PHP API για μετατροπή PPTX σε XLTM ή Online εφαρμογή

Εξαγωγή παρουσίασης PPTX σε XLTM μέσω PHP χωρίς τη χρήση του Microsoft® Office.

 

Το Aspose.Total για PHP μέσω Java είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για εργασία με υπολογιστικά φύλλα Excel, παρουσιάσεις Powerpoint καθώς και δημιουργία και αναγνώριση γραμμωτού κώδικα. Με το Aspose.Total για PHP μέσω Java, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μετατροπή PPTX σε XLTM σε οποιαδήποτε εφαρμογή PHP σε λίγα μόνο βήματα.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε το Aspose.Slides για PHP μέσω Java για να εξαγάγετε το αρχείο PPTX σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Aspose.Cells για PHP μέσω Java για να μετατρέψετε το αρχείο HTML σε XLTM. Και τα δύο Aspose.Cells για PHP μέσω Java και Aspose.Slides για PHP μέσω Java είναι θυγατρικά API του πακέτου Aspose.Total για PHP μέσω Java.

Πώς να μετατρέψετε το PPTX σε XLTM;

 1. Ανοίξτε και φορτώστε το αρχείο PPTX χρησιμοποιώντας την κλάση παρουσίασης
 2. Ορίστε τις επιλογές αποθήκευσης HTML χρησιμοποιώντας το αντικείμενο HtmlOptions ή καλέστε απευθείας τη μέθοδο αποθήκευσης
 3. Αποθηκεύστε το αρχείο PPTX σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αποθήκευσης με καθορισμένη διαδρομή και SaveFormat.HTML ως παραμέτρους
 4. Χρησιμοποιήστε την κλάση Βιβλίου εργασίας για να φορτώσετε το εξαγόμενο HTML
 5. Καλέστε τη μέθοδο αποθήκευσης για να τη μετατρέψετε σε μορφή XLTM

Απαιτήσεις μετατροπής

 1. Έχει εγκατασταθεί η PHP 7 ή νεότερη έκδοση
 2. Το μηχάνημα πρέπει να έχει Oracle JDK 7 ή νεότερη έκδοση
 3. Κατεβάστε το δυαδικό PHP/Java Bridge JavaBridge.jar και βιβλιοθήκη PHP java/Java.inc Java.inc και αποθηκεύστε το στο φάκελο ρυθμίσεων
 4. Προσαρμόστε τη ρύθμιση που σχετίζεται με την πλατφόρμα (Windows, Linux, MacOS κ.λπ.) για Aspose.Cells και Aspose.Slides

Δωρεάν Online Μετατροπέας για PPTX σε XLTM

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω PPTX σε XLTM Online;
  Παραπάνω, θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που βασίζεται στον ιστό για τη μετατροπή αρχείων PPTX σε μορφή XLTM. Για να ξεκινήσετε τη μετατροπή, συμπεριλάβετε αβίαστα το αρχείο PPTX είτε σύροντάς το και αφήνοντάς το είτε κάνοντας κλικ στην υποδεικνυόμενη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διαδικασία μετατροπής επιλέγοντας το κουμπί "Μετατροπή". Με την ολοκλήρωση της μετατροπής PPTX σε XLTM, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το αρχείο που μετατράπηκε με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή PPTX;
  Η αποτελεσματικότητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα είναι ιδιαίτερα γρήγορη, η ταχύτητά του ποικίλλει κυρίως ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου PPTX. Τα συμπαγή αρχεία PPTX μπορούν να μετατραπούν σε μορφή XLTM μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή PHP, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από τον βαθμό βελτιστοποίησης που έχετε εφαρμόσει στην εφαρμογή σας για αυτήν τη συγκεκριμένη εργασία.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή PPTX σε XLTM χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Απολύτως! Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής, θα σας δοθεί αμέσως ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία XLTM σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πρακτική μας περιλαμβάνει την αυτόματη αφαίρεση όλων των μεταφορτωμένων αρχείων μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης θα καταστούν ανενεργοί πέρα από αυτό το χρονικό πλαίσιο. Να είστε βέβαιοι ότι η ασφάλεια των αρχείων σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, καθώς παραμένουν απρόσιτα σε κανέναν άλλο. Η υπηρεσία μετατροπής αρχείων μας, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής PPTX, είναι σχολαστικά κατασκευασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Επιπλέον, η ενσωμάτωση της δωρεάν εφαρμογής διευκολύνει την ευκαιρία στους χρήστες να πραγματοποιήσουν δοκιμές και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα πριν προχωρήσουν στην ενσωμάτωση κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή PPTX;
  Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera ή το Safari. Εναλλακτικά, εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή Desktop, το Aspose.Total PPTX Conversion API είναι μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική ανάλυση.

