Μετατροπή MOBI σε CSV μέσω Python ή Online App

Μετατροπή MOBI σε CSV στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Word® ή του Excel

 

Για έναν προγραμματιστή Python, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής MOBI σε CSV εντός της εφαρμογής. Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Words for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο MOBI σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Excel Python API Aspose.Cells for Python via .NET , αποθηκεύστε το HTML που δημιουργήθηκε στην επιθυμητή μορφή Microsoft Excel.

Πώς να μετατρέψετε το MOBI σε CSV στην Python

 • Βήμα 1 Ανοίξτε το αρχείο προέλευσης MOBI χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 • Αποθηκεύστε το αρχείο MOBI σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Save παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου
 • Βήμα 2 Φόρτωση αρχείου HTML με μια παρουσία κλάσης Βιβλίου εργασίας με αρχείο και LoadOptions ως παραμέτρους
 • Καλέστε τη μέθοδο «αποθήκευση» ενώ καθορίζετε τη διαδρομή του αρχείου CSV εξόδου. Έτσι, το αρχείο MOBI μετατρέπεται σε CSV στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή MOBI σε CSV, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Words και Aspose.Cells )
 • Ή χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose.words και pip install aspose-cells-python
 • Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Words και Cells ) και για Linux ελέγξτε τις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython και ακολουθήστε το οδηγίες βήμα προς βήμα
 

Αποθήκευση MOBI σε HTML στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση HTML σε CSV στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για MOBI σε CSV

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω MOBI σε CSV Online;
  Παραπάνω, θα βρείτε μια ενσωματωμένη διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή MOBI. Για να ξεκινήσετε, απλώς προσθέστε το αρχείο MOBI σας σύροντας και αποθέτοντάς το στην καθορισμένη λευκή περιοχή ή κάνοντας κλικ μέσα στην περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο MOBI, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής MOBI σε CSV. Όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το αρχείο CSV που μετατράπηκε πρόσφατα με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή MOBI;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας που προσφέρουμε λειτουργεί γρήγορα, αλλά η απόδοσή του εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του αρχείου MOBI. Τα μικρότερα αρχεία MOBI μπορούν να μετατραπούν σε CSV μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή .NET, η ταχύτητα μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχει βελτιστοποιηθεί η εφαρμογή σας για αυτήν τη διαδικασία.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή MOBI σε CSV χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας διασφαλίζει την ασφάλεια των αρχείων σας, συμπεριλαμβανομένων των μετατροπών αρχείων MOBI. Τα μεταφορτωμένα αρχεία σας διαγράφονται μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης δεν θα είναι προσβάσιμοι μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο. Να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Η παραπάνω δωρεάν εφαρμογή προορίζεται για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή MOBI;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας MOBI σε CSV μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης όπως Google Chrome, Firefox, Opera και Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, το Aspose.Total MOBI Conversion API μπορεί να προσφέρει μια ομαλή και αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες σας.

Εξερευνήστε MOBI επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή MOBIs σε DIF (Μορφή ανταλλαγής δεδομένων)
Μετατροπή MOBIs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή MOBIs σε FODS (Επίπεδο υπολογιστικό φύλλο OpenDocument XML)
Μετατροπή MOBIs σε ODS (Υπολογιστικό φύλλο OpenDocument)
Μετατροπή MOBIs σε SXC (Υπολογιστικό φύλλο StarOffice Calc)
Μετατροπή MOBIs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή MOBIs σε XLAM (Πρόσθετο με δυνατότητα Macro-Enabled)
Μετατροπή MOBIs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή MOBIs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή MOBIs σε XLT (Πρότυπο Excel 97 - 2003)
Μετατροπή MOBIs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)
Μετατροπή MOBIs σε XLTX (Πρότυπο Excel)

Τι είναι μορφή αρχείου MOBI

Η μορφή MOBI είναι μια μορφή αρχείου για ηλεκτρονικά βιβλία. Βασίζεται στο πρότυπο Open eBook και χρησιμοποιείται από πολλούς αναγνώστες eBook, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Kindle. Η μορφή MOBI έχει σχεδιαστεί για εύκολη μετατροπή σε άλλες μορφές eBook, όπως η μορφή ePub. Η μορφή MOBI υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως: - προστασία DRM - Ήχος και βίντεο - Πίνακες περιεχομένων - Ευρετήρια - Υποσημειώσεις - Σύνδεσμοι - Ενσωματωμένες εικόνες Η μορφή MOBI είναι ένα ανοιχτό πρότυπο, που σημαίνει ότι δεν ανήκει σε καμία εταιρεία . Αυτό καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει λογισμικό που μπορεί να διαβάσει ή να γράψει αρχεία MOBI.

Τι είναι μορφή αρχείου CSV

Ένα αρχείο CSV (τιμές διαχωρισμένες με κόμματα) είναι μια συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή για την αποθήκευση δεδομένων σε πίνακα, που μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο ή βάση δεδομένων. Αποτελείται από δεδομένα που χωρίζονται με κόμμα, όπου κάθε σειρά αντιπροσωπεύει μια εγγραφή. Τα αρχεία CSV μπορούν να ανοίξουν σε προγράμματα επεξεργασίας κειμένου όπως το Microsoft Notepad ή το Apple TextEdit, καθώς και σε προγράμματα υπολογιστικών φύλλων όπως το Microsoft Excel ή το Apple Numbers.

Όταν ανοίγονται σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, τα δεδομένα CSV εμφανίζονται σε μορφή πίνακα. Οι στήλες χωρίζονται με κόμμα και κάθε σειρά χωρίζεται με μια νέα γραμμή. Η πρώτη σειρά, γνωστή ως γραμμή κεφαλίδας, περιέχει ονόματα στηλών.

Τα αρχεία CSV επιτρέπουν την εύκολη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Τα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν από προγράμματα υπολογιστικών φύλλων όπως το Excel ή το Numbers και να αποθηκευτούν σε μορφή CSV. Ομοίως, τα αρχεία CSV μπορούν να εισαχθούν σε αυτά τα προγράμματα, επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων από το ένα σύστημα στο άλλο.

Τα αρχεία CSV προσφέρουν ευελιξία και συμβατότητα λόγω της απλής και καθολικής δομής τους. Χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μεταφορά δεδομένων, την ανταλλαγή πληροφοριών σε πλατφόρμες και την ενοποίηση δεδομένων από διάφορες πηγές. Η απλή φύση των αρχείων CSV τα καθιστά προσβάσιμα για χειρισμό δεδομένων, ανάλυση και επεξεργασία τόσο από ανθρώπους όσο και από συστήματα υπολογιστών.