Μετατροπή PPTX σε XLS μέσω Java ή Online App

Στο Premise Java API για εξαγωγή PPTX σε XLS χωρίς χρήση Microsoft® Excel ή PowerPoint

 

Μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο PPTX σε XLS μέσω του Aspose.Total for Java σε δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα μπορείτε να εξαγάγετε το PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας το Aspose.Slides for Java . Δεύτερον, χρησιμοποιώντας το Aspose.Cells για Java , μπορείτε να μετατρέψετε HTML σε XLS.

Πώς να μετατρέψετε το PPTX σε XLS μέσω Java

 1. Ανοίξτε το αρχείο PPTX χρησιμοποιώντας την τάξη Presentation
 2. Μετατρέψτε το PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας το [save]( https://reference.aspose.com/slides/java/com.aspose.slides/Presentation#save-java.lang.String-int-com.aspose.slides . μέθοδος ISaveOptions-).
 3. Φορτώστε το έγγραφο HTML χρησιμοποιώντας την τάξη Workbook
 4. Αποθηκεύστε το έγγραφο σε μορφή XLS χρησιμοποιώντας save μέθοδο

Απαιτήσεις μετατροπής

Για να μετατρέψετε το PPTX σε XLS, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total για Java απευθείας από ένα [Maven]( https://repository.aspose.com/webapp/#/artifacts/browse/tree/General/repo/com/ έργο που βασίζεται σε aspose/aspose-total) και συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από το downloads .

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTX σε XLS

Απαιτήσεις μετατροπής

Χρησιμοποιώντας το API, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το έγγραφο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Εάν το έγγραφο PPTX εισόδου σας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε XLS χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης. Το API σάς επιτρέπει να ανοίξετε το κρυπτογραφημένο έγγραφο περνώντας τον σωστό κωδικό πρόσβασης σε ένα αντικείμενο LoadOptions.

Μετατροπή Προστατευμένου PPTX σε XLS μέσω Java

Κατά τη μετατροπή του αρχείου PPTX σε XLS, μπορείτε επίσης να προσθέσετε υδατογράφημα στη μορφή αρχείου εξόδου XLS. Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα, δημιουργήστε ένα νέο βιβλίο εργασίας για να ανοίξετε το αρχείο HTML που έχει μετατραπεί. Επιλέξτε φύλλο εργασίας μέσω του ευρετηρίου του, δημιουργήστε ένα σχήμα και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία addTextEffect, ορίστε χρώματα, διαφάνεια και άλλα. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας HTML ως XLS με το υδατογράφημα.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTX σε XLS Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή PPTX που ενσωματώθηκε παραπάνω. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετατροπής, μπορείτε είτε να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο PPTX στη λευκή περιοχή είτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να εισαγάγετε το έγγραφο. Μόλις προστεθεί το αρχείο, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή". Αφού ολοκληρωθεί η μετατροπή PPTX σε XLS, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε. Με ένα μόνο κλικ, θα λάβετε τα αρχεία XLS εξόδου σας.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTX;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του αρχείου PPTX. Εάν το αρχείο PPTX είναι μικρό σε μέγεθος, η μετατροπή σε XLS μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή Java, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για αυτόν τον σκοπό.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTX σε XLS χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή PPTX σε XLS, ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία XLS που έχουν μετατραπεί θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Λάβετε υπόψη ότι διαγράφουμε αυτόματα τυχόν μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης δεν θα είναι πλέον ενεργοί μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Τα αρχεία σας είναι απολύτως ασφαλή και ιδιωτικά, καθώς κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής PPTX, είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Προσφέρουμε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή κυρίως για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTX;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης, όπως Google Chrome, Firefox, Opera ή Safari, για αυτήν τη διαδικτυακή μετατροπή. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, το Aspose.Total PPTX Conversion API θα λειτουργούσε απρόσκοπτα.

Εξερευνήστε PPTX επιλογές μετατροπής με Java

Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή PPTXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή PPTXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή PPTXs σε FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή PPTXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
Μετατροπή PPTXs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή PPTXs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή PPTXs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή PPTXs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή PPTXs σε MARKDOWN (Ελαφριά γλώσσα σήμανσης)
Μετατροπή PPTXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή PPTXs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή PPTXs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή PPTXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTXs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή PPTXs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)

Τι είναι μορφή αρχείου PPTX

Η μορφή αρχείου PPTX είναι ο διάδοχος της μορφής PPT (Παρουσίαση PowerPoint) και χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint, το δημοφιλές λογισμικό παρουσιάσεων που περιλαμβάνεται στη σουίτα του Microsoft Office. Τα αρχεία PPTX εισήχθησαν με την κυκλοφορία του Microsoft Office 2007 και βασίζονται στη μορφή αρχείου Open XML.

