Dokumentumkonverzió Android API használatával

Konvertálja a Microsoft® Office Word, Excel, PowerPoint, PDF, Képek és számos egyéb formátumot az Aspose.Total for Android segítségével Java segítségével.

 

A Total Android API dokumentumkonverziós és -kezelési megoldást nyújt Android-alkalmazásokhoz anélkül, hogy bármilyen más szoftverre támaszkodna. A programozók egyszerűen automatizálhatják a dokumentumkezelési és -manipulációs megoldást az API új fejlesztésű vagy meglévő alkalmazásokba való integrálásával. Az API integrálásával a Programmer könnyen hozzáadhat olyan funkciókat, amelyek segítségével különféle formátumú dokumentumokat hozhat létre, szerkeszthet vagy konvertálhat az alkalmazáson belül. Az Android PDF Converter API kezeli az olyan konvertálási eseteket, mint az Office DOCX, XLSX, PPTX PDF-be és fordítva. Ezenkívül az alábbiakban felsorolt néhány API-val foglalkozó eset, és néhány hivatkozás található a releváns konverziós esetekhez.

PDF konvertálása CSV formátumba

A Total Android API támogatja a PDF-ből Excel XLSX-be és CSV-be való konvertálást. Ez egy két lépésből álló folyamat. Két Total API Aspose.PDF for Android via Java és Aspose.Cells for Android via Java érintett. A folyamat az, hogy először rejtett PDF-et Excel XLSX formátumba, majd XLSX-et CSV formátumba. Részletesebben, töltse be a PDF-fájlt a Document osztályon keresztül, és jelenítse meg XLSX-ben a mentés módszerrel. Ezután töltse be a renderelt XLSX dokumentumot a Workbook osztály használatával, és hívja meg a save metódus.

Android - PDF konvertálás Excelbe

 

Konverzió Excelből Wordbe

Az Android API kezeli az Excel konvertálását is. A folyamat a következő: töltse be az EXCEL XLSX fájlt a Workbook osztály segítségével, és konvertálja az EXCEL-t PDF-be a SaveFormat automatikus beállításával. Ezután töltse be a mentett PDF-fájlt a Document osztály használatával, és hívja meg a save módszerrel mentheti a dokumentumot Word DOC/DOCX formátumba.

Android - Konverzió Excelből Wordbe

 

A POWERPOINT konvertálása HTML és MHTML formátumba

Az Android Total API különféle formátumokkal foglalkozik, beleértve a PowerPoint fájlokat, így a prezentációkat HTML és MHTML formátumba tudja konvertálni. A folyamat a következő: töltse be a POWERPOINT PPT/PPTX fájlt a Presentation osztály használatával, és hívja meg a save metódus a POWERPOINT HTML-lé konvertálásához. Ezenkívül most töltse be a konvertált HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával, és hívja a save módszerrel az MHTML konverzióhoz.

Android – PowerPoint diák HTML-vé és MHTML-vé konvertálás