A MOBI konvertálása FODS formátumba az Android alkalmazásokban

MOBI exportálása FODS formátumba Androidon Java segítségével Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Az Aspose.Total for Android via Java használatával integrálhatja a MOBI-FODS-konverziós funkciót androidos alkalmazásaiba. Először is konvertálhatja a MOBI-t HTML-vé a funkciókban gazdag dokumentumkezelési és -konverziós API Aspose.Words for Android via Java használatával. Ezt követően az Aspose.Cells for Java használatával konvertálhatja a HTML-t FODS-vé.

Android API a MOBI konvertálásához FODS-vé

  1. Nyissa meg a MOBI-fájlt a Mobiument osztály használatával
  2. A [Mentés]( https://reference.aspose.com/words/java/com.aspose.words/Mobiument#save(java.lang.String,com.aspose.words.SaveOptions) segítségével konvertálja a MOBI-t HTML-vé. ) módszerrel
  3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot FODS formátumba a Mentés segítségével. SaveOptions)) módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) és [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

Távolítsa el a fel nem használt információkat egy MOBI-dokumentumból Androidon Java segítségével

Mielőtt a MOBI-t FODS-vé alakítaná, eltávolíthatja a fel nem használt információkat a MOBI-dokumentumból az Aspose.Words for Android via Java segítségével. Néha előfordulhat, hogy el kell távolítania a fel nem használt vagy ismétlődő információkat, hogy csökkentse a kimeneti dokumentum méretét és a feldolgozási időt. A CleanupOptions osztály lehetővé teszi a dokumentumok tisztítására vonatkozó beállítások megadását. Az ismétlődő stílusok vagy csak a nem használt stílusok vagy listák dokumentumból való eltávolításához használja a Cleanup metódust. Használhatja a UnusedStyles és az UnusedBuiltinStyles /com.aspose.words/cleanupoptions#UnusedBuiltinStyles) tulajdonságai a „nem használtként” megjelölt stílusok észleléséhez és eltávolításához.

Mentse el a FODS-fájlt a streameléshez Androidon Java segítségével

A MOBI FODS-vé konvertálása után az Aspose.Cells for Android via Java lehetővé teszi a dokumentum adatfolyamba mentését. Ha a fájlokat adatfolyamba kell mentenie, akkor hozzon létre egy FileOutputStream objektumot, majd save a fájlt a Stream objektumhoz a Workbook mentési metódusának meghívásával. tárgy.