Aspose.Total for Java

Fájlok létrehozása, szerkesztése és konvertálása Java API-kon keresztül

Manipuláljon Word, Excel, PowerPoint, Outlook, PDF, 3D, CAD és más dokumentumformátumokat saját Java-alkalmazásaiból.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
 
 

Az Aspose.Total for Java fájlformátum-automatizálási könyvtárak gyűjteménye Java-fejlesztők számára, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazásból több fájlformátumot hozzanak létre, frissítsenek, nyomtassanak, rendereljenek és konvertálhassanak egymással.

Az Aspose.Total for Java lehetővé teszi a fejlesztők számára a dokumentumformátum-kezelés, -kezelés és -feldolgozás széles skáláját közvetlenül a Java alkalmazásokon belül. Támogatja a legnépszerűbb formátumokat, beleértve a Word dokumentumokat, Excel táblázatokat, PowerPoint prezentációkat, HTML-t, OpenDocument, Visio, PDF, CAD és számos más fájlformátumot. Az Aspose.Total segítségével dokumentumokat generálhat, módosíthat és konvertálhat szoftver használata nélkül.

Aspose.Words for Java

Aspose.Words for Java

Az Aspose.Words for Java lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy dokumentumfeldolgozási feladatok széles skáláját hajtsák végre közvetlenül a Java alkalmazásokon belül. Támogatja a legnépszerűbb szövegszerkesztő formátumokat, beleértve a DOC, OOXML, RTF, HTML és OpenDocument formátumokat. Az Aspose.Words segítségével Microsoft Word használata nélkül hozhat létre, módosíthat és konvertálhat dokumentumokat.

Aspose.PDF for Java

Aspose.PDF for Java

Az Aspose.PDF for Java egy PDF-dokumentum-létrehozó API, amely lehetővé teszi Java-alkalmazásai számára, hogy az Adobe Acrobat használata nélkül olvassanak, írjanak és kezeljenek PDF-dokumentumokat. Ez egy önálló API, amely számos funkciót kínál, beleértve a PDF-tömörítési lehetőségeket, a táblázatok létrehozását és kezelését, az egyéni betűkészlet-kezelést és a kiterjesztett biztonsági ellenőrzéseket.

Aspose.Cells for Java

Aspose.Cells for Java

Az Aspose.Cells for Java Excel fájlok generálását, konvertálását és manipulálását kínálja. Az API lehetővé teszi a Java alkalmazások számára, hogy Microsoft Excel használata nélkül készítsenek és kezeljenek Excel-táblázatokat. Az Aspose.Cells for Java egy hihetetlenül gazdag API, amely sokkal többet kínál, mint egyszerű adatexportálási funkciókat.

Aspose.Email for Java

Aspose.Email for Java

Az Aspose.Email for Java Java API-k készlete különféle formátumú e-mail üzenetek olvasásához és írásához Microsoft Outlook nélkül. Osztályokat biztosít az Outlook MSG, EML, EMLX, OFT fájlok olvasásához és kezeléséhez – mellékletek, címzettek hozzáadása, tárgy, törzs és egyéb MSG-fájlok tulajdonságainak frissítése.

Aspose.Slides for Java

Aspose.Slides for Java

Az Aspose.Slides for Java egy egyedülálló prezentációfeldolgozó API, amely lehetővé teszi a Java-alapú alkalmazások számára PowerPoint fájlok olvasását, írását és frissítését. A fejlesztők a Microsoft PowerPoint telepítése nélkül hozhatnak létre, kezelhetnek, másolhatnak, konvertálhatnak, renderelhetnek és nyomtathatnak prezentációkat.

Aspose.Imaging for Java

Aspose.Imaging for Java

Az Aspose.Imaging for Java egy képalkotó API, amellyel a fejlesztők szerkeszthetnek, létrehozhatnak, rajzolhatnak vagy renderelhetnek képeket Java-alkalmazásaikban. A hagyományos képfeldolgozási műveletek széles spektrumát kínálja, valamint a legkeresettebb funkciókat, amelyek a legszélesebb körben használt képalkotó motorrá teszik.

