Μετατροπή XLSX σε PPT μέσω Python ή Online App

Μετατροπή XLSX σε PPT στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Excel® ή του PowerPoint

 

Για έναν προγραμματιστή Python, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής XLSX σε PPT εντός της εφαρμογής, Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αρχείων XLSX και PPT.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Cells for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο XLSX σε PDF. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET , αποθηκεύστε το PDF που δημιουργήθηκε στην επιθυμητή μορφή Microsoft PowerPoint.

Πώς να μετατρέψετε το XLSX σε PPT στην Python

 • Βήμα 1 Χρησιμοποιήστε την παρουσία κλάσης Workbook για να ανοίξετε το αρχείο προέλευσης XLSX
 • Αποθηκεύστε το αρχείο XLSX σε PDF χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου
 • Βήμα 2 Φόρτωση αρχείου PDF χρησιμοποιώντας την κλάση Presentation
 • Καλέστε τη μέθοδο save ενώ προσδιορίζετε τη διαδρομή του αρχείου PPT εξόδου. Έτσι, το αρχείο XLSX μετατρέπεται σε PPT στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή XLSX σε PPT, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Cells και Aspose.Slides )
 • Ή χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose-cells-python και pip install aspose.slides
 • Επιπλέον, λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Cells και Slides )
 

Αποθήκευση XLSX σε PDF στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση PDF σε PPT στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για XLSX σε PPT

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω XLSX σε PPT Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή XLSX είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Η χρήση αυτού του μετατροπέα XLSX σε PPT είναι μια απλή και απλή διαδικασία. Για να ξεκινήσετε, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε το αρχείο XLSX που θέλετε να μετατρέψετε. Μπορείτε να το κάνετε είτε σύροντας και αποθέτοντας το αρχείο στην καθορισμένη περιοχή της ιστοσελίδας είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επιλογή αρχείου" και επιλέγοντας το αρχείο από τον υπολογιστή σας.
  Αφού προσθέσετε το αρχείο XLSX, κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής. Το εργαλείο θα μετατρέψει αυτόματα το αρχείο XLSX σε αρχείο PPT και θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μετατροπής στην οθόνη.
  Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής XLSX σε PPT, θα μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λήψη". Το αρχείο που μετατράπηκε θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας σε μορφή PPT, έτοιμο για χρήση όπως απαιτείται.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή XLSX;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας XLSX σε PPT που παρέχεται παραπάνω είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει γρήγορα αρχεία XLSX σε αρχεία PPT. Ωστόσο, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του αρχείου XLSX που προσπαθείτε να μετατρέψετε. Εάν εργάζεστε με μικρά αρχεία XLSX, μπορείτε να περιμένετε ότι η διαδικασία μετατροπής θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα.
  Εάν χρειάζεται να μετατρέψετε αρχεία XLSX σε αρχεία PPT σε μια εφαρμογή .NET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total XLSX Conversion API. Η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής εντός της εφαρμογής σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχετε βελτιστοποιήσει την αίτησή σας για τη διαδικασία μετατροπής. Για να διασφαλίσετε μια γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία μετατροπής, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα API που έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Το Aspose.Total XLSX Conversion API είναι μια δημοφιλής επιλογή για προγραμματιστές .NET, καθώς παρέχει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο μετατροπής αρχείων XLSX σε αρχεία PPT εντός των εφαρμογών τους.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή XLSX σε PPT χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Όταν χρησιμοποιείτε τον παραπάνω διαδικτυακό μετατροπέα XLSX σε PPT, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο σύνδεσμος λήψης για το αρχείο PPT που έχετε μετατρέψει θα είναι διαθέσιμος σε εσάς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετατροπής. Μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί "Λήψη" για να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου PPT που έχετε μετατρέψει στον υπολογιστή σας.
  Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλειά σας και γι' αυτό διαγράφουμε όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία μετά από 24 ώρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, οι σύνδεσμοι λήψης θα σταματήσουν να λειτουργούν και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή και ασφαλή όταν χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα XLSX σε PPT.
  Τέλος, η ενσωματωμένη δωρεάν εφαρμογή είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τη διαδικασία μετατροπής XLSX σε PPT και να ελέγξετε τα αποτελέσματα προτού ενσωματώσετε τον κώδικα στη δική σας εφαρμογή. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία μετατροπής ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή XLSX;
  Ο διαδικτυακός μας μετατροπέας XLSX σε PPT είναι συμβατός με οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Firefox, Opera και Safari. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε αρχεία XLSX σε αρχεία PPT χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό μας μετατροπέα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε.
  Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή που απαιτεί λειτουργία μετατροπής XLSX σε PPT, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Total XLSX Conversion API. Αυτό το API έχει σχεδιαστεί ειδικά για προγραμματιστές .NET και παρέχει έναν ομαλό και αξιόπιστο τρόπο μετατροπής αρχείων XLSX σε αρχεία PPT εντός της εφαρμογής σας.
  Με το Aspose.Total XLSX Conversion API, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαδικασία μετατροπής XLSX σε PPT θα εκτελεστεί ομαλά και αποτελεσματικά, με αποτελέσματα υψηλότερης ποιότητας. Επιπλέον, το API προσφέρει μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών και λειτουργιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία μετατροπής XLSX σε PPT και να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση της εφαρμογής σας.

