατροπή του αρχείου POWERPOINT σε FODS, μπορείτε επίσης να προσθέσετε υδατογράφημα στη μορφή αρχείου εξόδου FODS. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, δημιουργήστε ένα νέο βιβλίο εργασίας για να ανοίξετε το αρχείο HTML που έχει μετατραπεί. Επιλέξτε φύλλο εργασίας μέσω του ευρετηρίου του, δημιουργήστε ένα σχήμα και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία addTextEffect, ορίστε χρώματα, διαφάνεια και άλλα. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας HTML ως FODS με το υδατογράφημα.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω POWERPOINT σε FODS Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή POWERPOINT που ενσωματώθηκε παραπάνω. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετατροπής, μπορείτε είτε να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο POWERPOINT στη λευκή περιοχή είτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να εισαγάγετε το έγγραφο. Μόλις προστεθεί το αρχείο, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή". Αφού ολοκληρωθεί η μετατροπή POWERPOINT σε FODS, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε. Με ένα μόνο κλικ, θα λάβετε τα αρχεία FODS εξόδου σας.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του αρχείου POWERPOINT. Εάν το αρχείο POWERPOINT είναι μικρό σε μέγεθος, η μετατροπή σε FODS μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή Java, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για αυτόν τον σκοπό.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή POWERPOINT σε FODS χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή POWERPOINT σε FODS, ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία FODS που έχουν μετατραπεί θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Λάβετε υπόψη ότι διαγράφουμε αυτόματα τυχόν μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης δεν θα είναι πλέον ενεργοί μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Τα αρχεία σας είναι απολύτως ασφαλή και ιδιωτικά, καθώς κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής POWERPOINT, είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Προσφέρουμε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή κυρίως για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης, όπως Google Chrome, Firefox, Opera ή Safari, για αυτήν τη διαδικτυακή μετατροπή. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, το Aspose.Total POWERPOINT Conversion API θα λειτουργούσε απρόσκοπτα.

Εξερευνήστε POWERPOINT επιλογές μετατροπής με Java

Μετατροπή POWERPOINTs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή POWERPOINTs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή POWERPOINTs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή POWERPOINTs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή POWERPOINTs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή POWERPOINTs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)