Renderelje le a XPS-et EXCEL formátumba Androidon Java segítségével

A XPS átalakítása EXCEL-vé az Android-alkalmazásokon belül Microsoft® Excel vagy Adobe® Acrobat Reader alkalmazása nélkül

 

Két lépésben integrálhatja a XPS-EXCEL konverziós funkciót az Android-alkalmazásaiba. Először is, az Aspose.PDF for Android via Java használatával rejtett XPS-et XLSX-re alakíthat. Másodszor, az XLSX-t EXCEL-vé alakíthatja a Powerful Spreadsheet Processing API [Aspose.Cells for Android via Java] használatával ( https://products.aspose.com/cells/android-java/) . Mindkét API az Aspose.Total for Android via Java termékcsaládba tartozik.

Android API a XPS EXCEL formátumban való megjelenítéséhez

  1. Nyissa meg a XPS-fájlt a Document osztály használatával
  2. Konvertálja a XPS-et XLSX-re a save módszerrel
  3. Töltse be az XLSX dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot EXCEL formátumba a save segítségével. SaveOptions)) módszer

Konverziós követelmények

Könnyedén használhatja az Aspose.Total for Android rendszert Java-n keresztül közvetlenül a Maven webhelyről és telepítse az Aspose.PDF for Android via Java és az Aspose.Cells for Android via Java /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/) az alkalmazásaiban.

Másik megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads webhelyről.

Szerezze be a XPS-fájl XMP-metaadatait Androidon Java-n keresztül

Az Aspose.PDF for Android Java viadal lehetővé teszi a XPS-fájlok XMP-metaadatainak elérését. A metaadatok beszerzéséhez hozzon létre egy Document objektumot, nyissa meg a bemeneti XPS-fájlt, és használja a getMetadata() tulajdonságot a metaadatok lekéréséhez.

Védje a EXCEL-dokumentumot Androidon Java segítségével

Az Aspose.Cells for Android via Java támogatja a EXCEL-fájl védelmét az Ön igényeitől függően. A dokumentum védelme érdekében használhatja a protectSharedWorkbook módszert a Workbook osztály.