Εξερευνήστε XLSX επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή XLSXs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή XLSXs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή XLSXs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή XLSXs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή XLSXs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή XLSXs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή XLSXs σε MOBI (Ανοίξτε τη Μορφή Ebook)
Μετατροπή XLSXs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή XLSXs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή XLSXs σε POT (Αρχεία προτύπων Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή XLSXs σε POTX (Παρουσίαση προτύπου Microsoft PowerPoint)
Μετατροπή XLSXs σε POWERPOINT (Αρχεία παρουσίασης)
Μετατροπή XLSXs σε PPS (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή XLSXs σε PPSM (Παρουσίαση με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή XLSXs σε PPSX (Παρουσίαση PowerPoint)
Μετατροπή XLSXs σε PPTM (Αρχείο παρουσίασης με δυνατότητα μακροεντολής)
Μετατροπή XLSXs σε PPTX (Ανοίξτε τη μορφή παρουσίασης XML)
Μετατροπή XLSXs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή XLSXs σε WORD (Μορφές αρχείων επεξεργασίας κειμένου)
Μετατροπή XLSXs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)

Τι είναι μορφή αρχείου XLSX

Η μορφή αρχείου XLSX είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή αρχείου για την αποθήκευση δεδομένων υπολογιστικών φύλλων στο Microsoft Excel. Είναι η προεπιλεγμένη και τυπική μορφή για βιβλία εργασίας του Excel στις πρόσφατες εκδόσεις του λογισμικού. Τα αρχεία XLSX έχουν σχεδιαστεί για την αποθήκευση δεδομένων με δομημένο και αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιούν τη μορφή Open XML, η οποία είναι ένα ανοιχτό πρότυπο για την αποθήκευση και το χειρισμό εγγράφων γραφείου. Αυτή η μορφή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μικρότερα μεγέθη αρχείων και βελτιωμένες δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων.

Με τα αρχεία XLSX, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να αναλύουν δεδομένα στο Excel με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών. Η μορφή υποστηρίζει διάφορους τύπους δεδομένων, όπως αριθμούς, κείμενο, τύπους, γραφήματα και επιλογές μορφοποίησης. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία πολλαπλών φύλλων εργασίας σε ένα μόνο βιβλίο εργασίας, παρέχοντας οργάνωση και ευελιξία για πολύπλοκα σύνολα δεδομένων.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της μορφής XLSX είναι η συμβατότητά της με διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές λογισμικού. Τα αρχεία XLSX μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν όχι μόνο στο Microsoft Excel αλλά και σε άλλα προγράμματα υπολογιστικών φύλλων όπως τα Φύλλα Google, το LibreOffice Calc και το Apple Numbers. Αυτό διευκολύνει τη συνεργασία και την κοινή χρήση δεδομένων σε διαφορετικές πλατφόρμες και περιβάλλοντα λογισμικού.

Επιπλέον, τα αρχεία XLSX προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες προστασίας δεδομένων και ασφάλειας. Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν κωδικούς πρόσβασης για να περιορίσουν την πρόσβαση στο βιβλίο εργασίας ή σε συγκεκριμένα φύλλα εργασίας, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των ευαίσθητων πληροφοριών.

Τι είναι μορφή αρχείου PPT

Η μορφή αρχείου PowerPoint, κοινώς γνωστή ως PPT (Παρουσίαση PowerPoint), είναι μια ιδιόκτητη μορφή αρχείου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft για τη δημιουργία και την παράδοση παρουσιάσεων. Τα αρχεία PPT είναι η τυπική μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται από το Microsoft PowerPoint, το δημοφιλές λογισμικό παρουσιάσεων που περιλαμβάνεται στη σουίτα του Microsoft Office.

Τα αρχεία PPT περιέχουν έναν συνδυασμό κειμένου, εικόνων, γραφικών, κινούμενων εικόνων και στοιχείων πολυμέσων που είναι διατεταγμένα σε διαφάνειες. Κάθε διαφάνεια αντιπροσωπεύει μια ξεχωριστή οθόνη ή σελίδα μέσα στην παρουσίαση και μπορεί να περιλαμβάνει ποικίλο περιεχόμενο, όπως τίτλους, κουκκίδες, γραφήματα, πίνακες και αρχεία πολυμέσων, όπως εικόνες, ήχο και βίντεο.

Η μορφή ενός αρχείου PPT είναι δυαδικό, δηλαδή αποθηκεύει δεδομένα σε δυαδική μορφή που είναι βελτιστοποιημένη για αποτελεσματική αποθήκευση και επεξεργασία από την εφαρμογή PowerPoint. Τα αρχεία PPT υποστηρίζουν επίσης μια σειρά λειτουργιών και επιλογών μορφοποίησης, όπως μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα σχέδια, σημειώσεις ομιλητών και ενσωματωμένα αντικείμενα.

Εκτός από το ότι είναι επεξεργάσιμα στο Microsoft PowerPoint, τα αρχεία PPT μπορούν επίσης να προβληθούν και να παρουσιαστούν χρησιμοποιώντας το Λογισμικό PowerPoint ή συμβατές εφαρμογές σε διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS και φορητών συσκευών. Μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email, να μεταφερθούν μέσω φορητών συσκευών αποθήκευσης ή να μεταφορτωθούν σε πλατφόρμες αποθήκευσης cloud για εύκολη συνεργασία και διανομή.

Ενώ το Microsoft PowerPoint είναι το κύριο λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και την τροποποίηση αρχείων PPT, υπάρχουν εναλλακτικές παρουσιάσεις εφαρμογές λογισμικού που μπορούν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν με αρχεία PPT, όπως το LibreOffice Impress και το Google Slides. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί συμβατότητας ή παραλλαγές στην υποστήριξη δυνατοτήτων όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό που δεν ανήκει στη Microsoft.