Τα αρχεία PPTX αποθηκεύουν παρουσιάσεις ως μια συλλογή μεμονωμένων διαφανειών, καθεμία από τις οποίες περιέχει διάφορα στοιχεία όπως κείμενο, εικόνες, σχήματα, γραφήματα, πίνακες και περιεχόμενο πολυμέσων. Η μορφή χρησιμοποιεί κωδικοποίηση που βασίζεται σε XML, η οποία επιτρέπει πιο αποτελεσματική αποθήκευση, βελτιωμένη ανάκτηση δεδομένων και βελτιωμένη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές λογισμικού.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μορφής PPTX είναι το μικρότερο μέγεθος αρχείου σε σύγκριση με το παλαιότερη μορφή PPT. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιωμένων τεχνικών συμπίεσης και εξάλειψης περιττών δεδομένων, με αποτέλεσμα πιο συμπαγή αρχεία που είναι πιο εύκολα στην κοινή χρήση, μεταφορά και αποθήκευση.

Τα αρχεία PPTX προσφέρουν επίσης προηγμένες δυνατότητες και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για βελτιωμένη μορφοποίηση επιλογές, μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα σχέδια και ενσωματωμένα στοιχεία πολυμέσων. Η μορφή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό και την προσαρμογή παρουσιάσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά ελκυστικές και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Τα αρχεία PPTX μπορούν να ανοίξουν, να επεξεργαστούν και να παρουσιαστούν χρησιμοποιώντας Microsoft PowerPoint ή συμβατές εφαρμογές λογισμικού σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, macOS και κινητές συσκευές. Μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email, να μεταφορτωθούν σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ή να προσπελαστούν μέσω πλατφορμών συνεργασίας για απρόσκοπτη ομαδική εργασία και παράδοση παρουσιάσεων.

Τι είναι μορφή αρχείου XLS

Η μορφή αρχείου Excel XLS είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη και πολύ γνωστή μορφή αρχείου για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστικού φύλλου. Συνδέεται με το Microsoft Excel, το οποίο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές λογισμικού υπολογιστικών φύλλων. Το XLS σημαίνει “Excel Spreadsheet” και είναι μια τυπική μορφή αρχείου για το Excel από τις πρώτες του εκδόσεις.

Η μορφή αρχείου XLS βασίζεται σε δυαδικό περιεχόμενο, που σημαίνει ότι αποθηκεύει δεδομένα σε δυαδική μορφή αντί να χρησιμοποιεί XML ή κείμενο -Μορφοποίηση με βάση. Αυτό το καθιστά πιο αποτελεσματικό για την αποθήκευση και την επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων. Τα αρχεία XLS μπορούν να περιέχουν πολλά φύλλα εργασίας, καθένα από τα οποία αποτελείται από κελιά οργανωμένα σε σειρές και στήλες. Αυτά τα κελιά μπορούν να χωρέσουν διάφορους τύπους δεδομένων, όπως κείμενο, αριθμούς, ημερομηνίες, τύπους και μορφοποίηση.

Το Excel παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών στη μορφή αρχείου XLS. Οι χρήστες μπορούν να εκτελούν σύνθετους υπολογισμούς χρησιμοποιώντας τύπους, να εφαρμόζουν επιλογές μορφοποίησης για να βελτιώσουν την οπτική εμφάνιση των δεδομένων, να δημιουργούν γραφήματα και γραφήματα και να χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων. Επιπλέον, το Excel υποστηρίζει μακροεντολές, οι οποίες είναι σενάρια που αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες εργασίες ή εκτελούν προσαρμοσμένες λειτουργίες εντός του υπολογιστικού φύλλου.

Με την πάροδο των ετών, η Microsoft εισήγαγε νεότερες μορφές αρχείων όπως το XLSX, το οποίο βασίζεται σε XML και προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες και συμβατότητα. Ωστόσο, η μορφή XLS συνεχίζει να υποστηρίζεται από το Excel και μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί από νεότερες εκδόσεις του λογισμικού.

Η μορφή αρχείου XLS έχει γίνει βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιείται ευρέως σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και προσωπικά εφαρμογές για ανάλυση δεδομένων, αναφορά, χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και πολλά άλλα. Η ευρεία υιοθέτηση και η συμβατότητά του το καθιστούν αξιόπιστη επιλογή για την αποθήκευση και την κοινή χρήση δεδομένων υπολογιστικών φύλλων.