Konvertálja a HTML-et TGA-re Java segítségével

HTML-fájl exportálása TGA-be bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül az Adobe® Acrobat Reader használata nélkül

 

Két egyszerű lépésben konvertálhatja a html fájlt TGA képpé Java nyelven. Először is, az Aspose.PDF for Java használatával exportálhatja a HTML-et JPEG formátumba. Ezt követően az Aspose.Imaging for Java Image Processing API használatával a JPEG TGA formátumba renderelhető. Mindkét API az Aspose.Total for Java csomag alá tartozik.

HTML exportálása TGA-be Java-n keresztül

  1. Nyissa meg a HTML-fájlt a Document osztály használatával
  2. Inicializálja a osztályobjektumot, és a Process segítségével jelenítse meg a HTML-et JPEG formátumba. aspose.pdf.Page-java.io.OutputStream-) metódus
  3. Töltse be a JPEG fájlt az Image osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot TGA formátumba a mentés segítségével-) módszer

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java könnyen használható közvetlenül Maven alapú projektből és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

Konvertálja a HTML-et TGA-vé egyetlen fájlban Java segítségével

Az API azt is lehetővé teszi, hogy egyetlen fájlba exportálja a HTML-fájlt TGA-be. Az összes oldal konvertálásához először a HTML-dokumentumot egy TIFF-fájlba renderelheti, majd exportálhatja a TIFF-fájlt TGA-be. Megnyithatja a bemeneti fájlt a Document osztály használatával, és létrehozhat Resolution, TiffSettings és TIFF eszközobjektumokat. Egyetlen TIFF-képet kaphat a process használatával. java.io.OutputStream-) metódus a TiffDevice osztályban. Végül betöltheti a TIFF-fájlt az Image osztály használatával, és a mentés segítségével TGA formátumba mentheti. apireference.aspose.com/imaging/java/com.aspose.imaging/Image#save-java.lang.String-com.aspose.imaging.ImageOptionsBase-) módszerrel.

Konvertálja a HTML-et TGA-vé vízjellel Java segítségével

Az API használatával HTML-fájlt is exportálhat TGA-be vízjellel az TGA-dokumentumban. Vízjel hozzáadásához először konvertálja a HTML-et JPEG formátumba, és adjon hozzá egy vízjelet. Vízjel hozzáadásához töltsön be egy képfájlt az Image osztály használatával, és hozzon létre egy objektumot a Graphics ://apireference.aspose.com/imaging/java/com.aspose.imaging/Graphics) osztályt, és inicializálja azt Image objektummal, hozzon létre egy új Matrix objektumot, és állítsa be a fordítást és az átalakítást a kívánt szögbe, és adjon hozzá vízjelet a Graphics.drawString módszerrel. Miután hozzáadta a vízjelet a képhez, elmentheti a JPEG fájlt TGA formátumban.

Konvertálja és forgassa el a HTML-et TGA-fájllá Java-n keresztül

Az API használatával igény szerint elforgathatja a kimeneti TGA-képet is. Az Image.rotateFlip módszerrel a kép 90/180/270 fokkal elforgatható, és vízszintesen vagy függőlegesen elforgatható. A könyvtár egyszerű módszereket kínál összetett műveletek végrehajtására, miközben minden csúnya részletet magába foglal. Megadhatja a képre alkalmazandó elforgatás és tükrözés típusát. A kép elforgatásához és megfordításához betöltheti az átalakított JPEG képet az Image osztály használatával, és meghívhatja a képet. rotateFlip metódust, miközben megadja a megfelelő RotateFlipType .

HTML konverziós beállítások felfedezése Java

HTMLs konvertálása APNG (Animated Portable Network Graphics)
HTMLs konvertálása DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine)
HTMLs konvertálása DXF (Autodesk Drawing Exchange Format)
HTMLs konvertálása EMZ (Windows Compressed Enhanced Metafile)
HTMLs konvertálása PSD (Photoshop Document)
HTMLs konvertálása SVGZ (Compressed Scalable Vector Graphics)
HTMLs konvertálása WMF (Windows Metafile)
HTMLs konvertálása WMZ (Compressed Windows Metafile)