Μετατροπή PPTX σε WORDML μέσω Java ή Online App

On Premise Java API για μετατροπή PowerPoint PPTX σε WORDML σε οποιαδήποτε εφαρμογή Java J2SE, J2EE, J2ME

 

Aspose.Total for Java Οι βιβλιοθήκες αυτοματισμού μορφής αρχείου εξουσιοδοτούν τους προγραμματιστές Java να αυτοματοποιούν τη διαδικασία μετατροπής ομαδικής μετατροπής του PowerPoint PPTX σε Word WORDML. Η μετατροπή του εγγράφου είναι μια διαδικασία δύο βημάτων και περιλαμβάνει τη χρήση δύο API. Θα χρησιμοποιήσουμε το Aspose.Slides for Java που είναι ένα PowerPoint API για χειρισμό και διαχείριση παρουσιάσεων για τη μετατροπή PPTX σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε δυνατότητες API επεξεργασίας κειμένου Aspose.Words για Java θα μετατρέψουμε το HTML σε WORDML.

Πώς να μετατρέψετε το PPTX σε WORDML μέσω Java

 1. Ανοίξτε το αρχείο PPTX χρησιμοποιώντας την τάξη Presentation
 2. Μετατρέψτε το PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας το [save]( https://reference.aspose.com/slides/java/com.aspose.slides/Presentation#save-java.lang.String-int-com.aspose.slides . μέθοδο ISaveOptions-) και ορίστε το Html ως SaveFormat
 3. Φορτώστε το αρχείο HTML που έχει μετατραπεί χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή WORDML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save

Απαιτήσεις μετατροπής

Για μετατροπή αρχείου PPTX σε WORDML, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total για Java απευθείας από ένα [Maven]( https://repository.aspose.com/webapp/#/artifacts/browse/tree/General/repo/com/aspose έργο που βασίζεται στο /aspose-total) και συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTX σε WORDML

Απαιτήσεις μετατροπής

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μετατροπή αρχείου PPTX σε WORDML με υδατογράφημα. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στο έγγραφό σας WORDML, μπορείτε πρώτα να μετατρέψετε το αρχείο PPTX σε HTML και να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε αυτό. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, φορτώστε το νέο αρχείο HTML χρησιμοποιώντας την κλάση Wordmlument , δημιουργήστε μια παρουσία του TextWatermarkOptions και ορίστε Οι ιδιότητές του, Καλέστε τη μέθοδο Watermark.setText και περάστε κείμενο υδατογραφήματος & αντικείμενο του TextWatermarkOptions.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTX σε WORDML Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή PPTX είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Για να μετατρέψετε τα αρχεία PPTX σε μορφή WORDML online, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα. Πρώτα, προσθέστε το αρχείο PPTX είτε σύροντάς το και αποθέτοντάς το στην καθορισμένη περιοχή είτε κάνοντας κλικ μέσα στη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή PPTX σε WORDML, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τη μορφή αρχείου που χρειάζεστε.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTX;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική μετατροπή PPTX σε WORDML. Η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου PPTX. Τα αρχεία PPTX μικρού μεγέθους μπορούν να μετατραπούν σε WORDML μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή Java, η ταχύτητα μετατροπής μπορεί να εξαρτάται από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας. Σε κάθε περίπτωση, το εργαλείο μας μετατροπής PPTX σε WORDML είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση και ποιότητα εξόδου.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTX σε WORDML χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής PPTX σε WORDML, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε μέσω του παρεχόμενου συνδέσμου λήψης. Το σύστημά μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων, επομένως όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία διαγράφονται μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης καθίστανται ανενεργοί. Χρησιμοποιούμε μια δωρεάν εφαρμογή για να παρέχουμε ένα περιβάλλον δοκιμών στους χρήστες ώστε να ελέγχουν τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσουν τον κώδικα. Να είστε βέβαιοι ότι η μετατροπή του αρχείου σας, συμπεριλαμβανομένου του PPTX, είναι απολύτως ασφαλής και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία σας.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTX;
  Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας PPTX σε WORDML είναι συμβατός με τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera και το Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή, το Aspose.Total PPTX Conversion API προσφέρει μια ομαλή και αξιόπιστη λύση για τη μετατροπή αρχείων PPTX σε μορφή WORDML. Αυτό το API προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να κάνει τη διαδικασία μετατροπής όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική. Είτε είστε προγραμματιστής είτε απλός χρήστης, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον κώδικα μετατροπής PPTX σε WORDML στην εφαρμογή σας και να απολαύσετε απρόσκοπτες και απροβλημάτιστες μετατροπές.

Εξερευνήστε PPTX επιλογές μετατροπής με Java

Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή PPTXs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή PPTXs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή PPTXs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή PPTXs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή PPTXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή PPTXs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή PPTXs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή PPTXs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTXs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή PPTXs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)