Renderelje le a XLT-t PPTX-fájlba Androidon Java segítségével vagy Online App

A Microsoft® Excel használata nélkül alakítsa át a XLT-t PPTX formátumba Android-alkalmazásaiban

 

Az Aspose.Total for Android via Java egy hatékony fájlautomatizálási API-k csomagja. Két API használatával integrálhatja a XLT-ből PPTX-ba konvertáló funkciót Android-alkalmazásaiba. Az első lépésben exportálhatja a XLT-t PDF formátumba az Aspose.Cells for Android via Java használatával. Ezt követően az Aspose.PDF for Android via Java használatával konvertálhatja a PDF-et PPTX formátumba.

Android API a XLT exportálásához PPTX-ba

 1. Nyissa meg a XLT-fájlt a Workbook osztály használatával
 2. Alakítsa át a XLT-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást AUTO-ra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Pptxument osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot PPTX formátumba a [save]( https://reference.aspose.com/pdf/java/com.aspose.pdf/Pptxument#save-java.lang.String-com.aspose.pdf.SaveOptions segítségével -) módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse az Aspose.PDF for Android via Java és az Aspose.Cells for Android via Java /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via-java-from-maven-repository) alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// save XLT as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Pptxument class
Pptxument pptxument = new Pptxument("pdfOutput.pdf");
// save pptxument in PPTX format
pptxument.save("output.pptx", com.aspose.pdf.SaveFormat.Pptx);  

Ingyenes online konverter XLT-hez PPTX-be

Távolítsa el az egyéni tulajdonságokat a XLT-fájlból az Androidon Java segítségével

A dokumentumok konvertálásán kívül az Aspose.Cells for Android via Java rengeteg egyéb funkciót is biztosít. Az átalakítási folyamat előtt eltávolíthatja a XLT-dokumentum egyéni tulajdonságait. Az egyéni tulajdonságok eltávolításához hívja meg a PptxumentPropertyCollection.remove metódust, és adja meg a az eltávolítandó dokumentumtulajdonság.

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// retrieve a list of all custom pptxument properties of the Excel file
PptxumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomPptxumentProperties();
// remove a custom pptxument property
customProperties.remove("Publisher"); 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLT-t PPTX Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLT konverzióhoz. A XLT-PPTX átalakítási folyamat megkezdéséhez az első lépés a XLT-fájl importálása. Ezt kétféleképpen teheti meg: vagy húzza át a XLT fájlt a konvertáló eszközbe, vagy kattintson az eszköz fehér területére, hogy böngésszen a számítógépén, és válassza ki a konvertálni kívánt XLT fájlt. Miután sikeresen importálta a XLT-fájlt, a konvertálási folyamat elindításához kattintson a Konvertálás gombra.
  Az átalakítási folyamat során a XLT fájl PPTX fájllá alakul. A konvertáló eszköz varázslatosan működik majd, és amikor a folyamat befejeződik, letöltheti az újonnan konvertált PPTX-fájlt. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen egyetlen kattintással kaphat kimeneti PPTX fájlokat anélkül, hogy bármilyen bonyolult szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
 • Mennyi ideig tart a XLT konvertálása?
  Ennek az online XLT–PPTX konverternek az egyik legfontosabb jellemzője a gyors konverziós sebesség. Az átalakítási folyamat sebessége azonban elsősorban a konvertálni kívánt XLT fájl méretétől függ. Ha kis méretű XLT-fájllal dolgozik, akkor az átalakítási folyamat néhány másodpercen belül befejeződik.
  Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy Android App-alkalmazásba, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást. Ha az alkalmazás jól optimalizált, és a konverziós folyamat hatékony kezelésére lett kialakítva, akkor a konverziós sebesség gyorsabb lesz. Másrészt, ha az alkalmazás nincs erre a célra optimalizálva, a konverziós folyamat tovább tarthat.
 • Biztonságos a XLT konvertálása PPTX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A PPTX fájlok letöltési linkje a konvertálás után azonnal elérhető lesz. XLT–PPTX konverterünknél komolyan vesszük az Ön adatait és biztonságát. Tisztában vagyunk azzal, hogy fájljai érzékeny és személyes adatokat tartalmaznak, ezért számos intézkedést bevezettünk annak érdekében, hogy a fájljai biztonságban legyenek.
  Először is, 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt. Ez azt jelenti, hogy amint az átalakítási folyamat befejeződött, és letöltötte a konvertált fájlt, töröljük az eredeti XLT fájlt és a kapott PPTX fájlt a szervereinkről. Ezenkívül a fájljaihoz tartozó letöltési linkek 24 óra elteltével leállnak, így biztosítva, hogy a fájlokat ezen időszak után senki ne férhessen hozzá.
  Lépéseket teszünk annak biztosítására is, hogy fájljai védve legyenek az illetéktelen hozzáféréstől. Senki sem férhet hozzá az Ön fájljaihoz az átalakítási folyamat alatt vagy után, és minden adatátvitel az Ön számítógépe és szervereink között titkosított és biztonságos.
 • Milyen böngészőt használjak a XLT konvertálásához?
  Ez az online XLT-PPTX konverter bármely modern böngészőn keresztül elérhető, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ez azt jelenti, hogy könnyedén használhatja ezt az eszközt bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön, anélkül, hogy speciális szoftverre vagy műszaki ismeretekre lenne szüksége.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, és a XLT fájlokat PPTX-fájlokká kell konvertálnia, javasoljuk az Aspose.Total XLT Conversion API használatát. Ez az API gördülékeny és hatékony módot biztosít a XLT-fájlok PPTX-fájlokká konvertálására az asztali alkalmazáson belül. Az Aspose.Total XLT Conversion API-t úgy tervezték, hogy könnyen használható és integrálható legyen az alkalmazásba, és gyors és megbízható konverziós folyamatot biztosít.

XLT konverziós beállítások felfedezése Android

XLTs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLTs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLTs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)