Μετατροπή POWERPOINT σε WORD χρησιμοποιώντας Python ή Online App

Μετατροπή POWERPOINT σε WORD στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Word® ή του PowerPoint

 

Για έναν προγραμματιστή Python, που προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής POWERPOINT σε WORD εντός της εφαρμογής; Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Slides for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο POWERPOINT σε PDF. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Microsoft Word Python API Aspose.Words for Python via .NET , αποθηκεύστε το PDF που δημιουργήθηκε στο Microsoft Word ως μορφή WORD.

Πώς να μετατρέψετε το POWERPOINT σε WORD στην Python;

 • Βήμα 1 Φόρτωση αρχείου PDF με μια παρουσία της κλάσης Presentation
 • Καλέστε τη μέθοδο «αποθήκευση» ενώ καθορίζετε τη διαδρομή αρχείου εξόδου και το SaveFormat.PDF ως παραμέτρους., το αρχείο POWERPOINT μετατρέπεται σε PDF στην καθορισμένη διαδρομή.
 • Βήμα 2 Ανοίξτε το αρχείο PDF χρησιμοποιώντας την κλάση Document
 • Αποθηκεύστε το αρχείο PDF σε αρχείο WORD χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Save παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου.
 • Ακολουθεί ένα άλλο απόσπασμα κώδικα για την παρουσίαση PowerPoint σε Word Μετατροπή Microsoft Powerpoint to Word .

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή POWERPOINT σε WORD, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Slides και Aspose.Words ) ή
 • Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose.slides και ```pip install aspose.words``.
 • ΛΣ Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Slides και Words ) και για Linux ελέγξτε τις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα INSTALL .
 

Αποθήκευση POWERPOINT σε PDF στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση PDF σε WORD στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για POWERPOINT σε WORD

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω POWERPOINT σε WORD Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή POWERPOINT είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Για να μετατρέψετε το αρχείο POWERPOINT σε WORD χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό μας εργαλείο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα. Αρχικά, μπορείτε να προσθέσετε το αρχείο POWERPOINT για μετατροπή είτε σύροντάς το και αποθέτοντάς το στη λευκή περιοχή είτε κάνοντας κλικ μέσα στη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" και ο μετατροπέας μας θα ξεκινήσει την επεξεργασία του αρχείου σας. Η διαδικασία μετατροπής είναι συνήθως γρήγορη, ειδικά για αρχεία POWERPOINT μικρού μεγέθους που μπορούν να μετατραπούν σε WORD μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που έχετε μετατρέψει με ένα μόνο κλικ.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Η ταχύτητα αυτού του διαδικτυακού μετατροπέα είναι εντυπωσιακή, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο χρόνος μετατροπής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου POWERPOINT. Τα μικρότερα αρχεία POWERPOINT θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να μετατραπούν σε WORD, ενώ τα μεγαλύτερα αρχεία ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Εάν ενσωματώνετε τον κώδικα μετατροπής σε μια εφαρμογή .NET, ο χρόνος μετατροπής θα εξαρτηθεί επίσης από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας για τη διαδικασία.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή POWERPOINT σε WORD χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Εάν χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας μετατροπέα POWERPOINT σε WORD, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή και ασφαλή. Ο σύνδεσμος λήψης για τα αρχεία WORD που έχουν μετατραπεί θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και γι' αυτό διαγράφουμε όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες και οι σύνδεσμοι λήψης θα σταματήσουν να λειτουργούν μετά από αυτήν τη χρονική περίοδο.
  Η μετατροπή αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής POWERPOINT σε WORD, είναι απολύτως ασφαλής με τον διαδικτυακό μας μετατροπέα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να διατηρήσουμε τα αρχεία σας ασφαλή και ιδιωτικά. Έχουμε επίσης ενσωματώσει μια δωρεάν εφαρμογή για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή POWERPOINT;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας POWERPOINT σε WORD είναι συμβατός με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Firefox, Opera και Safari. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total POWERPOINT Conversion API για απρόσκοπτη μετατροπή. Αυτό το API παρέχει μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τη μετατροπή αρχείων POWERPOINT σε μορφή WORD. Με την εύκολη στη χρήση διεπαφή και τις ισχυρές δυνατότητες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία μετατροπής POWERPOINT σε WORD ολοκληρώνεται ομαλά και γρήγορα.

Εξερευνήστε POWERPOINT επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή POWERPOINTs σε CSV (Τιμές διαχωρισμένες με κόμμα)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή POWERPOINTs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή POWERPOINTs σε EXCEL (Μορφές αρχείων υπολογιστικών φύλλων)
Μετατροπή POWERPOINTs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή POWERPOINTs σε TSV (Τιμές διαχωρισμένες με καρτέλες)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLS (Δυαδική μορφή Microsoft Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSB (Δυαδικό βιβλίο εργασίας του Excel)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSM (Υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLSX (Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας XML)
Μετατροπή POWERPOINTs σε XLTM (Πρότυπο με δυνατότητα μακροεντολής Excel)