Μετατροπή PPTXs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή PPTXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή PPTXs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή PPTXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή PPTXs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή PPTXs σε XLTX (Πρότυπο Excel)

Τι είναι μορφή αρχείου PPTX

Η μορφή αρχείου PPTX είναι ο διάδοχος της μορφής PPT (Παρουσίαση PowerPoint) και χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint, το δημοφιλές λογισμικό παρουσιάσεων που περιλαμβάνεται στη σουίτα του Microsoft Office. Τα αρχεία PPTX εισήχθησαν με την κυκλοφορία του Microsoft Office 2007 και βασίζονται στη μορφή αρχείου Open XML.

Τα αρχεία PPTX αποθηκεύουν παρουσιάσεις ως μια συλλογή μεμονωμένων διαφανειών, καθεμία από τις οποίες περιέχει διάφορα στοιχεία όπως κείμενο, εικόνες, σχήματα, γραφήματα, πίνακες και περιεχόμενο πολυμέσων. Η μορφή χρησιμοποιεί κωδικοποίηση που βασίζεται σε XML, η οποία επιτρέπει πιο αποτελεσματική αποθήκευση, βελτιωμένη ανάκτηση δεδομένων και βελτιωμένη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές λογισμικού.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μορφής PPTX είναι το μικρότερο μέγεθος αρχείου σε σύγκριση με το παλαιότερη μορφή PPT. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιωμένων τεχνικών συμπίεσης και εξάλειψης περιττών δεδομένων, με αποτέλεσμα πιο συμπαγή αρχεία που είναι πιο εύκολα στην κοινή χρήση, μεταφορά και αποθήκευση.

Τα αρχεία PPTX προσφέρουν επίσης προηγμένες δυνατότητες και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για βελτιωμένη μορφοποίηση επιλογές, μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα σχέδια και ενσωματωμένα στοιχεία πολυμέσων. Η μορφή επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό και την προσαρμογή παρουσιάσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά ελκυστικές και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Τα αρχεία PPTX μπορούν να ανοίξουν, να επεξεργαστούν και να παρουσιαστούν χρησιμοποιώντας Microsoft PowerPoint ή συμβατές εφαρμογές λογισμικού σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, macOS και κινητές συσκευές. Μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email, να μεταφορτωθούν σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ή να προσπελαστούν μέσω πλατφορμών συνεργασίας για απρόσκοπτη ομαδική εργασία και παράδοση παρουσιάσεων.

Τι είναι μορφή αρχείου XLTM

Η μορφή αρχείου XLTM, γνωστή και ως αρχείο προτύπου με δυνατότητα Macro-Enabled, είναι μια μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται στο Microsoft Office Excel για την αποθήκευση προτύπων υπολογιστικών φύλλων που περιέχουν μακροεντολές. Αυτή η μορφή αρχείου, η οποία εισήχθη στο Excel 2007, βασίζεται στο υπολογιστικό φύλλο Microsoft Excel Open XML Format.

Τα αρχεία XLTM χρησιμεύουν ως ένας βολικός τρόπος αποθήκευσης μακροεντολών που έχουν γραφτεί στη Visual Basic for Applications (VBA) σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Οι μακροεντολές είναι σύνολα οδηγιών που αυτοματοποιούν εργασίες στο Excel. Παρόμοια με τη μορφή αρχείου XLSM, τα αρχεία XLTM μπορούν να αποθηκεύουν μακροεντολές. Ωστόσο, έχουν μια πρόσθετη δυνατότητα: τη δυνατότητα χρήσης ως προτύπων για άλλα αρχεία Excel.

Όταν χρησιμοποιείται ένα πρότυπο XLTM για τη δημιουργία ενός νέου βιβλίου εργασίας, οι μακροεντολές από το πρότυπο αντιγράφονται στο νέο αρχείο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εκτελέσουν τις μακροεντολές μέσα στο βιβλίο εργασίας που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη δημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων. Για παράδειγμα, ένα πρότυπο θα μπορούσε να σχεδιαστεί με μακροεντολές που δημιουργούν μια μηνιαία αναφορά. Χρησιμοποιώντας το πρότυπο XLTM κάθε μήνα, δημιουργείται ένα νέο βιβλίο εργασίας με τις μακροεντολές να δημιουργούν αυτόματα την αναφορά με βάση τα δεδομένα στο βιβλίο εργασίας.

Τα αρχεία XLTM είναι επίσης πολύτιμα για την κοινή χρήση μακροεντολών με άλλους. Ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα πρότυπο με μακροεντολές, όπως ένα πρότυπο δημιουργίας αναφοράς, και στη συνέχεια να το στείλει μέσω email σε άλλο χρήστη. Ο παραλήπτης μπορεί να ανοίξει το πρότυπο στο Excel και να χρησιμοποιήσει τις μακροεντολές για να δημιουργήσει την επιθυμητή αναφορά.