Renderelje le a XLSX-t WORD-fájlba Androidon Java segítségével vagy Online App

A Microsoft® Excel használata nélkül alakítsa át a XLSX-t WORD formátumba Android-alkalmazásaiban

 

Az Aspose.Total for Android via Java egy hatékony fájlautomatizálási API-k csomagja. Két API használatával integrálhatja a XLSX-ből WORD-ba konvertáló funkciót Android-alkalmazásaiba. Az első lépésben exportálhatja a XLSX-t PDF formátumba az Aspose.Cells for Android via Java használatával. Ezt követően az Aspose.PDF for Android via Java használatával konvertálhatja a PDF-et WORD formátumba.

Android API a XLSX exportálásához WORD-ba

 1. Nyissa meg a XLSX-fájlt a Workbook osztály használatával
 2. Alakítsa át a XLSX-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást AUTO-ra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Wordument osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot WORD formátumba a [save]( https://reference.aspose.com/pdf/java/com.aspose.pdf/Wordument#save-java.lang.String-com.aspose.pdf.SaveOptions segítségével -) módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse az Aspose.PDF for Android via Java és az Aspose.Cells for Android via Java /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via-java-from-maven-repository) alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

// load the XLSX file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Wordument class
Wordument wordument = new Wordument("pdfOutput.pdf");
// save wordument in WORD format
wordument.save("output.word", com.aspose.pdf.SaveFormat.Word);  

Ingyenes online konverter XLSX-hez WORD-be

Távolítsa el az egyéni tulajdonságokat a XLSX-fájlból az Androidon Java segítségével

A dokumentumok konvertálásán kívül az Aspose.Cells for Android via Java rengeteg egyéb funkciót is biztosít. Az átalakítási folyamat előtt eltávolíthatja a XLSX-dokumentum egyéni tulajdonságait. Az egyéni tulajdonságok eltávolításához hívja meg a WordumentPropertyCollection.remove metódust, és adja meg a az eltávolítandó dokumentumtulajdonság.

// load the XLSX file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlsx");
// retrieve a list of all custom wordument properties of the Excel file
WordumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomWordumentProperties();
// remove a custom wordument property
customProperties.remove("Publisher"); 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t WORD Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLSX konverzióhoz. A XLSX-WORD átalakítási folyamat megkezdéséhez az első lépés a XLSX-fájl importálása. Ezt kétféleképpen teheti meg: vagy húzza át a XLSX fájlt a konvertáló eszközbe, vagy kattintson az eszköz fehér területére, hogy böngésszen a számítógépén, és válassza ki a konvertálni kívánt XLSX fájlt. Miután sikeresen importálta a XLSX-fájlt, a konvertálási folyamat elindításához kattintson a Konvertálás gombra.
  Az átalakítási folyamat során a XLSX fájl WORD fájllá alakul. A konvertáló eszköz varázslatosan működik majd, és amikor a folyamat befejeződik, letöltheti az újonnan konvertált WORD-fájlt. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen egyetlen kattintással kaphat kimeneti WORD fájlokat anélkül, hogy bármilyen bonyolult szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  Ennek az online XLSX–WORD konverternek az egyik legfontosabb jellemzője a gyors konverziós sebesség. Az átalakítási folyamat sebessége azonban elsősorban a konvertálni kívánt XLSX fájl méretétől függ. Ha kis méretű XLSX-fájllal dolgozik, akkor az átalakítási folyamat néhány másodpercen belül befejeződik.
  Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy Android App-alkalmazásba, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást. Ha az alkalmazás jól optimalizált, és a konverziós folyamat hatékony kezelésére lett kialakítva, akkor a konverziós sebesség gyorsabb lesz. Másrészt, ha az alkalmazás nincs erre a célra optimalizálva, a konverziós folyamat tovább tarthat.
 • Biztonságos a XLSX konvertálása WORD formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A WORD fájlok letöltési linkje a konvertálás után azonnal elérhető lesz. XLSX–WORD konverterünknél komolyan vesszük az Ön adatait és biztonságát. Tisztában vagyunk azzal, hogy fájljai érzékeny és személyes adatokat tartalmaznak, ezért számos intézkedést bevezettünk annak érdekében, hogy a fájljai biztonságban legyenek.
  Először is, 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt. Ez azt jelenti, hogy amint az átalakítási folyamat befejeződött, és letöltötte a konvertált fájlt, töröljük az eredeti XLSX fájlt és a kapott WORD fájlt a szervereinkről. Ezenkívül a fájljaihoz tartozó letöltési linkek 24 óra elteltével leállnak, így biztosítva, hogy a fájlokat ezen időszak után senki ne férhessen hozzá.
  Lépéseket teszünk annak biztosítására is, hogy fájljai védve legyenek az illetéktelen hozzáféréstől. Senki sem férhet hozzá az Ön fájljaihoz az átalakítási folyamat alatt vagy után, és minden adatátvitel az Ön számítógépe és szervereink között titkosított és biztonságos.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához?
  Ez az online XLSX-WORD konverter bármely modern böngészőn keresztül elérhető, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ez azt jelenti, hogy könnyedén használhatja ezt az eszközt bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön, anélkül, hogy speciális szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, és a XLSX fájlokat WORD-fájlokká kell konvertálnia, javasoljuk az Aspose.Total XLSX Conversion API használatát. Ez az API gördülékeny és hatékony módot biztosít a XLSX-fájlok WORD-fájlokká konvertálására az asztali alkalmazáson belül. Az Aspose.Total XLSX Conversion API-t úgy tervezték, hogy könnyen használható és integrálható legyen az alkalmazásba, és gyors és megbízható konverziós folyamatot biztosít.

XLSX konverziós beállítások felfedezése Android

XLSXs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLSXs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)

Mi a XLSX fájlformátum

Az XLSX fájl egy Microsoft Excel Open XML munkafüzet fájl. Az XLSX fájlok a táblázatadatok tárolására szolgálnak. Hasonlóak az XLS fájlokhoz, de a Microsoft által kifejlesztett XML-alapú fájlformátumot használják. Az XLSX fájlokat a Microsoft Excel alkalmazás hozza létre. Megnyithatók és szerkeszthetők a Microsoft Excel, az Apple Numbers és más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az XLSX-fájlok olyan munkalapokon tárolják az adatokat, amelyek sorokba és oszlopokba rendezett cellákat tartalmaznak. Minden cella tartalmazhat szöveget, számokat vagy képleteket. Az XLSX fájlok olyan funkciókat is támogatnak, mint a diagramok, kimutatási táblázatok és a feltételes formázás.

Mi a WORD fájlformátum

A Microsoft Word-hez, a legnépszerűbb szövegszerkesztő szoftverhez számos fájlformátum kapcsolódik. A leggyakoribb fájlformátumok a DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Sima szöveg), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) és HTML (Hypertext Markup). Nyelv). Vannak más kevésbé elterjedt formátumok is, mint például a DOT, DOTM és DOTX, amelyeket dokumentumsablonokhoz használnak, valamint az MHT és MHTML, amelyeket weboldalak mentésére használnak.