A MOBI konvertálása XLSM formátumba az Android alkalmazásokban vagy Online App

MOBI exportálása XLSM formátumba Androidon Java segítségével Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Az Aspose.Total for Android via Java használatával integrálhatja a MOBI-XLSM-konverziós funkciót androidos alkalmazásaiba. Először is konvertálhatja a MOBI-t HTML-vé a funkciókban gazdag dokumentumkezelési és -konverziós API Aspose.Words for Android via Java használatával. Ezt követően az Aspose.Cells for Java használatával konvertálhatja a HTML-t XLSM-vé.

Android API a MOBI konvertálásához XLSM-vé

 1. Nyissa meg a MOBI-fájlt a Mobiument osztály használatával
 2. A [Mentés]( https://reference.aspose.com/words/java/com.aspose.words/Mobiument#save(java.lang.String,com.aspose.words.SaveOptions) segítségével konvertálja a MOBI-t HTML-vé. ) módszerrel
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot XLSM formátumba a Mentés segítségével. SaveOptions)) módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) és [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

Ingyenes online konverter MOBI-hez XLSM-be

Távolítsa el a fel nem használt információkat egy MOBI-dokumentumból Androidon Java segítségével

Mielőtt a MOBI-t XLSM-vé alakítaná, eltávolíthatja a fel nem használt információkat a MOBI-dokumentumból az Aspose.Words for Android via Java segítségével. Néha előfordulhat, hogy el kell távolítania a fel nem használt vagy ismétlődő információkat, hogy csökkentse a kimeneti dokumentum méretét és a feldolgozási időt. A CleanupOptions osztály lehetővé teszi a dokumentumok tisztítására vonatkozó beállítások megadását. Az ismétlődő stílusok vagy csak a nem használt stílusok vagy listák dokumentumból való eltávolításához használja a Cleanup metódust. Használhatja a UnusedStyles és az UnusedBuiltinStyles /com.aspose.words/cleanupoptions#UnusedBuiltinStyles) tulajdonságai a „nem használtként” megjelölt stílusok észleléséhez és eltávolításához.

Mentse el a XLSM-fájlt a streameléshez Androidon Java segítségével

A MOBI XLSM-vé konvertálása után az Aspose.Cells for Android via Java lehetővé teszi a dokumentum adatfolyamba mentését. Ha a fájlokat adatfolyamba kell mentenie, akkor hozzon létre egy FileOutputStream objektumot, majd save a fájlt a Stream objektumhoz a Workbook mentési metódusának meghívásával. tárgy.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a MOBI-t XLSM Online formátumba?
  A fent található online MOBI-konverziós alkalmazás egy praktikus eszköz a MOBI-fájlok XLSM-formátumba konvertálásához. A folyamat egyszerű és könnyen használható. A kezdéshez egyszerűen húzza át a MOBI-fájlt az alkalmazás fehér területére, vagy kattintson a területen belülre a dokumentum importálásához. A fájl feltöltése után kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához.
  Az alkalmazás gyorsan feldolgozza a fájlt, és kiváló minőségű XLSM formátumba konvertálja. Az átalakítás befejezése után egyetlen kattintással letöltheti az új XLSM-fájlt. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a MOBI fájlok XLSM formátumba konvertálását, és kiváló lehetőség mindazok számára, akik gyorsan és egyszerűen konvertálják fájljaikat anélkül, hogy további szoftvereket kellene telepíteniük. Összességében a MOBI-XLSM konverter kiváló eszköz, amellyel időt és erőfeszítést takaríthat meg.
 • Mennyi ideig tart a MOBI konvertálása?
  Ha gyors és hatékony módot keres MOBI-fájlok XLSM formátumba konvertálására, ez az online konverter nagyszerű lehetőség. Az átalakítási folyamat sebessége azonban a MOBI-fájl méretétől függően változhat. Ha kis fájllal dolgozik, az átalakítás csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  Ha a konvertert egy Android App-alkalmazáson belül használja, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást. A konverter legjobb teljesítményének elérése érdekében meg kell győződnie arról, hogy az alkalmazás zökkenőmentesen és hatékonyan fut. Ez magában foglalhatja a kód optimalizálását, az alkalmazás által használt memória mennyiségének csökkentését, valamint annak biztosítását, hogy az alkalmazás gyors és megbízható szerveren fusson.
 • Biztonságos a MOBI konvertálása XLSM formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Ha az online MOBI–XLSM konvertert használja, örömmel fogja tudni, hogy a konvertált fájlok letöltési linkje azonnal elérhető lesz a konvertálási folyamat befejezése után. És ne aggódjon fájljai biztonsága miatt – az alkalmazás 24 óra elteltével törli a feltöltött fájlokat, a letöltési hivatkozások pedig leállnak ezen idő után. Ez biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá fájljaihoz, és biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak.
  Ezen kívül a MOBI-XLSM konverter teljesen ingyenesen használható, így tesztelési célokra kiváló lehetőség. A konverter segítségével tesztelheti az eredményeket, mielőtt integrálná a kódot az alkalmazásba. Ez segíthet eldönteni, hogy a MOBI-XLSM átalakítási folyamat megfelel-e az Ön igényeinek, és hogy a jövőben is szeretné-e használni az alkalmazást.
 • Milyen böngészőt használjak a MOBI konvertálásához?
  Ha az online MOBI–XLSM konverter használatáról van szó, örömmel fogja tudni, hogy bármilyen modern böngészővel befejezheti az átalakítási folyamatot. Ide tartoznak az olyan népszerű böngészők, mint a Google Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari. Így nem számít, melyik böngészőt választja, számíthat arra, hogy ez a konverter zökkenőmentesen és hatékonyan működik.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, érdemes lehet inkább az Aspose.Total MOBI Conversion API használatát. Ezt az API-t kifejezetten a MOBI-fájlok különféle formátumokká konvertálására tervezték, beleértve a XLSM-eket is. Az API asztali alkalmazásokhoz van optimalizálva, és gyorsabb és megbízhatóbb teljesítményt tud nyújtani, mint az online konverter.

