Konvertálja a JSON formátumot OTP-re C++ segítségével

C++ API a JSON elemzéséhez OTP-be a Microsoft® PowerPoint használata nélkül

 

Két egyszerű lépésben konvertálhatja a JSON-t OTP-vé bármely C++ alkalmazáson belül. Először is, az Aspose.Cells for C++ használatával elemezheti a JSON-t PPTX-re. Ezt követően az Aspose.Slides for C++ használatával konvertálhatja a PPTX-t OTP-vé. Mindkét API az Aspose.Total for C++ csomagban található.

Konvertálja a JSON formátumot OTP-re C++ segítségével

  1. Hozzon létre egy új IWorkbook objektumot, és olvassa be az érvényes JSON-adatokat a fájlból
  2. Mentse el a JSON fájlt PPTX formátumban a Mentés módszerrel
  3. Töltse be a PPTX dokumentumot a Presentation osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot OTP formátumba a Mentés módszerrel

Konverziós követelmények

Telepítés a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total.Cpp paraméterrel.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Állítsa be az elrendezést, és konvertálja a JSON-formátumot OTP-re a C++ segítségével

A JSON OTP-re történő elemzése közben a sorok és oszlopok méretét is beállíthatja az IWorkbook osztály JSON-jának betöltésével. Ha ugyanazt a sormagasságot kell beállítania a munkalap minden sorához, ezt a SetStandardHeight segítségével teheti meg. ) módszere az ICells gyűjteményben. Hasonlóképpen, ha a munkalap minden oszlopához azonos oszlopszélességet szeretne beállítani, használja az ICells gyűjtemény SetStandardWidth 500094b7 metódusát.

Konvertálja a JSON formátumot OTP-vé vízjellel a C++ nyelven

Az API használatával a JSON-t vízjellel OTP-vé is konvertálhatja. Ha vízjelet szeretne hozzáadni az OTP-dokumentumhoz, először elemezze a JSON-t PPTX-be, és adjon hozzá egy vízjelet. Vízjel hozzáadásához töltse be az újonnan létrehozott PPTX fájlt a Presentation osztály segítségével, szerezze be az első diát, Add an an Téglalap típusú AutoShape, szövegkeret hozzáadása a téglalaphoz, bekezdés objektum létrehozása szövegkerethez, részobjektum létrehozása bekezdéshez, vízjel hozzáadása a set_Text() segítségével, és elmentheti a dokumentumot az OTP-be.

JSON konverziós beállítások felfedezése C++

JSONs konvertálása CHM (Compiled HTML Help File)
JSONs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
JSONs konvertálása DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
JSONs konvertálása DOT (Microsoft Word Template Files)
JSONs konvertálása DOTX (Microsoft Word Template File)
JSONs konvertálása EPUB (Open eBook File)
JSONs konvertálása FLATOPC (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)
JSONs konvertálása MOBI (Open Ebook Format)
JSONs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
JSONs konvertálása ODT (OpenDocument Text File Format)
JSONs konvertálása OTT (OpenDocument Standard Format)
JSONs konvertálása PCL (Printer Command Language Document)
JSONs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
JSONs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
JSONs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
JSONs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
JSONs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
JSONs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
JSONs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
JSONs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
JSONs konvertálása PS (PostScript File)
JSONs konvertálása RTF (Rich Text Format)
JSONs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)
JSONs konvertálása WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)

Mi a JSON fájlformátum

A JSON (JavaScript Object Notation) egy nyílt szabványos fájlformátum az adatok megosztására, amely ember által olvasható szöveget használ az adatok tárolására és továbbítására. A JSON-fájlok tárolása .json kiterjesztéssel történik. A JSON kevesebb formázást igényel, és jó alternatíva az XML számára. A JSON a JavaScriptből származik, de nyelvtől független adatformátum. A JSON generálását és elemzését számos modern programozási nyelv támogatja. Az application/json a JSON-hoz használt médiatípus. A JSON-fájlok alapvető szerkezete kulcs-érték párok gyűjteménye, amelyekben az értékek különböző típusúak, például számok, karakterláncok és logikai értékek. A tömbök és a beágyazott objektumok JSON-fájlban is megjeleníthetők. A JSON-t széles körben használják a webfejlesztésben az ügyfél és a szerver közötti adatcserére. Gyakran használják AJAX alkalmazásokban, ahol a kliens adatokat kér a szervertől anélkül, hogy frissítené a teljes oldalt. A JSON-t egyszerű adatbázis-formátumként is használják adatok tárolására és lekérésére, valamint adatstruktúrák karakterlánc-formátumba történő sorosítására, amely tárolható vagy továbbítható a hálózaton.

Mi a OTP fájlformátum

Az OpenDocument Standard Format (ODF) egy XML-alapú fájlformátum elektronikus dokumentumok, például táblázatok, diagramok, prezentációk és szövegszerkesztő dokumentumok megjelenítésére. A formátumot a Szervezet a Strukturált Információs Szabványok Fejlesztéséért (OASIS) szabványosította, és először az ISO/IEC JTC1 SC34 fogadta el 2005-ben. Az ODF nyílt formátum, ami azt jelenti, hogy semmilyen szerzői jog vagy szabadalom nem korlátozza. az OpenOffice.org irodai programcsomag XML-sémája alapján, és a Zip tömörítési algoritmust használja. Úgy tervezték, hogy platformfüggetlen legyen, és képes legyen az alkalmazások széles skálájának támogatására. Az OpenDocument Format specifikáció három dokumentumtípust határoz meg:* Szöveges dokumentumok* Táblázatok* BemutatókMinden dokumentumtípushoz tartozik egy megfelelő XML-séma. A sémák bővíthetők, lehetővé téve az alkalmazás-specifikus szolgáltatások hozzáadását. Az ODF-dokumentumok titkosíthatók és aláírhatók az XML titkosítási és XML aláírási szabványok használatával. Az OpenDocument formátumot számos irodai alkalmazás támogatja, köztük az Apache OpenOffice, a LibreOffice, az IBM Lotus Symphony és a Microsoft Office.