Aspose.Total for JasperReports

JasperReports-bővítmények a jelentések Office formátumban történő megjelenítéséhez

A JasperReports egyszerűen exportálható Word, Excel, PDF, PowerPoint és Image formátumokba, miközben vonalkódokat ad hozzá az exportált dokumentumokhoz.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
 
 

Az Aspose.Total for JasperReports a JasperReports Exporterek szolgáltatásban gazdag csomagja, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy Microsoft Word, Excel, PowerPoint és PDF formátumban exportálják a jelentéseket. Az Aspose.Total for JasperReports család egyik exportőre lehetőséget biztosít vonalkódok hozzáadására az exportált fájlokhoz.

Az Aspose.Total for JasperReports a következő exportőröket tartalmazza:

Aspose.Words for JasperReports

Aspose.Words for JasperReports

Az Aspose.Words for JasperReports az egyetlen megoldás a piacon a JasperReports és a JasperServer jelentések exportálására Microsoft Word dokumentumba (DOC), Office Open XML (OOXML, DOCX), Rich Text Format (RTF), OpenDocument Text (ODT), Web oldal (HTML) és egyszerű szöveges (TXT) formátumok.

Aspose.PDF for JasperReports

Aspose.PDF for JasperReports

Az Aspose.PDF for JasperReports kifejezetten a JasperReports és a JasperServer jelentéseinek Hordozható dokumentum formátum (PDF) formátumba és annak ISO-szabványos verziójába történő exportálására készült; PDF/A. A legtöbb jelentési funkció, például a diagramok, táblázatok és képek a legnagyobb pontossággal PDF formátumba konvertálva.

Aspose.Cells for JasperReports

Aspose.Cells for JasperReports

Az Aspose.Cells for JasperReports lehetővé teszi a jelentések exportálását a JasperReportsból és a JasperServerből Microsoft Excel Spreadsheet formátumokba, beleértve az XLS, XLSX és SpreadsheetML formátumokat. Más népszerű formátumokat is támogat, például PDF, ODS, CSV és tabulátorral tagolt formátumokat.

Aspose.Slides for JasperReports

Aspose.Slides for JasperReports

Az Aspose.Slides for JasperReports azoknak a fejlesztőknek készült, akiknek a JasperReportsból jelentéseket kell exportálniuk a Microsoft PowerPoint 97 – 2003 (PPT és PPS) és a Microsoft PowerPoint 2007-2013 (PPTX és PPSX) prezentációs formátumokba a Java alkalmazásokon belül.

Aspose.Imaging for JasperReports

Aspose.Imaging for JasperReports

Az Aspose.Imaging for JasperReports rugalmas megoldást kínál a JasperReports többféle képformátumba exportálására. Könnyen generálhat többoldalas jelentéseket vagy kötegelt exportálást. Kötegelt módban. minden jelentésoldal külön dokumentumként kerül mentésre.

Aspose.BarCode for JasperReports

Aspose.BarCode for JasperReports

Az Aspose.BarCode for JasperReports egyedülálló és robusztus megoldást kínál vállalkozása hasznosságának növelésére. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kiváló minőségű vonalkódcímkéket állítsanak elő és jelenítsenek meg a JasperReports-on.

Aspose.CAD for JasperReports

Aspose.CAD for JasperReports

Az Aspose.CAD for JasperReports egyedülálló és robusztus megoldást kínál a JasperReports különféle CAD és más vektorformátumokba történő exportálására. Könnyen generálhat többoldalas jelentéseket vagy kötegelt exportálást kötegelt módban. minden jelentésoldal külön dokumentumként kerül mentésre.

Az Aspose.Total speciális szolgáltatásai a JasperReportshoz

Jelentések exportálása Microsoft Word dokumentumként

Jelentések exportálása Microsoft Excel-táblázatként

Jelentések nyomtatása Microsoft Excel-táblázatként

Jelentések exportálása Microsoft PowerPoint prezentációként

Jelentések exportálása hordozható dokumentum formátumban

Készítsen és nyomtasson riportokat vonalkóddal

Fokozza az alkalmazás munkafolyamatát vonalkód-funkciók hozzáadásával

Vonalkódok beágyazása a dokumentumokba a nyomon követhetőség érdekében

Konvertálja a .jrxml jelentéseket PDF dokumentumokká

Jelentések nyomtatása különböző CAD, BIM vagy vektoros rajzok formájában

Számos támogatott formátum

A JasperReports nem rendelkezik natív lehetőséggel a jelentések Microsoft Office vagy PDF formátumban történő exportálására, azonban az Aspose.Total for JasperReports használatával a következő további exportformátumokhoz férhet hozzá:

 • Microsoft PowerPoint presentation & slideshow
 • Microsoft Word dokumentum
 • Microsoft Excel táblázat
 • Hordozható dokumentum formátum
 • OpenDocument szöveg & táblázatot
 • HTML - Weboldal
 • TXT - Egyszerű szöveg
 • CSV – vesszővel elválasztott értékek
 • RTF - Rich Text Format
 • SVG - Scalable Vector Graphics
 • DXF - Rajzcsere formátum

High Fidelity, megegyezik a jelentéskészítéssel

Az Aspose.Total for JasperReports az összes jelentési funkciót a legnagyobb pontossággal exportálja. A kapott formátumtól függetlenül az eredmény megegyezik a beépített JasperReports exportőr által exportált eredeti jelentésekkel.

Támogatott vonalkód szimbólumok

Az Aspose.BarCode for JasperReports számos vonalkód-szimbólumot támogat. Támogatja a numerikus, alfanumerikus és 2D szimbólumokat. Az Aspose.BarCode for JasperReports könnyen integrálható meglévő és új JasperReport (jrxml) jelentésfájlokba az Aspose.BarCode for JasperReports által biztosított egyéni címkével.

Egyszerű & Könnyű telepítés

Az Aspose.Total for JasperReports tisztán Java nyelven íródott, és JAR-fájlként érhető el, amely könnyen telepíthető a JasperReports-t vagy a JasperServert futtató gépeken. Az Aspose.Total for JasperReports telepítéséhez egyszerűen másolja a JAR fájlt a megfelelő mappába. A termék JasperServerrel való integrálásához az egyetlen extra lépés az, hogy egyetlen apró változtatást kell végrehajtania a JasperServer konfigurációs fájljában, és máris készen áll az Aspose exportőrökkel való együttműködésre.