C++ API a WORD FODS-vé konvertálásához

WORD exportálása FODS-be C++-on keresztül Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Könnyedén beépíthet WORD-fods-átalakítási funkciót C++-alkalmazásaiba. A funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API Aspose.Words for C++ használatával WORD-t HTML-be exportálhat. Ezt követően az Aspose.Cells for C++ használatával konvertálhatja a HTML-t FODS-vé. Mindkét API az Aspose.Total for C++ csomagban található.

C++ API a WORD FODS-vé konvertálásához

  1. Nyissa meg a WORD-fájlt a Wordument osztályhivatkozás használatával
  2. Alakítsa át a WORD-t HTML-vé a Save tagfüggvény használatával
  3. Töltsön be HTML-dokumentumot az IWorkbook osztályhivatkozás használatával
  4. Mentse el a dokumentumot FODS formátumba a Mentés tagfüggvénnyel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total.Cppként, vagy a Visual Studio csomagkezelő konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total.Cpp paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Nyissa meg a WORD dokumentum tulajdonságait a C++ segítségével

Az Aspose.Words for C++ emellett lehetővé teszi a WORD-fájl dokumentumtulajdonságaihoz való hozzáférést, és lehetővé teszi, hogy tájékozott döntést hozzon az átalakítási folyamat előtt. A dokumentumtulajdonságok eléréséhez a BuiltInWordumentProperties segítségével szerezheti be a beépített tulajdonságokat és a CustomWordumentProperties egyéni tulajdonságok beszerzéséhez. A következő kódpélda bemutatja, hogyan kell felsorolni az összes beépített és egyéni tulajdonságot egy dokumentumban.

Mentse el a FODS-fájlt a Streambe C++-on keresztül

A WORD FODS-vé konvertálása után az Aspose.Cells for C++ lehetővé teszi a dokumentum adatfolyamba való mentését. Fájlok adatfolyamba mentéséhez hozzon létre egy MemoryStream vagy FileStream objektumot, és mentse a fájlt az adatfolyam objektumba az IWorkbook meghívásával. az objektum Mentés metódusával. Adja meg a kívánt fájlformátumot a SaveFormat felsorolással a Save meghívásakor módszerrel.