Konvertálja a POWERPOINT-ot FODS-vé Androidon Java segítségével

POWERPOINT-fájl exportálása FODS-fájlba Android-alkalmazásokban Microsoft® Excel vagy PowerPoint használata nélkül

 

Az Aspose.Total for Android via Java segítségével kétlépéses folyamatban egyszerűen konvertálhat POWERPOINT-fájlt FODS-vé Android-alkalmazásaiban. Az első lépésben a POWERPOINT-fájlt exportálhatja HTML-be az Aspose.Slides for Android via Java használatával. Másodszor, az Aspose.Cells for Android via Java használatával konvertálhatja a HTML-t FODS-vé.

Hogyan lehet a POWERPOINT-ot FODS-vé konvertálni Androidon

 1. Nyissa meg a POWERPOINT-fájlt a Presentation osztály használatával
 2. A save segítségével konvertálja a POWERPOINT-ot HTML-be.ISaveOptions-) metódus
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot FODS-formátumba a mentés segítségével.

Konverziós követelmények

A POWERPOINT FODS formátumba konvertálásához egyszerűen használhatja az Aspose.Total for Android alkalmazást Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről, és telepítse a könyvtárakat az alkalmazásba.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

Ingyenes online konverter POWERPOINT-ből FODS-be

Konvertálja a Protected POWERPOINT-ot FODS-vé Androidon Java segítségével

Az API segítségével a jelszóval védett dokumentumot is megnyithatja. Ha a bevitt POWERPOINT-dokumentum jelszóval védett, nem konvertálhatja FODS-vé a jelszó használata nélkül. Az API lehetővé teszi a titkosított dokumentum megnyitását a megfelelő jelszó átadásával egy LoadOptions objektumban. A következő kódpélda bemutatja, hogyan lehet megpróbálni jelszóval megnyitni egy titkosított dokumentumot:

Konvertálja a POWERPOINT fájlt FODS-vé vízjellel az Androidon

A POWERPOINT fájl FODS formátumba konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti FODS fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához hozzon létre egy új munkafüzetet a konvertált HTML-fájl megnyitásához. Válassza ki a Munkalapowerpoint az indexén keresztül, hozzon létre egy alakzatot, és használja az addTextEffect funkciót, állítsa be a színeket, az átlátszóságot és így tovább. Ezt követően elmentheti a HTML-dokumentumot FODS-ként vízjellel.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a POWERPOINT-t FODS Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a POWERPOINT konverzióhoz. A POWERPOINT-fájl konvertálásának elindításához egyszerűen adja hozzá a fájlt úgy, hogy húzza a fehér területre, vagy kattintson a területen belülre a dokumentum importálásához. A fájl hozzáadása után kattintson a Konvertálás gombra a konvertálási folyamat elindításához. Miután a POWERPOINT-ből FODS-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással azonnal letöltheti az átalakított fájlt.
 • Mennyi ideig tart a POWERPOINT konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége nagyban függ a konvertálni kívánt POWERPOINT fájl méretétől. A kisebb fájlok néhány másodperc alatt FODS formátumba konvertálhatók. Ezenkívül, ha a konverziós kódot egy Android App-alkalmazásba kívánja integrálni, a sebesség attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást a konverziós folyamathoz.
 • Biztonságos a POWERPOINT konvertálása FODS formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A konvertálási folyamat után azonnal elérheti és letöltheti a FODS fájlokat a mellékelt letöltési linken keresztül. Fontos megjegyezni, hogy a feltöltött fájlokat 24 óra elteltével töröljük, és a letöltési hivatkozások ezen időszak letelte után inaktívvá válnak, így biztosítva fájljai biztonságát és adatvédelmét. Fájlkonverziós folyamatunk, beleértve a POWERPOINT-t is, teljesen biztonságos, és senki más nem férhet hozzá a fájljaihoz. Integráltunk egy ingyenes alkalmazást is, amely lehetővé teszi a konverziós eredmények tesztelését és ellenőrzését a kód integrálása előtt.
 • Milyen böngészőt használjak a POWERPOINT konvertálásához?
  Ehhez az online konverzióhoz számos modern webböngészőt használhat, mint például a Google Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari. Ha azonban asztali alkalmazást készít, az Aspose.Total POWERPOINT Conversion API egy megbízható lehetőség, amely zökkenőmentesen fut.

POWERPOINT konverziós beállítások felfedezése Android

POWERPOINTs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
POWERPOINTs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
POWERPOINTs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)
POWERPOINTs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
POWERPOINTs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
POWERPOINTs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
POWERPOINTs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
POWERPOINTs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)