Konvertálja a JSON formátumot MOBI-re az Android alkalmazásokban

Elemezze a JSON-t MOBI-be az Android-alkalmazásokon belül a Microsoft® Word használata nélkül

 

Kétlépéses folyamatban konvertálhatja a JSON-t MOBI-re az Android-alkalmazásokban. Először is, a Powerful Spreadsheet Processing API Aspose.Cells for Android via Java használatával a JSON-t PDF-be elemezheti. A második lépésben a PDF-et MOBI-re konvertálhatja a Word Processing API Aspose.Words for Android via Java használatával. Mindkét API az Aspose.Total for Android via Java termékcsaládba tartozik.

Konvertálja a JSON formátumot MOBI-re az Androidon Java segítségével

  1. Hozzon létre egy új Workbook objektumot, és olvassa be az érvényes JSON-adatokat a fájlból
  2. Importálja a JSON-fájlt a munkalapra a JsonUtility osztály és a Mentés használatával PDF formátumban
  3. Töltse be a PDF-dokumentumot a Document osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot MOBI formátumba a Mentés módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és könyvtárakat telepíteni az alkalmazásba.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

Állítsa be az elrendezést és konvertálja a JSON-formátumot MOBI-re az Androidon Java segítségével

Ezenkívül az API lehetővé teszi, hogy elrendezési beállításokat állítson be a JSON-formátumhoz, miközben a JSON-t MOBI-be elemezi a JsonLayoutOptions használatával. Lehetővé teszi a tömb táblaként történő feldolgozását, a nullák figyelmen kívül hagyását, a tömb címének figyelmen kívül hagyását, az objektum címének figyelmen kívül hagyását, a karakterlánc számmá vagy dátummá alakítását, a dátum és számformátum beállítását, valamint a címstílus beállítását. Mindezek a lehetőségek lehetővé teszik, hogy adatait az igényeinek megfelelően jelenítse meg. A következő kódrészlet bemutatja, hogyan állíthatja be az elrendezési beállításokat.

Konvertálja a JSON formátumot MOBI-re vízjellel az Androidon Java segítségével

Az API használatával a JSON-t vízjellel MOBI-re is konvertálhatja. Ha vízjelet szeretne hozzáadni a MOBI-dokumentumhoz, először elemezheti a JSON-fájlt PDF-be, és vízjelet adhat hozzá. Vízjel hozzáadásához töltse be az újonnan létrehozott PDF-fájlt a Document osztály használatával, hozzon létre egy TextWatermarkOptions példányt, és állítsa be tulajdonságait, hívja meg a Watermark.setText metódust, és adja át a vízjel szövegét és a TextWatermarkOptions objektumát. A vízjel hozzáadása után a dokumentumot elmentheti a MOBI-be.