A DOCX konvertálása PPSM-re Java segítségével vagy Online App

DOCX konvertálása PPSM-be helyszíni Java API használatával bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül Microsoft® PowerPoint vagy Word használata nélkül

 

A fejlesztőknek gyakran programozottan kell konvertálniuk a DOCX fájlt PPSM-vé. A File Automation Java könyvtárak Aspose.Total for Java használatával néhány egyszerű lépésben automatizálhatja a renderelési folyamatot. A DOCX-fájlt az Aspose.Words for Java használatával töltheti be, és konvertálhatja HTML formátumba. Ezt követően a hatékony PowerPoint manipulációs Java API Aspose.Slides for Java segítségével új prezentációt hozhat létre, HTML-tartalmat írhat bele, és PPSM-ként mentheti. .

Hogyan lehet DOCX-t PPSM-vé konvertálni Java-n keresztül

 1. Nyissa meg a DOCX-fájlt a Document osztály használatával
 2. Alakítsa át a DOCX fájlt HTML formátumba a [save]( https://reference.aspose.com/words/java/com.aspose.words/Document#save(java.lang.String,com.aspose.words.SaveOptions) segítségével)) módszer
 3. Inicializáljon egy új Presentation objektumot
 4. Bontsa ki a tartalmat a HTML-fájlból a BufferedReader segítségével, és írja be a tartalmat a bemutatófájlba
 5. Mentse a dokumentumot az PPSM-be a save módszerrel

Konverziós követelmények

A DOCX-fájl PPSM-vé konvertálásához egyszerűen használhatja az Aspose.Total for Java-t közvetlenül a [Maven]-ből ( https://releases.aspose.com/total/java/ ) alapú projektet, és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

Ingyenes online konverter DOCX-hez PPSM-be

Konverziós követelmények

Az API azt is lehetővé teszi, hogy jelszóval védett DOCX dokumentumokat konvertáljon PPSM-vé. Ha a bevitt DOCX-dokumentum jelszóval védett, nem konvertálhatja PPSM formátumba jelszó nélkül. A titkosított dokumentum megnyitásához beállíthatja a megfelelő jelszót a LoadOptions objektumban, és átadhatja a dokumentum konstruktorának.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a DOCX-t PPSM Online formátumba?
  A fentebb integrált online alkalmazás lehetővé teszi a DOCX fájlok PPSM formátumba konvertálását. A kezdéshez egyszerűen húzza át, vagy kattintson a fehér területen belülre a DOCX-fájl importálásához. Miután feltöltötte a fájlt, kattintson a "Konvertálás" gombra. A DOCX-PPSM konvertálási folyamat befejezése után egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt.
 • Mennyi ideig tart a DOCX konvertálása?
  Ez az online DOCX konverter gyorsan működik, de sebessége elsősorban a konvertálandó DOCX fájl méretétől függ. A kisebb DOCX fájlok néhány másodperc alatt PPSM formátumba konvertálhatók. Ha integrálta a konverziós kódot Java-alkalmazásába, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a DOCX konvertálása PPSM formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Az átalakítás befejezése után a PPSM-fájl letöltési linkje azonnal elérhető lesz. A feltöltött fájlokat 24 óra elteltével töröljük, és a letöltési linkek ezen időszak után nem működnek. Fájlai biztonságban vannak, és senki sem férhet hozzájuk. Az integrált alkalmazás elsősorban tesztelési célokra ingyenes, így a kód integrálása előtt ellenőrizheti az eredményeket.
 • Milyen böngészőt használjak a DOCX konvertálásához?
  Ezt az online konverziót bármilyen modern böngészővel elvégezheti, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari segítségével. Ha azonban asztali alkalmazást készít, az Aspose.Total DOCX Conversion API zökkenőmentes élményt kínál.

DOCX konverziós beállítások felfedezése Java

DOCXs konvertálása JSON (JavaScript Object Notation File)
DOCXs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
DOCXs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
DOCXs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
DOCXs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
DOCXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
DOCXs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
DOCXs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
DOCXs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
DOCXs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
DOCXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
DOCXs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
DOCXs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
DOCXs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
DOCXs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
DOCXs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
DOCXs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
DOCXs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
DOCXs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
DOCXs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
DOCXs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
DOCXs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
DOCXs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
DOCXs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
DOCXs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
DOCXs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a DOCX fájlformátum

A DOCX a Microsoft által kifejlesztett Word dokumentumok fájlformátuma. Ez egy XML-alapú formátum, amely bonyolultabb dokumentumszerkezeteket tesz lehetővé, mint a régebbi DOC formátum, és támogatja az olyan funkciókat, mint a dokumentumtitkosítás, a digitális aláírás és a vízjel. A DOCX fájlok mérete is kisebb, mint a DOC megfelelőik, így hatékonyabban tárolhatók és továbbíthatók.

Mi a PPSM fájlformátum

Makróképes diavetítés A PPSM formátum olyan fájlformátum, amely lehetővé teszi makrókat tartalmazó prezentációk létrehozását. A makrók kis programok, amelyek automatizálhatják a feladatokat, és prezentációkban használhatók olyan feladatok automatizálására, mint például a videó lejátszása vagy a dia animálása. A PPSM formátum hasonló a PPTX formátumhoz, de más fájlkiterjesztést használ (PPSM helyett PPTX). A PPSM-fájlok PowerPoint 2013-ban vagy újabb verzióban nyithatók meg. Amikor PPSM formátumú prezentációt hoz létre, makrókat adhat hozzá a diákhoz. Ha makrót szeretne hozzáadni egy diához, először létre kell hoznia egy makrót a PowerPointban. Ehhez kattintson a Fájl fülre, majd a Beállítások gombra. A PowerPoint beállításai párbeszédpanelen kattintson a Szalag testreszabása elemre. A Szalag testreszabása párbeszédpanelen kattintson a Makrók fülre, majd az Új gombra. A Makró párbeszédpanelen adja meg a makró nevét, majd kattintson a Tallózás gombra. A Tallózás párbeszédpanelen keresse meg a makrókódot tartalmazó PowerPoint-fájlt, majd kattintson a Megnyitás gombra. A Makró párbeszédpanelen kattintson a Beállítások gombra. A Makróbeállítások párbeszédpanelen jelölje be a Makró futtatása diavetítéskor jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra. Most, hogy a makró elkészült, hozzáadhatja egy diához. Ehhez kattintson a Beszúrás fülre, majd a Makró gombra. A Makró párbeszédpanelen válassza ki a beszúrni kívánt makrót, majd kattintson a Beszúrás gombra. A makró most hozzáadódik a diához. A makró futtatásához kattintson a Diavetítés fülre, majd a Kezdettől lehetőségre. A makró most automatikusan lefut, amikor a dia megjelenik.