Μετατροπή XLT σε WORD μέσω Python ή Online App

Μετατροπή XLT σε WORD στις εφαρμογές σας Python χωρίς εγκατάσταση του Microsoft Excel® ή του Word

 

Για έναν προγραμματιστή Python, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει μια δυνατότητα μετατροπής XLT σε WORD εντός της εφαρμογής. Το Aspose.Total for Python via .NET API μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας μετατροπής. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαφόρων API που αφορούν διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αρχείων XLT και WORD.

Είναι κυρίως σε δύο βήματα. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Aspose.Cells for Python via .NET API για να μετατρέψετε το αρχείο XLT σε HTML. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Word Python API Aspose.Words for Python via .NET , αποθηκεύστε το HTML που δημιουργήθηκε στην επιθυμητή μορφή Microsoft Word.

Πώς να μετατρέψετε το XLT σε WORD στην Python

 • Βήμα 1 Ανοίξτε το αρχείο προέλευσης XLT χρησιμοποιώντας την κλάση Workbook
 • Αποθηκεύστε το αρχείο XLT σε HTML χρησιμοποιώντας τη μέθοδο save(file, SaveFormat.HTML) παρέχοντας το όνομα του αρχείου και την επιθυμητή διαδρομή καταλόγου
 • Βήμα 2 Φόρτωση αρχείου HTML με μια παρουσία της κλάσης Document
 • Καλέστε τη μέθοδο «αποθήκευση» ενώ καθορίζετε τη διαδρομή του αρχείου WORD εξόδου. Έτσι, το αρχείο XLT μετατρέπεται σε WORD στην καθορισμένη διαδρομή

Απαιτήσεις μετατροπής

 • Για τη μετατροπή XLT σε WORD, απαιτείται Python 3.5 ή νεότερη έκδοση
 • Αναφορά API εντός του έργου απευθείας από το PyPI ( Aspose.Cells και Aspose.Words )
 • Ή χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές pip pip install aspose-cells-python και pip install aspose.words
 • Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows ή Linux (δείτε περισσότερα για Cells και Words ) και για Linux ελέγξτε τις πρόσθετες απαιτήσεις για gcc και libpython και ακολουθήστε το οδηγίες βήμα προς βήμα
 

Αποθήκευση XLT σε HTML στην Python - Βήμα 1

 
 

Αποθήκευση HTML σε WORD στην Python - Βήμα 2

 

Δωρεάν Online Μετατροπέας για XLT σε WORD

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να μετατρέψω XLT σε WORD Online;
  Η διαδικτυακή εφαρμογή για μετατροπή XLT είναι ενσωματωμένη παραπάνω. Αρχικά, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία XLT σε WORD είτε σύροντας και αποθέτοντας το αρχείο είτε κάνοντας κλικ μέσα στη λευκή περιοχή για να εισαγάγετε το έγγραφο. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί «Μετατροπή». Αφού ολοκληρωθεί η μετατροπή XLT σε WORD, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε με ένα μόνο κλικ. Αυτό θα σας δώσει τα αρχεία WORD εξόδου.
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή XLT;
  Ο διαδικτυακός μετατροπέας XLT σε WORD λειτουργεί γρήγορα, αλλά η ταχύτητα εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του αρχείου XLT που μετατρέπετε. Τα μικρότερα αρχεία XLT μπορούν να αποδοθούν σε μορφή WORD μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, εάν έχετε ενσωματώσει τον κώδικα μετατροπής στην εφαρμογή σας .NET, η ταχύτητα της διαδικασίας μετατροπής θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει την εφαρμογή σας.
 • Είναι ασφαλής η μετατροπή XLT σε WORD χρησιμοποιώντας τον δωρεάν μετατροπέα Aspose.Total;
  Φυσικά! Ο σύνδεσμος λήψης αρχείων WORD θα είναι διαθέσιμος αμέσως μετά τη μετατροπή. Μετά από 24 ώρες από τη μεταφόρτωση των αρχείων σας, τα διαγράφουμε και οι σύνδεσμοι λήψης γίνονται ανενεργοί. Να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και η μετατροπή αρχείων, συμπεριλαμβανομένου του XLT, είναι απολύτως ασφαλής. Μια δωρεάν εφαρμογή ενσωματώνεται κυρίως για δοκιμαστικούς σκοπούς, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε το αποτέλεσμα πριν ενσωματώσετε τον κώδικα.
 • Τι πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μετατροπή XLT;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera ή το Safari, για αυτήν τη διαδικτυακή μετατροπή. Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, το Aspose.Total XLT Conversion API θα λειτουργεί απρόσκοπτα.

Εξερευνήστε XLT επιλογές μετατροπής με Python

Μετατροπή XLTs σε DOC (Δυαδική μορφή Microsoft Word)
Μετατροπή XLTs σε DOCM (Αρχείο Microsoft Word 2007 Marco)
Μετατροπή XLTs σε DOCX (Έγγραφο Word 2007+ Office)
Μετατροπή XLTs σε DOT (Αρχεία προτύπων του Microsoft Word)
Μετατροπή XLTs σε DOTM (Αρχείο προτύπου Microsoft Word 2007+)
Μετατροπή XLTs σε DOTX (Αρχείο προτύπου Microsoft Word)
Μετατροπή XLTs σε MOBI (Ανοίξτε τη Μορφή Ebook)
Μετατροπή XLTs σε ODT (Μορφή αρχείου κειμένου OpenDocument)
Μετατροπή XLTs σε OTT (Πρότυπο OpenDocument)
Μετατροπή XLTs σε RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου)
Μετατροπή XLTs σε WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)