Μετατροπή DOCX σε TSV μέσω Python ή Online App

Μετατροπή DOCX σε TSV στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Word® ή του Excel

 

Για έναν προγραμματιστή Python, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής DOCX σε TSV εντός της εφαρμογής. Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Words for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο DOCX σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Excel Python API Aspose.Cells for Python via .NET , αποθηκεύστε το HTML που δημιουργήθηκε στην επιθυμητή μορφή Microsoft Excel.

Πώς να μετατρέψετε το DOCX σε TSV στην Python

 • Βήμα 1 Ανοίξτε το αρχείο προέλευσης DOCX χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 • Αποθηκεύστε το αρχείο DOCX σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Save παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου
 • Βήμα 2 Φόρτωση αρχείου HTML με μια παρουσία κλάσης Βιβλίου εργασίας με αρχείο και LoadOptions ως παραμέτρους
 • Καλέστε τη μέθοδο «αποθήκευση» ενώ καθορίζετε τη διαδρομή του αρχείου TSV εξόδου. Έτσι, το αρχείο DOCX μετατρέπεται σε TSV στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή DOCX σε TSV, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Words και Aspose.Cells )
 • Ή χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose.words και pip install aspose-cells-python
 • Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Words και Cells ) και για Linux ελέγξτε τις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython και ακολουθήστε το οδηγίες βήμα προς βήμα
 

Αποθήκευση DOCX σε HTML στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση HTML σε TSV στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για DOCX σε TSV

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω DOCX σε TSV Online;
  Παραπάνω, θα βρείτε μια ενσωματωμένη διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή DOCX. Για να ξεκινήσετε, απλώς προσθέστε το αρχείο DOCX σας σύροντας και αποθέτοντάς το στην καθορισμένη λευκή περιοχή ή κάνοντας κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο DOCX, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής DOCX σε TSV. Όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το αρχείο TSV που μετατράπηκε πρόσφατα με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή DOCX;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας που προσφέρουμε λειτουργεί γρήγορα, αλλά η απόδοσή του εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του αρχείου DOCX. Τα μικρότερα αρχεία DOCX μπορούν να μετατραπούν σε TSV μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή .NET, η ταχύτητα μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχει βελτιστοποιηθεί η εφαρμογή σας για αυτήν τη διαδικασία.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή DOCX σε TSV χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας διασφαλίζει την ασφάλεια των αρχείων σας, συμπεριλαμβανομένων των μετατροπών αρχείων DOCX. Τα μεταφορτωμένα αρχεία σας διαγράφονται μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης δεν θα είναι προσβάσιμοι μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Η παραπάνω δωρεάν εφαρμογή προορίζεται για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή DOCX;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας DOCX σε TSV μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης όπως Google Chrome, Firefox, Opera και Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, το Aspose.Total DOCX Conversion API μπορεί να προσφέρει μια ομαλή και αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες σας.

Εξερευνήστε DOCX επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή DOCXs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή DOCXs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή DOCXs σε EML (Μήνυμα E-Mail)
Μετατροπή DOCXs σε EMLX (Μήνυμα αλληλογραφίας Apple)
Μετατροπή DOCXs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή DOCXs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή DOCXs σε ICS (Αρχείο Ημερολογίου)
Μετατροπή DOCXs σε MBOX (Αρχείο γραμματοκιβωτίου email)
Μετατροπή DOCXs σε MSG (Αρχείο στοιχείου μηνύματος του Outlook)
Μετατροπή DOCXs σε ODP (Μορφή παρουσίασης OpenDocument)
Μετατροπή DOCXs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή DOCXs σε OFT (Πρότυπο αρχείου του Outlook)
Μετατροπή DOCXs σε OST (Πίνακας αποθήκευσης εκτός σύνδεσης του Outlook)
Μετατροπή DOCXs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCXs σε POTM (Αρχείο προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCXs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή DOCXs σε POWERPOINT (Αρχεία παρουσίασης)
Μετατροπή DOCXs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή DOCXs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCXs σε PPSX (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή DOCXs σε PPT (Παρουσίαση powerpoint)
Μετατροπή DOCXs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCXs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)
Μετατροπή DOCXs σε PST (Πίνακας προσωπικής αποθήκευσης του Outlook)
Μετατροπή DOCXs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή DOCXs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή DOCXs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή DOCXs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή DOCXs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή DOCXs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή DOCXs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή DOCXs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή DOCXs σε XLTX (Πρότυπο Excel)

