PHP API για μετατροπή PPTX σε XLSX ή Online εφαρμογή

Εξαγωγή παρουσίασης PPTX σε XLSX μέσω PHP χωρίς τη χρήση του Microsoft® Office.

 

Το Aspose.Total για PHP μέσω Java είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για εργασία με υπολογιστικά φύλλα Excel, παρουσιάσεις Powerpoint καθώς και δημιουργία και αναγνώριση γραμμωτού κώδικα. Με το Aspose.Total για PHP μέσω Java, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μετατροπή PPTX σε XLSX σε οποιαδήποτε εφαρμογή PHP σε λίγα μόνο βήματα.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε το Aspose.Slides για PHP μέσω Java για να εξαγάγετε το αρχείο PPTX σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Aspose.Cells για PHP μέσω Java για να μετατρέψετε το αρχείο HTML σε XLSX. Και τα δύο Aspose.Cells για PHP μέσω Java και Aspose.Slides για PHP μέσω Java είναι θυγατρικά API του πακέτου Aspose.Total για PHP μέσω Java.

Πώς να μετατρέψετε το PPTX σε XLSX;

 1. Ανοίξτε και φορτώστε το αρχείο PPTX χρησιμοποιώντας την κλάση παρουσίασης
 2. Ορίστε τις επιλογές αποθήκευσης HTML χρησιμοποιώντας το αντικείμενο HtmlOptions ή καλέστε απευθείας τη μέθοδο αποθήκευσης
 3. Αποθηκεύστε το αρχείο PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αποθήκευσης με καθορισμένη διαδρομή και SaveFormat.HTML ως παραμέτρους
 4. Χρησιμοποιήστε την κλάση Βιβλίου εργασίας για να φορτώσετε το εξαγόμενο HTML
 5. Καλέστε τη μέθοδο αποθήκευσης για να τη μετατρέψετε σε μορφή XLSX

Απαιτήσεις μετατροπής

 1. Έχει εγκατασταθεί η PHP 7 ή νεότερη έκδοση
 2. Το μηχάνημα πρέπει να έχει Oracle JDK 7 ή νεότερη έκδοση
 3. Κατεβάστε το δυαδικό PHP/Java Bridge JavaBridge.jar και βιβλιοθήκη PHP java/Java.inc Java.inc και αποθηκεύστε το στο φάκελο ρυθμίσεων
 4. Προσαρμόστε τη ρύθμιση που σχετίζεται με την πλατφόρμα (Windows, Linux, MacOS κ.λπ.) για Aspose.Cells και Aspose.Slides

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTX σε XLSX

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTX σε XLSX Online;
  Παραπάνω, θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που βασίζεται στον ιστό για τη μετατροπή αρχείων PPTX σε μορφή XLSX. Για να ξεκινήσετε τη μετατροπή, συμπεριλάβετε αβίαστα το αρχείο PPTX είτε σύροντάς το και αφήνοντάς το είτε κάνοντας κλικ στην υποδεικνυόμενη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διαδικασία μετατροπής επιλέγοντας το κουμπί "Μετατροπή". Με την ολοκλήρωση της μετατροπής PPTX σε XLSX, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το αρχείο που μετατράπηκε με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTX;
  Η αποτελεσματικότητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα είναι ιδιαίτερα γρήγορη, η ταχύτητά του ποικίλλει κυρίως ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου PPTX. Τα συμπαγή αρχεία PPTX μπορούν να μετατραπούν σε μορφή XLSX μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή PHP, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από τον βαθμό βελτιστοποίησης που έχετε εφαρμόσει στην εφαρμογή σας για αυτήν τη συγκεκριμένη εργασία.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTX σε XLSX χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Απολύτως! Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής, θα σας δοθεί αμέσως ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία XLSX σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πρακτική μας περιλαμβάνει την αυτόματη αφαίρεση όλων των μεταφορτωμένων αρχείων μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης θα καταστούν ανενεργοί πέρα από αυτό το χρονικό πλαίσιο. Να είστε βέβαιοι ότι η ασφάλεια των αρχείων σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, καθώς παραμένουν απρόσιτα σε κανέναν άλλο. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής PPTX, είναι σχολαστικά κατασκευασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Επιπλέον, η ενσωμάτωση της δωρεάν εφαρμογής διευκολύνει την ευκαιρία στους χρήστες να πραγματοποιήσουν δοκιμές και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα πριν προχωρήσουν στην ενσωμάτωση κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTX;
  Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera ή το Safari. Εναλλακτικά, εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή Desktop, το Aspose.Total PPTX Conversion API είναι μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική ανάλυση.

