C++ API a WORD ODS-vé konvertálásához vagy Online App

WORD exportálása ODS-be C++-on keresztül Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Könnyedén beépíthet WORD-ods-átalakítási funkciót C++-alkalmazásaiba. A funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API Aspose.Words for C++ használatával WORD-t HTML-be exportálhat. Ezt követően az Aspose.Cells for C++ használatával konvertálhatja a HTML-t ODS-vé. Mindkét API az Aspose.Total for C++ csomagban található.

C++ API a WORD ODS-vé konvertálásához vagy Online App

 1. Nyissa meg a WORD-fájlt a Wordument osztályhivatkozás használatával
 2. Alakítsa át a WORD-t HTML-vé a Save tagfüggvény használatával
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot az IWorkbook osztályhivatkozás használatával
 4. Mentse el a dokumentumot ODS formátumba a Mentés tagfüggvénnyel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total.Cppként, vagy a Visual Studio csomagkezelő konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total.Cpp paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Nyissa meg a WORD dokumentum tulajdonságait a C++ segítségével

Az Aspose.Words for C++ emellett lehetővé teszi a WORD-fájl dokumentumtulajdonságaihoz való hozzáférést, és lehetővé teszi, hogy tájékozott döntést hozzon az átalakítási folyamat előtt. A dokumentumtulajdonságok eléréséhez a BuiltInWordumentProperties segítségével szerezheti be a beépített tulajdonságokat és a CustomWordumentProperties egyéni tulajdonságok beszerzéséhez. A következő kódpélda bemutatja, hogyan kell felsorolni az összes beépített és egyéni tulajdonságot egy dokumentumban.

Mentse el a ODS-fájlt a Streambe C++-on keresztül

A WORD ODS-vé konvertálása után az Aspose.Cells for C++ lehetővé teszi a dokumentum adatfolyamba való mentését. Fájlok adatfolyamba mentéséhez hozzon létre egy MemoryStream vagy FileStream objektumot, és mentse a fájlt az adatfolyam objektumba az IWorkbook meghívásával. az objektum Mentés metódusával. Adja meg a kívánt fájlformátumot a SaveFormat felsorolással a Save meghívásakor módszerrel.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a WORD-t ODS Online formátumba?
  A fenti WORD-ODS konverter használatához egyszerűen kövesse ezeket az egyszerű lépéseket. Először adja hozzá a WORD-fájlt a konverterhez úgy, hogy a fájlt a fehér területre húzza, vagy kattintson a területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához.
  Miután a WORD-ből ODS-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással azonnal letöltheti az átalakított fájlt. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a WORD-fájlok ODS formátumba konvertálását, és mindezt további szoftverek vagy bővítmények telepítése nélkül is megteheti.
 • Mennyi ideig tart a WORD konvertálása?
  A WORD-ODS konverter használatakor az átalakítási folyamat sebessége nagymértékben függ a WORD-fájl méretétől. Kisebb fájlok esetén az átalakítás néhány másodperc alatt elvégezhető, így hihetetlenül gyors és hatékony. A nagyobb fájlok konvertálása azonban némileg tovább tarthat.
  Ha a WORD–ODS konverziós kódot tervezi integrálni C++-alkalmazásába, az átalakítási folyamat sebessége és hatékonysága attól is függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást. Ha gondoskodik arról, hogy alkalmazása optimalizálva legyen a konverziós folyamathoz, segíthet abban, hogy WORD-fájljait gyorsan és pontosan konvertálja ODS formátumba.
 • Biztonságos a WORD konvertálása ODS formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Ha a WORD–ODS konvertert használja, biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak. Az átalakítás befejezése után megkapja az új ODS-fájl letöltési linkjét. Ez a hivatkozás azonnal elérhető lesz, és a fájl letöltésére használható az eszközére.
  Fájljai biztonságának és adatainak védelme érdekében 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt. Ez azt jelenti, hogy a konvertálási folyamat befejeztével senki más nem férhet hozzá az Ön fájljaihoz. Ezenkívül a WORD-ODS konvertert úgy tervezték, hogy biztonságos legyen, így megbízhat abban, hogy fájljait a lehető legnagyobb gondossággal kezelik.
 • Milyen böngészőt használjak a WORD konvertálásához?
  A WORD-ODS konverter egy online eszköz, amely bármely modern webböngészőn keresztül elérhető, beleértve a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Operát és a Safarit. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a használatát, mivel egyszerűen megnyithatja a konvertert a böngészőjében, és azonnal elkezdheti a WORD-fájlok ODS formátumba konvertálását.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, és robusztusabb megoldásra van szüksége a WORD-konverzióhoz, érdemes megfontolni az Aspose.Total WORD-konverziós API használatát. Ezt a nagy teljesítményű API-t kifejezetten a fejlesztők számára tervezték, és a funkciók és lehetőségek széles skáláját kínálja a WORD-fájlokkal való munkavégzéshez, beleértve a ODS-formátumba való konvertálást is.

WORD konverziós beállítások felfedezése C++

WORDs konvertálása JSON (JavaScript Object Notation File)
WORDs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
WORDs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
WORDs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
WORDs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
WORDs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
WORDs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
WORDs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
WORDs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
WORDs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
WORDs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
WORDs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
WORDs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
WORDs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
WORDs konvertálása XLTX (Excel Template)