Aspose.BarCode for Java

Aspose.BarCode for Java

Az Aspose.BarCode for Java API lehetőséget kínál vonalkód-generáló és -felismerési folyamatok hozzáadására a Java-alkalmazásokon belül. Támogatja a Java SE, Java EE és Java ME platformokat, valamint számos lineáris, 2D és postai vonalkód típust.

Aspose.Diagram for Java

Aspose.Diagram for Java

Az Aspose.Diagram for Java egy nem grafikus és jól strukturált API, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy meglévő diagramokat töltsenek be, diagramokat készítsenek a semmiből, diagramot menthetnek bármilyen támogatott fájlformátumba, vagy manipulálhatnak Microsoft Visio rajzokat a Java alkalmazásokon belül a Microsoft Visio használata nélkül.

Aspose.Tasks for Java

Aspose.Tasks for Java

Az Aspose.Tasks for Java egy projektmenedzsment API, amely lehetővé teszi a Java-alkalmazások fejlesztői számára, hogy Microsoft Project dokumentumkezelési lehetőséget biztosítsanak alkalmazásaikban – mindezt a Microsoft Project használata nélkül. Ezzel a hatékony API-val a fejlesztők vezérelhetik a projektmenedzsment különböző szakaszait, például a projekttervezést, -definíciót és -követést.

Aspose.OCR for Java

Aspose.OCR for Java

Az Aspose.OCR for Java egy optikai karakterfelismerő Java API, amely lehetővé teszi a programozók számára, hogy OCR technológiát gyorsan és egyszerűen hozzáadjanak Java alkalmazásokhoz. Az API osztályokat kínál több képformátumból származó karakterek felismeréséhez.

Aspose.Note for Java

Aspose.Note for Java

Az Aspose.Note for Java API lehetővé teszi, hogy a Java-alapú szoftverek programozottan kezeljék a Microsoft OneNote-ot anélkül, hogy azt a kiszolgálóra telepítenék. Ez egy tiszta alternatíva a Microsoft OneNote objektummodell számára, és jobb teljesítményt és egyszerűbb használatot biztosít a OneNote-dokumentumok kezeléséhez.

Aspose.CAD for Java

Aspose.CAD for Java

Az Aspose.CAD for Java az AutoCAD DXF és DWG rajzfájlok PDF- és raszterképekké alakítását kínálja. Natív API-ként nem igényel AutoCAD-et vagy bármilyen szoftvert.

Aspose.3D for Java

Aspose.3D for Java

Az Aspose.3D for Java API 3D formátumok létrehozására, szerkesztésére, manipulálására és mentésére készült. Lehetővé teszi a Java-alkalmazások számára, hogy kapcsolódjanak 3D-s dokumentumokhoz anélkül, hogy bármilyen szoftvercsomagot telepítenének a számítógépre, és segít a fejlesztőknek a modellezésben, valamint játékvilágok és jelenetek létrehozásában a tervezési vizualizációhoz.

Aspose.HTML for Java

Aspose.HTML for Java

Az Aspose.HTML for Java egy fejlett HTML-manipulációs API, amely lehetővé teszi (X)HTML dokumentumok létrehozását, betöltését, szerkesztését vagy konvertálását a Java alkalmazásokon belül. Az API emellett nagy pontosságú renderelő motort is biztosít PDF, XPS és számos raszteres képformátum számára.

Aspose.Page for Java

Aspose.Page for Java

Az Aspose.Page for Java egy PostScript és XPS dokumentumelemző és -feldolgozó API. A fejlesztők könnyedén konvertálhatják a PS és EPS fájlokat PDF és raszteres képformátumokká. Az API azt is lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy függőségek nélkül hozzanak létre, elemezzenek és mentsenek XPS-fájlokat.

Aspose.PSD for Java

Aspose.PSD for Java

Az Aspose.PSD for Java egy előfeltételezett API a Photoshop formátumok kezeléséhez. A fejlesztők egyszerűen hozhatnak létre, tölthetnek be, konvertálhatnak és módosíthatnak PSD és PSB formátumokat. Az API különféle műveleteket hajthat végre, például vízjelek hozzáadása, tömörítés, forgatás, méretezés és még sok más anélkül, hogy telepíteni kellene az Adobe Photoshopot.