Μετατροπή PPTXs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή PPTXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTXs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLTX (Πρότυπο Excel)

Τι είναι μορφή αρχείου PPTX

Η μορφή αρχείου PPTX είναι ο διάδοχος της μορφής PPT (Παρουσίαση PowerPoint) και χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint, το δημοφιλές λογισμικό παρουσιάσεων που περιλαμβάνεται στη σουίτα του Microsoft Office. Τα αρχεία PPTX εισήχθησαν με την κυκλοφορία του Microsoft Office 2007 και βασίζονται στη μορφή αρχείου Open XML.

Τα αρχεία PPTX αποθηκεύουν παρουσιάσεις ως μια συλλογή μεμονωμένων διαφανειών, καθεμία από τις οποίες περιέχει διάφορα στοιχεία όπως κείμενο, εικόνες, σχήματα, γραφήματα, πίνακες και περιεχόμενο πολυμέσων. Η μορφή χρησιμοποιεί κωδικοποίηση που βασίζεται σε XML, η οποία επιτρέπει πιο αποτελεσματική αποθήκευση, βελτιωμένη ανάκτηση δεδομένων και βελτιωμένη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές λογισμικού.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μορφής PPTX είναι το μικρότερο μέγεθος αρχείου σε σύγκριση με το παλαιότερη μορφή PPT. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιωμένων τεχνικών συμπίεσης και εξάλειψης περιττών δεδομένων, με αποτέλεσμα πιο συμπαγή αρχεία που είναι πιο εύκολα στην κοινή χρήση, μεταφορά και αποθήκευση.

Τα αρχεία PPTX προσφέρουν επίσης προηγμένες δυνατότητες και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για βελτιωμένη μορφοποίηση επιλογές, μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα σχέδια και ενσωματωμένα στοιχεία πολυμέσων. Η μορφή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό και την προσαρμογή παρουσιάσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά ελκυστικές και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Τα αρχεία PPTX μπορούν να ανοίξουν, να επεξεργαστούν και να παρουσιαστούν χρησιμοποιώντας Microsoft PowerPoint ή συμβατές εφαρμογές λογισμικού σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, macOS και κινητές συσκευές. Μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email, να μεταφορτωθούν σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ή να προσπελαστούν μέσω πλατφορμών συνεργασίας για απρόσκοπτη ομαδική εργασία και παράδοση παρουσιάσεων.

Τι είναι μορφή αρχείου XLSX

Η μορφή αρχείου XLSX είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή αρχείου για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστικών φύλλων στο Microsoft Excel. Είναι η προεπιλεγμένη και τυπική μορφή για βιβλία εργασίας του Excel στις πρόσφατες εκδόσεις του λογισμικού. Τα αρχεία XLSX έχουν σχεδιαστεί για την αποθήκευση δεδομένων με δομημένο και αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιούν τη μορφή Open XML, η οποία είναι ένα ανοιχτό πρότυπο για την αποθήκευση και το χειρισμό εγγράφων γραφείου. Αυτή η μορφή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μικρότερα μεγέθη αρχείων και βελτιωμένες δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων.

Με τα αρχεία XLSX, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να αναλύουν δεδομένα στο Excel με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών. Η μορφή υποστηρίζει διάφορους τύπους δεδομένων, όπως αριθμούς, κείμενο, τύπους, γραφήματα και επιλογές μορφοποίησης. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία πολλαπλών φύλλων εργασίας σε ένα μόνο βιβλίο εργασίας, παρέχοντας οργάνωση και ευελιξία για πολύπλοκα σύνολα δεδομένων.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της μορφής XLSX είναι η συμβατότητά της με διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές λογισμικού. Τα αρχεία XLSX μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν όχι μόνο στο Microsoft Excel αλλά και σε άλλα προγράμματα υπολογιστικών φύλλων όπως τα Φύλλα Google, το LibreOffice Calc και το Apple Numbers. Αυτό διευκολύνει τη συνεργασία και την κοινή χρήση δεδομένων σε διαφορετικές πλατφόρμες και περιβάλλοντα λογισμικού.

Επιπλέον, τα αρχεία XLSX προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες προστασίας δεδομένων και ασφάλειας. Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν κωδικούς πρόσβασης για να περιορίσουν την πρόσβαση στο βιβλίο εργασίας ή σε συγκεκριμένα φύλλα εργασίας, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των ευαίσθητων πληροφοριών.