Konvertálja a JSON formátumot WORD-re Java segítségével

A helyszíni Java API a JSON elemzéséhez WORD-be a Microsoft® Word használata nélkül

 

Az Aspose.Total for Java használatával kétlépéses folyamatban konvertálhatja a JSON-t WORD-re a Java-alkalmazásokban. Először is, az Aspose.Cells for Java használatával elemezheti a JSON-t PDF-be. A második lépésben a PDF-et WORD-re konvertálhatja a Word Processing API Aspose.Words for Java használatával.

Konvertálja a JSON formátumot WORD-re Java segítségével

  1. Hozzon létre egy új Workbook objektumot, és olvassa be az érvényes JSON-adatokat a fájlból
  2. Importálja a JSON-fájlt a munkalapra a JsonUtility osztály és a Save használatával cell/java/com.aspose.cells/workbook#save(java.lang.String,%20com.aspose.cells.SaveOptions)) PDF formátumban
  3. Töltse be a PDF-dokumentumot a Document osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot WORD formátumba a [Save]( https://reference.aspose.com/words/java/com.aspose.words/Document#save(java.lang.String,com.aspose.words.SaveOptions) segítségével)) módszer

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java könnyen használható közvetlenül Maven alapú projektből és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

Konverziós követelmények

Ezenkívül az API lehetővé teszi, hogy elrendezési beállításokat állítson be a JSON-hoz, miközben a JSON-t WORD-be elemezi a JsonLayoutOptions használatával. Lehetővé teszi a tömb táblaként történő feldolgozását, a nullák figyelmen kívül hagyását, a tömb címének figyelmen kívül hagyását, az objektum címének figyelmen kívül hagyását, a karakterlánc számmá vagy dátummá alakítását, a dátum és számformátum beállítását, valamint a címstílus beállítását. Mindezek a lehetőségek lehetővé teszik, hogy adatait az igényeinek megfelelően mutassa be. A következő kódrészlet bemutatja, hogyan állíthatja be az elrendezési beállításokat.

Állítsa be az elrendezést és konvertálja a JSON-formátumot WORD-re Java-n keresztül

Az API használatával a JSON-t WORD-be is elemezheti vízjellel. Ha vízjelet szeretne hozzáadni a WORD-dokumentumhoz, először konvertálja a JSON-fájlt PDF-be, és vízjelet adjon hozzá. Vízjel hozzáadásához töltse be az újonnan létrehozott PDF-fájlt a Document osztály használatával, hozzon létre egy példányt a TextWatermarkOptions alkalmazásból, és állítsa be. tulajdonságai, Hívja meg a Watermark.setText metódust, és adja át a vízjel szövegét és a TextWatermarkOptions objektumát. A vízjel hozzáadása után a dokumentumot elmentheti a WORD-be.