Τι είναι μορφή αρχείου DOCX

Το DOCX είναι μια μορφή αρχείου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft ειδικά για το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου Microsoft Word. Σκοπός του είναι να παρέχει μια ευέλικτη και αξιόπιστη μορφή για τη δημιουργία και την κοινή χρήση εγγράφων σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές. Τα αρχεία DOCX που υιοθετούνται ευρέως στην επιχείρηση, τον ακαδημαϊκό χώρο και την προσωπική επικοινωνία προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της μορφής DOCX είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του με άλλες εφαρμογές του Microsoft Office όπως το Excel και το PowerPoint. Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώνουν αβίαστα πίνακες, γραφήματα και περιεχόμενο πολυμέσων στα έγγραφά τους, βελτιώνοντας την οπτική τους απήχηση και τη συνολική αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, τα αρχεία DOCX μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άλλες ευρέως χρησιμοποιούμενες μορφές, όπως PDF, HTML και RTF, διασφαλίζοντας συμβατότητα και φορητότητα σε διαφορετικά συστήματα.

Η ευελιξία της μορφής DOCX επεκτείνεται στην υποστήριξή της για προηγμένες επιλογές μορφοποίησης . Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στυλ, θέματα και πρότυπα για να δημιουργήσουν έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης με συνεπή επωνυμία και μορφοποίηση. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για περίπλοκες τεχνικές δεξιότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παράγουν εκλεπτυσμένο και οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο χωρίς κόπο.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του DOCX είναι η εκτεταμένη συμβατότητά του με ένα ευρύ φάσμα λογισμικού και συσκευών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών λειτουργικών συστημάτων, όπως π.χ. Windows, macOS και Linux. Αυτή η συμβατότητα διασφαλίζει ότι τα έγγραφα μπορούν να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση, επεξεργασία και κοινή χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα, ενισχύοντας την αποτελεσματική συνεργασία και επικοινωνία.

Τι είναι μορφή αρχείου TSV

Ένα αρχείο τιμών διαχωρισμένων με στηλοθέτες (TSV) είναι μια απλή μορφή κειμένου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση δεδομένων με δομημένο τρόπο, που μοιάζει με πίνακα που βρίσκεται σε μια βάση δεδομένων ή υπολογιστικό φύλλο. Κάθε γραμμή του πίνακα αποθηκεύεται ως ξεχωριστή γραμμή και οι στήλες μέσα στη γραμμή διαχωρίζονται με έναν χαρακτήρα καρτέλας. Αυτή η μορφή προσφέρει απλότητα και ευκολία επεξεργασίας, καθώς τα αρχεία TSV μπορούν να χειριστούν χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή ένα βασικό σενάριο. Αν και δεν υπάρχουν επίσημα πρότυπα που να διέπουν τα αρχεία TSV, έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και υποστηρίζονται ευρέως από πολλές εφαρμογές.

Τα αρχεία TSV παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αποθήκευση και τον χειρισμό δεδομένων. Πρώτον, η μορφή απλού κειμένου τους εξασφαλίζει συμβατότητα σε διαφορετικές πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα. Είτε χρησιμοποιείτε Windows, macOS ή Linux, τα αρχεία TSV είναι εύκολα προσβάσιμα και επεξεργασίας χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου λογισμικού. Επιπλέον, ο χαρακτήρας καρτέλας που χρησιμοποιείται ως οριοθέτης καθιστά εύκολη την ανάλυση και εξαγωγή συγκεκριμένων δεδομένων από αρχεία TSV μέσω προγραμματισμού.

Επιπλέον, τα αρχεία TSV διευκολύνουν την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Πολλά εργαλεία λογισμικού, όπως προγράμματα υπολογιστικών φύλλων, συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων και λογισμικό στατιστικής ανάλυσης, προσφέρουν ενσωματωμένη υποστήριξη για εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων σε μορφή TSV. Αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα μεταξύ διαφορετικών συστημάτων χωρίς απώλεια πληροφοριών.