Renderelje le a XLT-t DOC-fájlba Androidon Java segítségével vagy Online App

A Microsoft® Excel használata nélkül alakítsa át a XLT-t DOC formátumba Android-alkalmazásaiban

 

Az Aspose.Total for Android via Java egy hatékony fájlautomatizálási API-k csomagja. Két API használatával integrálhatja a XLT-ből DOC-ba konvertáló funkciót Android-alkalmazásaiba. Az első lépésben exportálhatja a XLT-t PDF formátumba az Aspose.Cells for Android via Java használatával. Ezt követően az Aspose.PDF for Android via Java használatával konvertálhatja a PDF-et DOC formátumba.

Android API a XLT exportálásához DOC-ba

 1. Nyissa meg a XLT-fájlt a Workbook osztály használatával
 2. Alakítsa át a XLT-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást AUTO-ra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot DOC formátumba a save segítségével módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse az Aspose.PDF for Android via Java és az Aspose.Cells for Android via Java /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via-java-from-maven-repository) alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// save XLT as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.save("output.doc", com.aspose.pdf.SaveFormat.Doc);  

Ingyenes online konverter XLT-hez DOC-be

Távolítsa el az egyéni tulajdonságokat a XLT-fájlból az Androidon Java segítségével

A dokumentumok konvertálásán kívül az Aspose.Cells for Android via Java rengeteg egyéb funkciót is biztosít. Az átalakítási folyamat előtt eltávolíthatja a XLT-dokumentum egyéni tulajdonságait. Az egyéni tulajdonságok eltávolításához hívja meg a DocumentPropertyCollection.remove metódust, és adja meg a az eltávolítandó dokumentumtulajdonság.

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// retrieve a list of all custom document properties of the Excel file
DocumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomDocumentProperties();
// remove a custom document property
customProperties.remove("Publisher"); 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLT-t DOC Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLT konverzióhoz. A XLT-DOC átalakítási folyamat megkezdéséhez az első lépés a XLT-fájl importálása. Ezt kétféleképpen teheti meg: vagy húzza át a XLT fájlt a konvertáló eszközbe, vagy kattintson az eszköz fehér területére, hogy böngésszen a számítógépén, és válassza ki a konvertálni kívánt XLT fájlt. Miután sikeresen importálta a XLT-fájlt, a konvertálási folyamat elindításához kattintson a Konvertálás gombra.
  Az átalakítási folyamat során a XLT fájl DOC fájllá alakul. A konvertáló eszköz varázslatosan működik majd, és amikor a folyamat befejeződik, letöltheti az újonnan konvertált DOC-fájlt. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen egyetlen kattintással kaphat kimeneti DOC fájlokat anélkül, hogy bármilyen bonyolult szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
 • Mennyi ideig tart a XLT konvertálása?
  Ennek az online XLT–DOC konverternek az egyik legfontosabb jellemzője a gyors konverziós sebesség. Az átalakítási folyamat sebessége azonban elsősorban a konvertálni kívánt XLT fájl méretétől függ. Ha kis méretű XLT-fájllal dolgozik, akkor az átalakítási folyamat néhány másodpercen belül befejeződik.
  Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy Android App-alkalmazásba, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást. Ha az alkalmazás jól optimalizált, és a konverziós folyamat hatékony kezelésére lett kialakítva, akkor a konverziós sebesség gyorsabb lesz. Másrészt, ha az alkalmazás nincs erre a célra optimalizálva, a konverziós folyamat tovább tarthat.
 • Biztonságos a XLT konvertálása DOC formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A DOC fájlok letöltési linkje a konvertálás után azonnal elérhető lesz. XLT–DOC konverterünknél komolyan vesszük az Ön adatait és biztonságát. Tisztában vagyunk azzal, hogy fájljai érzékeny és személyes adatokat tartalmaznak, ezért számos intézkedést bevezettünk annak érdekében, hogy a fájljai biztonságban legyenek.
  Először is, 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt. Ez azt jelenti, hogy amint az átalakítási folyamat befejeződött, és letöltötte a konvertált fájlt, töröljük az eredeti XLT fájlt és a kapott DOC fájlt a szervereinkről. Ezenkívül a fájljaihoz tartozó letöltési linkek 24 óra elteltével leállnak, így biztosítva, hogy a fájlokat ezen időszak után senki ne férhessen hozzá.
  Lépéseket teszünk annak biztosítására is, hogy fájljai védve legyenek az illetéktelen hozzáféréstől. Senki sem férhet hozzá az Ön fájljaihoz az átalakítási folyamat alatt vagy után, és minden adatátvitel az Ön számítógépe és szervereink között titkosított és biztonságos.
 • Milyen böngészőt használjak a XLT konvertálásához?
  Ez az online XLT-DOC konverter bármely modern böngészőn keresztül elérhető, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ez azt jelenti, hogy könnyedén használhatja ezt az eszközt bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön, anélkül, hogy speciális szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, és a XLT fájlokat DOC-fájlokká kell konvertálnia, javasoljuk az Aspose.Total XLT Conversion API használatát. Ez az API gördülékeny és hatékony módot biztosít a XLT-fájlok DOC-fájlokká konvertálására az asztali alkalmazáson belül. Az Aspose.Total XLT Conversion API-t úgy tervezték, hogy könnyen használható és integrálható legyen az alkalmazásba, és gyors és megbízható konverziós folyamatot biztosít.

XLT konverziós beállítások felfedezése Android

XLTs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLTs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
XLTs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)