Μετατροπή EXCEL σε PPTX μέσω Python ή Online App

Μετατροπή EXCEL σε PPTX στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Excel® ή του PowerPoint

 

Για έναν προγραμματιστή Python, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής EXCEL σε PPTX εντός της εφαρμογής, Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αρχείων EXCEL και PPTX.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Cells for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο EXCEL σε PDF. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET , αποθηκεύστε το PDF που δημιουργήθηκε στην επιθυμητή μορφή Microsoft PowerPoint.

Πώς να μετατρέψετε το EXCEL σε PPTX στην Python

 • Βήμα 1 Χρησιμοποιήστε την παρουσία κλάσης Workbook για να ανοίξετε το αρχείο προέλευσης EXCEL
 • Αποθηκεύστε το αρχείο EXCEL σε PDF χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου
 • Βήμα 2 Φόρτωση αρχείου PDF χρησιμοποιώντας την κλάση Presentation
 • Καλέστε τη μέθοδο save ενώ προσδιορίζετε τη διαδρομή του αρχείου PPTX εξόδου. Έτσι, το αρχείο EXCEL μετατρέπεται σε PPTX στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή EXCEL σε PPTX, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Cells και Aspose.Slides )
 • Ή χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose-cells-python και pip install aspose.slides
 • Επιπλέον, λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Cells και Slides )
 

Αποθήκευση EXCEL σε PDF στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση PDF σε PPTX στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για EXCEL σε PPTX

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω EXCEL σε PPTX Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή EXCEL είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Η χρήση αυτού του μετατροπέα EXCEL σε PPTX είναι μια απλή και απλή διαδικασία. Για να ξεκινήσετε, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε το αρχείο EXCEL που θέλετε να μετατρέψετε. Μπορείτε να το κάνετε είτε σύροντας και αποθέτοντας το αρχείο στην καθορισμένη περιοχή της ιστοσελίδας είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επιλογή αρχείου" και επιλέγοντας το αρχείο από τον υπολογιστή σας.
  Αφού προσθέσετε το αρχείο EXCEL, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής. Το εργαλείο θα μετατρέψει αυτόματα το αρχείο EXCEL σε αρχείο PPTX και θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μετατροπής στην οθόνη.
  Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής EXCEL σε PPTX, θα μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λήψη". Το αρχείο που μετατράπηκε θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας σε μορφή PPTX, έτοιμο για χρήση όπως απαιτείται.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή EXCEL;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας EXCEL σε PPTX που παρέχεται παραπάνω είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει γρήγορα αρχεία EXCEL σε αρχεία PPTX. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του αρχείου EXCEL που προσπαθείτε να μετατρέψετε. Εάν εργάζεστε με μικρά αρχεία EXCEL, μπορείτε να περιμένετε ότι η διαδικασία μετατροπής θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα.
  Εάν χρειάζεται να μετατρέψετε αρχεία EXCEL σε αρχεία PPTX σε μια εφαρμογή .NET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total EXCEL Conversion API. Η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής εντός της εφαρμογής σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχετε βελτιστοποιήσει την αίτησή σας για τη διαδικασία μετατροπής. Για να διασφαλίσετε μια γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία μετατροπής, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα API που έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Το Aspose.Total EXCEL Conversion API είναι μια δημοφιλής επιλογή για προγραμματιστές .NET, καθώς παρέχει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο μετατροπής αρχείων EXCEL σε αρχεία PPTX εντός των εφαρμογών τους.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή EXCEL σε PPTX χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Όταν χρησιμοποιείτε τον παραπάνω διαδικτυακό μετατροπέα EXCEL σε PPTX, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο σύνδεσμος λήψης για το αρχείο PPTX που έχετε μετατρέψει θα είναι διαθέσιμος σε εσάς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί "Λήψη" για να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου PPTX που έχετε μετατρέψει στον υπολογιστή σας.
  Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλειά σας και γι' αυτό διαγράφουμε όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, οι σύνδεσμοι λήψης θα σταματήσουν να λειτουργούν και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή και ασφαλή όταν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα EXCEL σε PPTX.
  Τέλος, η ενσωματωμένη δωρεάν εφαρμογή είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη διαδικασία μετατροπής EXCEL σε PPTX και να ελέγξετε τα αποτελέσματα προτού ενσωματώσετε τον κώδικα στη δική σας εφαρμογή. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία μετατροπής ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή EXCEL;
  Ο διαδικτυακός μας μετατροπέας EXCEL σε PPTX είναι συμβατός με οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Firefox, Opera και Safari. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε αρχεία EXCEL σε αρχεία PPTX χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό μας μετατροπέα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή που απαιτεί λειτουργία μετατροπής EXCEL σε PPTX, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total EXCEL Conversion API. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για προγραμματιστές .NET και παρέχει έναν ομαλό και αξιόπιστο τρόπο μετατροπής αρχείων EXCEL σε αρχεία PPTX εντός της εφαρμογής σας.
  Με το Aspose.Total EXCEL Conversion API, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαδικασία μετατροπής EXCEL σε PPTX θα εκτελεστεί ομαλά και αποτελεσματικά, με αποτελέσματα υψηλότερης ποιότητας. Επιπλέον, το API προσφέρει μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών και λειτουργιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία μετατροπής EXCEL σε PPTX και να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση της εφαρμογής σας.

Εξερευνήστε EXCEL επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή EXCELs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή EXCELs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή EXCELs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή EXCELs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή EXCELs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή EXCELs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή EXCELs σε MOBI (Ανοίξτε τη Μορφή Ebook)
Μετατροπή EXCELs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή EXCELs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή EXCELs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή EXCELs σε POTM (Αρχείο προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή EXCELs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή EXCELs σε POWERPOINT (Αρχεία παρουσίασης)
Μετατροπή EXCELs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή EXCELs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή EXCELs σε PPSX (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή EXCELs σε PPT (Παρουσίαση powerpoint)
Μετατροπή EXCELs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή EXCELs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή EXCELs σε WORD (Μορφές αρχείων επεξεργασίας κειμένου)
Μετατροπή EXCELs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)