Aspose.Total  for C++

C++ API-k Microsoft Office fájlformátumokhoz, PDF-hez és vonalkódokhoz

Natív C++ alkalmazások fejlesztése a Microsoft Project, Excel, Word, PowerPoint, Outlook és PDF formátumok kezeléséhez. Vonalkód generátor és olvasó is!

  Letöltés ingyenes próbaverzió
 
 

Az Aspose.Total for C++ a C++ fájlformátum-automatizálási könyvtárak teljes csomagja, amelyet kifejezetten népszerű formátumok létrehozására, manipulálására és konvertálására terveztek Microsoft Office-ból és PDF-ből Office vagy Adobe Automation nélkül. A C++ API csomag egy speciális könyvtárat is tartalmaz, amely vonalkódcímkéket generál és felismer a képekről, fejlett funkciókkal a vonalkód generálási és felismerési folyamat testreszabásához.

Az Aspose.Total for C++ a következő C++ könyvtárakat tartalmazza:

Aspose.Words for C++

Aspose.Words for C++

C++ osztálykönyvtár a programozók számára, hogy a dokumentumelemzési feladatok széles skáláját hajtsák végre közvetlenül a C++ alkalmazásokból. Lehetővé teszi a DOC, DOT, DOCX, DOCM, DOTX, DOTM, RTF, FlatOPC, TXT, ODT és számos más népszerű szövegszerkesztő fájlformátum létrehozását, konvertálását és manipulálását függőségek nélkül.

Aspose.PDF for C++

Aspose.PDF for C++

Egy C++ PDF könyvtár, amely lehetővé teszi a C++ alkalmazások számára PDF fájlok létrehozását, kezelését és renderelését Adobe Acrobat használata nélkül. Az Aspose.PDF for C++ támogatja az űrlapok létrehozását és kezelését, a mellékletek, megjegyzések, könyvjelzők, vízjelek kezelését, valamint az oldalak PNG, JPEG és BMP képek formátumban történő megjelenítését.

Aspose.Cells for C++

Aspose.Cells for C++

Az Aspose.Cells for C++ lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy Excel-fájlformátumokkal dolgozzanak saját C++-alkalmazásaikon belül, anélkül, hogy a Microsoft Excelt telepíteni kellene. Az Excel C++ API támogatja az összes fő Microsoft Excel fájlformátumot, beleértve az XLSX, XLS, XLSM, XLSB, CSV és tabulátorral tagolt fájlokat, és minden táblázatformátumot exportál PDF, XPS, HTML és képek formátumba.

Aspose.Email for C++

Aspose.Email for C++

Az Aspose.Email for C++ egy MIME és e-mail könyvtár C++-hoz, amely e-mail fájlokat és e-mail üzenetarchívumot kínál a C++ alkalmazásokon belül. Az Email C++ API képes a legnépszerűbb üzenetformátumok létrehozására, manipulálására és konvertálására, például MSG, EML, EMLX és MHTML, valamint üzenetek létrehozására, ellenőrzésére és kibontására a PST és OST archívumokból.

Aspose.Slides for C++

Aspose.Slides for C++

Ez egy egyedülálló PowerPoint prezentáció- és diakezelő és -elemző API, amely lehetővé teszi a C++ alkalmazások számára PPT, POT, PPTX, PPS, PPSX, POTX és OPD formátumú prezentációk és diák olvasását, írását és szerkesztését. A fejlesztők prezentációkat hozhatnak létre, módosíthatnak, konvertálhatnak és renderelhetnek Microsoft PowerPoint nélkül.

Aspose.BarCode for C++

Aspose.BarCode for C++

A Vonalkód C++ könyvtár nagy sebességű generálási és felismerési algoritmusokat kínál 1D, 2D és postai vonalkódokhoz a fejlesztők számára, hogy vonalkód-szolgáltatásokat adhassanak saját C++ alkalmazásaikhoz. A C++ vonalkódkönyvtára lehetővé teszi a fejlesztők számára a vonalkódcímkék raszteres képformátumokba történő exportálását, valamint az elforgatott vonalkódok olvasását a képekről.

Aspose.Tasks for C++

Aspose.Tasks for C++

Az Aspose.Tasks for C++ egy Microsoft Project fájlfeldolgozó és -elemző könyvtár. Lehetővé teszi több formátum létrehozását, olvasását és kezelését, valamint a projekt különféle kimeneti formátumokba való renderelését. Ezenkívül kezelheti a fő és az alapértelmezett projektbeállításokat, a kiterjesztett attribútumokat, a feladatokra vonatkozó kényszereket, valamint meghatározhatja a projekt hétköznapjait, naptárakat és naptárkivételeket.

Aspose.OCR for C++

Aspose.OCR for C++

Az Aspose.OCR for C++ egy natív OCR-könyvtár, amellyel szöveget vonhat ki különböző betűtípusú és stílusú képekből. A fejlesztők időt és erőfeszítést takaríthatnak meg az OCR-szoftver fejlesztésével a semmiből. Az API többféle képformátumot támogat, beleértve a BMP-t, JPG-t és PNG-t.

Aspose.Page for C++

Aspose.Page for C++

Az Aspose.Page for C++ egy önálló és megbízható Postscript és XPS fájlfeldolgozó és -elemző könyvtár. Lehetővé teszi XPS, PS és EPS formátumok létrehozását, betöltését és kezelését. Ezenkívül az API lehetővé teszi a PS és EPS fájlok konvertálását PDF és raszteres képformátumokká, beleértve az EMF, BMP, GIF, PNG, JPEG és TIFF formátumokat.

Aspose.PUB for C++

Aspose.PUB for C++

Az Aspose.PUB for C++ egy önálló és megbízható Microsoft Publisher fájlfeldolgozó és -elemző könyvtár. A fejlesztők könnyen olvashatják és elemezhetik a .pub formátumokat. Ezenkívül a PUB-ból PDF-be konvertálás az egyik fő funkciója.

Aspose.Font for C++

Aspose.Font for C++

Az Aspose.Font for C++ egy betűtípus-integrációs és -kezelési API, amely különféle betűtípusokkal, például TrueType, CFF, OpenType és Type1 használható. Könnyen betölthető, rajzolható és menthető betűtípusok fájlokból, valamint adatfolyamból.

Aspose.TeX for C++

Aspose.TeX for C++

Az Aspose.TeX for C++ egy tex integrációs és felügyeleti API, amely tex fájlokkal dolgozik. Az eredmény könnyen betölthető, beírható és menthető képként vagy pdf-ként.

Az Office fájlformátumokhoz készült C++ könyvtárak áttekintése

Microsoft Excel & A Word menet közben tudósít

Microsoft Office fájlok nagy pontosságú renderelése

PDF dokumentumok vagy oldalak konvertálása képformátumokká

Szöveg hozzáadása, eltávolítása, cseréje vagy kibontása a PDF-ből

Kép, könyvjelzők, megjegyzések és amp; vízjelek

Egyéni betűkészlet-kezelés PDF-generáláshoz & átalakítás

E-mail üzenetek közötti konvertálás & üzenetarchívumok

Létrehozás & ismétlődési mintákat használ az iCalendar RFC szerint

Üzenetek kibontása vagy vizsgálata a PST & OST

Prezentációk, táblázatok és táblázatok exportálása; dokumentumokat HTML-ként

Import & HTML szöveg exportálása táblázatokba, dokumentumokba és amp; diák

Adjon hozzá elrendezési diákat prezentációkhoz API segítségével

EPS mentése & XPS-fájlokból PDF-be és raszterképekké

Működjön XPS-fájlelemekkel, például útvonalakkal, vásznakkal és amp; jelek

A PostScript nyelvi szint 1-3 támogatása

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az Aspose.Total API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése