Μετατροπή PPTM σε WORD μέσω Java ή Online App

On Premise Java API για μετατροπή PowerPoint PPTM σε WORD σε οποιαδήποτε εφαρμογή Java J2SE, J2EE, J2ME

 

Aspose.Total for Java Οι βιβλιοθήκες αυτοματισμού μορφής αρχείου εξουσιοδοτούν τους προγραμματιστές Java να αυτοματοποιούν τη διαδικασία μετατροπής ομαδικής μετατροπής του PowerPoint PPTM σε Word WORD. Η μετατροπή του εγγράφου είναι μια διαδικασία δύο βημάτων και περιλαμβάνει τη χρήση δύο API. Θα χρησιμοποιήσουμε το Aspose.Slides for Java που είναι ένα PowerPoint API για χειρισμό και διαχείριση παρουσιάσεων για τη μετατροπή PPTM σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε δυνατότητες API επεξεργασίας κειμένου Aspose.Words για Java θα μετατρέψουμε το HTML σε WORD.

Πώς να μετατρέψετε το PPTM σε WORD μέσω Java

 1. Ανοίξτε το αρχείο PPTM χρησιμοποιώντας την τάξη Presentation
 2. Μετατρέψτε το PPTM σε HTML χρησιμοποιώντας το [save]( https://reference.aspose.com/slides/java/com.aspose.slides/Presentation#save-java.lang.String-int-com.aspose.slides . μέθοδο ISaveOptions-) και ορίστε το Html ως SaveFormat
 3. Φορτώστε το αρχείο HTML που έχει μετατραπεί χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή WORD χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save

Απαιτήσεις μετατροπής

Για μετατροπή αρχείου PPTM σε WORD, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total για Java απευθείας από ένα [Maven]( https://repository.aspose.com/webapp/#/artifacts/browse/tree/General/repo/com/aspose έργο που βασίζεται στο /aspose-total) και συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTM σε WORD

Απαιτήσεις μετατροπής

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μετατροπή αρχείου PPTM σε WORD με υδατογράφημα. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στο έγγραφό σας WORD, μπορείτε πρώτα να μετατρέψετε το αρχείο PPTM σε HTML και να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε αυτό. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, φορτώστε το νέο αρχείο HTML χρησιμοποιώντας την κλάση Document , δημιουργήστε μια παρουσία του TextWatermarkOptions και ορίστε Οι ιδιότητές του, Καλέστε τη μέθοδο Watermark.setText και περάστε κείμενο υδατογραφήματος & αντικείμενο του TextWatermarkOptions.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTM σε WORD Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή PPTM είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Για να μετατρέψετε τα αρχεία PPTM σε μορφή WORD online, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα. Πρώτα, προσθέστε το αρχείο PPTM είτε σύροντάς το και αποθέτοντάς το στην καθορισμένη περιοχή είτε κάνοντας κλικ μέσα στη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή PPTM σε WORD, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τη μορφή αρχείου που χρειάζεστε.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTM;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική μετατροπή PPTM σε WORD. Η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου PPTM. Τα αρχεία PPTM μικρού μεγέθους μπορούν να μετατραπούν σε WORD μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή Java, η ταχύτητα μετατροπής μπορεί να εξαρτάται από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Σε κάθε περίπτωση, το εργαλείο μας μετατροπής PPTM σε WORD είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση και ποιότητα εξόδου.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTM σε WORD χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής PPTM σε WORD, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε μέσω του παρεχόμενου συνδέσμου λήψης. Το σύστημά μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων, επομένως όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία διαγράφονται μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης καθίστανται ανενεργοί. Χρησιμοποιούμε μια δωρεάν εφαρμογή για να παρέχουμε ένα περιβάλλον δοκιμών στους χρήστες ώστε να ελέγχουν τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσουν τον κώδικα. Να είστε βέβαιοι ότι η μετατροπή του αρχείου σας, συμπεριλαμβανομένου του PPTM, είναι απολύτως ασφαλής και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία σας.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTM;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας PPTM σε WORD είναι συμβατός με τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, το Aspose.Total PPTM Conversion API προσφέρει μια ομαλή και αξιόπιστη λύση για τη μετατροπή αρχείων PPTM σε μορφή WORD. Αυτό το API προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να κάνει τη διαδικασία μετατροπής όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική. Είτε είστε προγραμματιστής είτε απλός χρήστης, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον κώδικα μετατροπής PPTM σε WORD στην εφαρμογή σας και να απολαύσετε απρόσκοπτες και απροβλημάτιστες μετατροπές.

Εξερευνήστε PPTM επιλογές μετατροπής με Java

Μετατροπή PPTMs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTMs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTMs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTMs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTMs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTMs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTMs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTMs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTMs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTMs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTMs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή PPTMs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή PPTMs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή PPTMs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή PPTMs σε JSON (Αρχείο σημειογραφίας αντικειμένου JavaScript)
Μετατροπή PPTMs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή PPTMs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTMs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή PPTMs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή PPTMs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή PPTMs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή PPTMs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTMs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTMs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή PPTMs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή PPTMs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή PPTMs σε XLTX (Πρότυπο Excel)