C++ API a WORDML FODS-vé konvertálásához vagy Online App

WORDML exportálása FODS-be C++-on keresztül Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Könnyedén beépíthet WORDML-fods-átalakítási funkciót C++-alkalmazásaiba. A funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API Aspose.Words for C++ használatával WORDML-t HTML-be exportálhat. Ezt követően az Aspose.Cells for C++ használatával konvertálhatja a HTML-t FODS-vé. Mindkét API az Aspose.Total for C++ csomagban található.

C++ API a WORDML FODS-vé konvertálásához vagy Online App

 1. Nyissa meg a WORDML-fájlt a Wordmlument osztályhivatkozás használatával
 2. Alakítsa át a WORDML-t HTML-vé a Save tagfüggvény használatával
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot az IWorkbook osztályhivatkozás használatával
 4. Mentse el a dokumentumot FODS formátumba a Mentés tagfüggvénnyel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total.Cppként, vagy a Visual Studio csomagkezelő konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total.Cpp paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Nyissa meg a WORDML dokumentum tulajdonságait a C++ segítségével

Az Aspose.Words for C++ emellett lehetővé teszi a WORDML-fájl dokumentumtulajdonságaihoz való hozzáférést, és lehetővé teszi, hogy tájékozott döntést hozzon az átalakítási folyamat előtt. A dokumentumtulajdonságok eléréséhez a BuiltInWordmlumentProperties segítségével szerezheti be a beépített tulajdonságokat és a CustomWordmlumentProperties egyéni tulajdonságok beszerzéséhez. A következő kódpélda bemutatja, hogyan kell felsorolni az összes beépített és egyéni tulajdonságot egy dokumentumban.

Mentse el a FODS-fájlt a Streambe C++-on keresztül

A WORDML FODS-vé konvertálása után az Aspose.Cells for C++ lehetővé teszi a dokumentum adatfolyamba való mentését. Fájlok adatfolyamba mentéséhez hozzon létre egy MemoryStream vagy FileStream objektumot, és mentse a fájlt az adatfolyam objektumba az IWorkbook meghívásával. az objektum Mentés metódusával. Adja meg a kívánt fájlformátumot a SaveFormat felsorolással a Save meghívásakor módszerrel.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a WORDML-t FODS Online formátumba?
  A fenti WORDML-FODS konverter használatához egyszerűen kövesse ezeket az egyszerű lépéseket. Először adja hozzá a WORDML-fájlt a konverterhez úgy, hogy a fájlt a fehér területre húzza, vagy kattintson a területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához.
  Miután a WORDML-ből FODS-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással azonnal letöltheti az átalakított fájlt. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a WORDML-fájlok FODS formátumba konvertálását, és mindezt további szoftverek vagy bővítmények telepítése nélkül is megteheti.
 • Mennyi ideig tart a WORDML konvertálása?
  A WORDML-FODS konverter használatakor az átalakítási folyamat sebessége nagymértékben függ a WORDML-fájl méretétől. Kisebb fájlok esetén az átalakítás néhány másodperc alatt elvégezhető, így hihetetlenül gyors és hatékony. A nagyobb fájlok konvertálása azonban némileg tovább tarthat.
  Ha a WORDML–FODS konverziós kódot tervezi integrálni C++-alkalmazásába, az átalakítási folyamat sebessége és hatékonysága attól is függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást. Ha gondoskodik arról, hogy alkalmazása optimalizálva legyen a konverziós folyamathoz, segíthet abban, hogy WORDML-fájljait gyorsan és pontosan konvertálja FODS formátumba.
 • Biztonságos a WORDML konvertálása FODS formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Ha a WORDML–FODS konvertert használja, biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak. Az átalakítás befejezése után megkapja az új FODS-fájl letöltési linkjét. Ez a hivatkozás azonnal elérhető lesz, és a fájl letöltésére használható az eszközére.
  Fájljai biztonságának és adatainak védelme érdekében 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt. Ez azt jelenti, hogy a konvertálási folyamat befejeztével senki más nem férhet hozzá az Ön fájljaihoz. Ezenkívül a WORDML-FODS konvertert úgy tervezték, hogy biztonságos legyen, így megbízhat abban, hogy fájljait a lehető legnagyobb gondossággal kezelik.
 • Milyen böngészőt használjak a WORDML konvertálásához?
  A WORDML-FODS konverter egy online eszköz, amely bármely modern webböngészőn keresztül elérhető, beleértve a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Operát és a Safarit. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a használatát, mivel egyszerűen megnyithatja a konvertert a böngészőjében, és azonnal elkezdheti a WORDML-fájlok FODS formátumba konvertálását.
  Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, és robusztusabb megoldásra van szüksége a WORDML-konverzióhoz, érdemes megfontolni az Aspose.Total WORDML-konverziós API használatát. Ezt a nagy teljesítményű API-t kifejezetten a fejlesztők számára tervezték, és a funkciók és lehetőségek széles skáláját kínálja a WORDML-fájlokkal való munkavégzéshez, beleértve a FODS-formátumba való konvertálást is.

WORDML konverziós beállítások felfedezése C++

WORDMLs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
WORDMLs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
WORDMLs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
WORDMLs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
WORDMLs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
WORDMLs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
WORDMLs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
WORDMLs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
WORDMLs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
WORDMLs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
WORDMLs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
WORDMLs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
WORDMLs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
WORDMLs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
WORDMLs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
WORDMLs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
WORDMLs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
WORDMLs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)