MHTML exportálása TSV-be Java-n keresztül

MHTML-fájl konvertálása TSV-vé a helyszíni Java API használatával bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül

 

Az Aspose.Total for Java használatával kétlépéses folyamatban integrálhatja a MHTML-ből TSV-vé konvertáló funkciót Java-alkalmazásaiba. Először is, az Aspose.PDF for Java használatával a MHTML XLSX formátumba renderelhető. A második lépésben az XLSX-et TSV-vé konvertálhatja a Spreadsheet Programming API Aspose.Cells for Java segítségével.

Konvertálja a MHTML fájlt TSV-vé Java segítségével

  1. Nyissa meg a MHTML-fájlt a Document osztály használatával
  2. Konvertálja a MHTML-et XLSX-re a save módszerrel
  3. Töltse be az XLSX dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot TSV formátumba a save segítségével. SaveOptions)) módszer

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java könnyen használható közvetlenül Maven alapú projektből és tartalmazza az Aspose.PDF for Java és az Aspose.Cells for Java a pom.xml-ben.

Konverziós követelmények

Ha a MHTML-dokumentuma jelszóval védett, nem konvertálhatja TSV-vé jelszó nélkül. Az API használatával először megnyithatja a védett dokumentumot érvényes jelszóval, és utána konvertálhatja. A titkosított fájl megnyitásához inicializálhatja a Document osztály, és adja meg a fájlnevet és a jelszót argumentumként.

Konvertálja a védett MHTML-et TSV-vé Java segítségével

A MHTML-fájl TSV-vé konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti TSV-fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához hozzon létre egy új munkafüzetet a konvertált XLSX fájl megnyitásához. Válassza ki a Munkalapot az indexén keresztül, hozzon létre egy alakzatot, és használja az addTextEffect funkciót, állítsa be a színeket, az átlátszóságot és így tovább. Ezt követően elmentheti az XLSX-dokumentumot TSV-ként vízjellel.