Aspose.OMR for Java

Aspose.OMR for Java

Az Aspose.OMR for Java egy API, amely felismeri az optikai jeleket OMR digitalizált lapképekről, valamint különböző képformátumokról, például BMP, JPG, TIF, TIFF, GIF. Az API rögzíti az ember által megjelölt adatokat olyan dokumentum-űrlapokból, mint a felmérések, kérdőívek, MCQ-k stb. A felismerés alapja a sablonjelölés, amely a beolvasott képekből felismerendő elemek grafikus leképezését tartalmazza.

Aspose.PUB for Java

Aspose.PUB for Java

Az Aspose.PUB for Java egy olyan API, amely lehetővé teszi a Microsoft Publisher fájlok olvasását és PDF formátumba konvertálását. Ezenkívül az API lehetővé teszi a .pub formátummal való munkát anélkül, hogy bele kellene menni az alapul szolgáló fájlformátum-struktúra részleteibe, anélkül, hogy a Microsoft Publishertől függene.

Aspose.Font for Java

Aspose.Font for Java

Az Aspose.Font for Java egy fontbetöltő és rajzoló API, amely többféle betűtípust is támogat. Könnyedén hajthat végre betűtípusfájl-műveleteket, például betűtípusokat tölthet be lemezről vagy adatfolyamról, beolvassa a karakterjeleket és a metrikák adatait, valamint felismeri a latin szimbólumokat, szöveget renderel betűjelekkel és így tovább.

Aspose.TeX for Java

Aspose.TeX for Java

Az Aspose.TeX for Java egy TeX fájlszedési API. Könnyedén szedheti a TeX fájlokat, hogy különféle formátumú dokumentumokat kapjon, például XPS, PDF, PNG, JPEG, TIFF és BMP. Egyedi TeX formátumok létrehozását is tartalmazza.

Az Aspose.Total speciális szolgáltatásai Java API-khoz

Word-jelentések létrehozása körlevéllel

Hozzon létre Excel irányítópultokat diagramokkal & Pivot táblák

Nagy pontosságú renderelés és nyomtatás

Létrehozása & PDF dokumentumok kezelése

Hozzon létre prezentációs fájlokat új diákkal vagy a meglévők klónozásával

A Windows metafájlok (WMF) konvertálása más grafikus formátumokká

Szöveg kibontása a képekből az OCR segítségével

A PostScript PS & EPS-fájlok PDF-be & képeket

XPS-fájlok létrehozása, kezelése vagy konvertálása

Exportálhatja a Visio rajzokat PDF, XML, kép, XPS, HTML és sok más formátumba

Outlook üzenetek kezelése & üzenetarchívum fájlok

Rajzoljon vagy alakítson át képeket menet közben

Számos fájlformátum feldolgozása

Az Aspose.Total for Java lehetővé teszi egy hihetetlenül sokoldalú fájlfeldolgozó rendszer felépítését, amely számos népszerű fájlformátum kezelésére képes. Könnyedén megnyithatja, létrehozhatja, módosíthatja és akár egymásba is konvertálhatja a következő típusú fájlformátumokat.

 • Microsoft Word dokumentumok
 • Excel táblázatok
 • PowerPoint prezentációk
 • Adobe PDF dokumentumok
 • Microsoft Visio rajzok
 • Outlook e-mailek
 • Microsoft Project dokumentumok
 • Microsoft OneNote dokumentumok
 • AutoCAD rajzok & 3D formátumok
 • Képek
 • HTML fájlok

Tele van segédfunkciókkal

Az Aspose.Total for Java praktikus segédprogram API-k készlete, amely lehetővé teszi az OCR és vonalkód funkciók hozzáadását a Java alkalmazásokhoz, létrehozását és létrehozását; ismétlődési mintákat használ, és olyan hálózati protokollokat használ, mint az SMTP, POP3, IMAP, MIME, DNS, FTP, ICMP és WHOIS.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Total for Java felügyelt kódot használ, amelyhez nem kell telepíteni a Microsoft Office-t a számítógépen ahhoz, hogy a támogatott dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Office automatizálási alternatíva a támogatott szolgáltatások, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az Aspose.Total API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése