Fájlformátum konvertálás Java-n keresztül

Konvertálja a Microsoft® Office-dokumentumokat, PDF-eket, képeket, HTML-fájlokat és számos más fájlt bármilyen más szoftver használata nélkül.

 

A Java Total Library felgyorsítja a dokumentumkezelési megoldások fejlesztését a semmiből, vagy javítja a meglévő alkalmazásokat a dokumentumkezelés egyszerű kezelése érdekében. Az API nemcsak Microsoft Office dokumentumokat hozhat létre, szerkeszthet és konvertálhat, hanem kezeli a PDF, HTML, TIFF, JPG, PNG, BMP és SVG képeket, e-mail fájlokat, videóformátumokat, 3D-t, CAD-et és még sok mást. Dokumentumkezelési és -manipulációs megoldási API-k gyűjteménye, szoftverfüggőségek nélkül bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül. A programozók könnyedén létrehozhatnak, frissíthetnek, renderelhetnek, nyomtathatnak és konvertálhatnak a legnépszerűbb formátumok között bármely Java alapú alkalmazáson belül.

Word to Excel konvertálás

A Total API nem csak a Microsoft Word formátumok interkonverzióját támogatja, hanem a Word Excel, PDF, HTML, Images, EPUB, Markdown és XPS formátumba való konvertálását is. Az átalakítás folyamata egyszerű. Tekintsük a Word Excel konvertálás esetét. Töltsön be Microsoft Word fájlt a Document osztály használatával, és alakítsa át a WORD-ot HTML-re a Mentés módja . Ezután nyissa meg a konvertált HTML-dokumentumot a Workbook osztály segítségével, és mentse a dokumentumot XLSX formátumba a Mentés metódus. A fejlesztők a [Word-t PDF-be] is konvertálhatják ( https://products.aspose.com/words/java/conversion/word-to-pdf/) .

Java Word to Excel konvertálás

 

PDF konvertálása képekké

Az API támogatja a PDF konvertálását képekké, például JPEG2000, EMZ, WMZ, TGA, PSD, DXF, WMF, SVGZ, APNG, DICOM, Powerpoint, Excel és más formátumokká. A PDF-kép konvertáláshoz tekintsük a JPG-képet célfájlnak. A folyamat a következő: töltsön be PDF-fájlt a Document osztály segítségével, és inicializálja a JpegDevice class objektumot, majd a PDF-et JPEG formátumba rendereli a Process segítségével. ://apireference.aspose.com/pdf/java/aspose.pdf.devices.pagedevice/process/methods/1) módszer Töltse be a JPEG-fájlt az Image osztály használatával, és végül hívja meg a Mentés metódust.

Java PDF to Image Conversion

 

A PowerPoint konvertálása Excel-fájlokká

A Microsoft PowerPoint fájlok különböző fájlokká konvertálásához, beleértve az Excel Word-t, MHTML-t, a fő Aspose.Total for Java API-hoz tartozó releváns al API-kat. A PowerPoint-fájlok Excel-dokumentummá konvertálásának folyamata, a PowerPoint-fájl betöltése a Presentation osztály segítségével, és a PowerPoint HTML-be konvertálása a mentés módszerrel. Ezután töltse be a konvertált HTML-dokumentumot a Workbook osztály segítségével, és mentse a dokumentumot EXCEL formátumba a mentés metódus. A PowerPoint Word-be konvertálásának kódja is szerepel.

Java PowerPoint konvertálása Excelbe

Java PowerPoint konvertálása Wordbe