MOBI konverziós beállítások felfedezése Android

MOBIs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
MOBIs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
MOBIs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
MOBIs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
MOBIs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
MOBIs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
MOBIs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
MOBIs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
MOBIs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
MOBIs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
MOBIs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
MOBIs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
MOBIs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
MOBIs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a MOBI fájlformátum

A MOBI formátum az e-könyvek fájlformátuma. Az Open eBook szabványon alapul, és számos e-könyv-olvasó használja, köztük az Amazon Kindle. A MOBI formátumot úgy tervezték, hogy könnyen konvertáljon más e-könyv formátumokba, például az ePub formátumba. A MOBI formátum a funkciók széles skáláját támogatja, többek között: - DRM védelem - Hang és videó - Tartalomjegyzék - Indexek - Lábjegyzetek - Linkek - Beágyazott képek A MOBI formátum nyílt szabvány, ami azt jelenti, hogy nem egy cég tulajdonában van. . Így bárki könnyen létrehozhat olyan szoftvert, amely képes MOBI-fájlok olvasására vagy írására.

Mi a XLSM fájlformátum

A makróképes Spreadsheet XLSM formátum egy olyan fájlformátum, amely lehetővé teszi a makrókód tárolását egy táblázatban. Ez a kód használható feladatok automatizálására vagy a táblázatkezelő alkalmazás funkcióinak kiterjesztésére. Az XLSM formátum az XML-alapú SpreadsheetML formátumon alapul, és ugyanazt a fájlkiterjesztést használja. Az XLSM formátum azonban tartalmaz egy további elemet, amely tartalmazza a makrókódot. Az XLSM formátumot a Microsoft Excel és más táblázatkezelő alkalmazások támogatják. Amikor megnyit egy XLSM-fájlt az Excelben, a makrókód automatikusan végrehajtásra kerül. Ez biztonsági kockázatot jelenthet, ezért fontos, hogy megbízzon az XLSM fájl forrásában a megnyitás előtt. Az XLSM formátum nagyszerű módja a makrókód tárolásának későbbi használatra. Ez egy kényelmes módja a makrókód másokkal való megosztásának is. Ha XLSM-fájlt kap valakitől, akiben megbízik, megnyithatja azt Excelben, és futtathatja a makrókódot.