Dokumentum konvertálás C++ használatával

Konvertálja a Microsoft® Office Word, Excel, PowerPoint, PDF, Képek és számos egyéb formátumot a C++ könyvtár használatával.

 

A Total C++ Library megoldja a dokumentumkonverzió problémáját, és a fejlesztők könnyedén automatizálhatják a dokumentumkezelési és -manipulációs megoldást az API új fejlesztésű alkalmazásokba vagy meglévő alkalmazásokba történő integrálásával. A C++ programozók olyan funkciókat adhatnak hozzá, mint például különféle formátumú dokumentumok létrehozása, szerkesztése vagy konvertálása megoldásukon belül, anélkül, hogy bármilyen szoftverre támaszkodnának. Néhány általános eset, például txt PDF-be, SVG-ből PNG-be, XLSX-ből CSV-be, JSON-ból CSV-be, Wordből PDF-be, HTML-ből PDF-be, könnyen konvertálható. Ezenkívül az alábbiakban felsorolt néhány API-val foglalkozó eset, és néhány hivatkozás található a releváns konverziós esetekhez.

A Microsoft Word konvertálása Excelbe

A Total C++ API támogatja a Microsoft Word DOC/DOCX konvertálását Excelbe. A folyamat a Word DOC/DOCX fájljának betöltése a Document osztályhivatkozás használatával, majd a Mentés tagfüggvényt először HTML-be konvertálni. Ezután töltse be a HTML-dokumentumot az IWorkbook osztályhivatkozás használatával, és hívja meg a Save parancsot. cell/cpp/class/aspose.cells.i_workbook#a5dc7de23f7ceba76a05dc1d49f51502e) tagfüggvény a dokumentum Excel formátumba mentéséhez.

C++ – Word-Excel konvertálás

 

PDF konvertálása Wordbe

A C++ konverziós könyvtár támogatja a PDF-ből Word DOC-ba, DOCX-be és más formátumok konvertálását is. Tekintettel a PDF RTF formátumba való renderelésére, ez egy kétlépéses folyamat, először konvertálja a PDF-et Word DOC/DOCX formátumba, majd rendereli azt RTF formátumba. Ennek lépései: PDF-fájl betöltése Document osztályhivatkozás használatával és a Mentés tagfüggvény a PDF-ek Word-be konvertálásához. Most töltse be újra a Word DOC / DOCX fájlt az Aspose.Words API Document osztályhivatkozásával, és mentse el RTF formátumba a használatával Mentés tagfüggvény.

C++ - PDF konvertálása Wordbe

 

Konvertálja a JSON-t Word-be

A JSON-konverzióhoz a C++ API különféle kombinációkat támogat, például a JSON-ból Word-be, a JSON-ból PowerPointba, a Wordből a JSON-ba stb. A Word-konverzió esetét figyelembe véve a Process az érvényes JSON-adatok beolvasását a fájlból egy új IWorkbook objektum használatával, majd meghívja Mentés módszer a JSON PDF-fájlként való mentéséhez. Tehát most töltse be a mentett fájlt a Document osztály használatával, és mentse el Word dokumentumformátumba a Mentés metódus.

C++ – JSON konvertálása Wordbe