Konvertálja a POWERPOINT-ot ODT-ba Java segítségével vagy Online App

On Premise Java API a PowerPoint POWERPOINT-ból ODT konvertáláshoz bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül

 

Aspose.Total for Java A fájlformátum-automatizálási könyvtárak lehetővé teszik a Java-fejlesztők számára, hogy automatizálják a PowerPoint POWERPOINT-ból Word ODT-ba történő kötegelt konvertálási folyamatát. A dokumentum konvertálása kétlépéses folyamat, és két API használatát foglalja magában. Az Aspose.Slides for Java alkalmazást fogjuk használni, amely egy PowerPoint API a prezentációk manipulálásához és kezeléséhez a POWERPOINT HTML-lé konvertálásához. Ezt követően a funkciókban gazdag szövegszerkesztő API Aspose.Words for Java használatával a HTML-t ODT formátumba konvertáljuk.

Hogyan lehet a POWERPOINT-ot ODT-ba konvertálni Java-n keresztül

 1. Nyissa meg a POWERPOINT-fájlt a Presentation osztály használatával
 2. A mentés segítségével konvertálja a POWERPOINT-ot HTML-be. ISaveOptions-) metódust, és állítsa be a HTML-t SaveFormat-ként
 3. Töltse be a konvertált HTML-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot ODT formátumba a save módszerrel

Konverziós követelmények

A POWERPOINT-ból ODT-fájlba konvertálásához egyszerűen használhatja az Aspose.Total for Java-t közvetlenül a [Maven]-ből ( https://releases.aspose.com/total/java/ ) alapú projektet, és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

Ingyenes online konverter POWERPOINT-hez ODT-be

Konverziós követelmények

Az API segítségével POWERPOINT fájlból ODT-ba konvertálhat vízjellel. Ha vízjelet szeretne hozzáadni a ODT dokumentumhoz, először konvertálja a POWERPOINT fájlt HTML formátumba, és vízjelet adjon hozzá. Vízjel hozzáadásához töltse be az újonnan létrehozott HTML-fájlt a Document osztály segítségével, hozzon létre egy TextWatermarkOptions példányt, és állítsa be. tulajdonságai, Hívja meg a Watermark.setText metódust, és adja át a vízjel szövegét és a TextWatermarkOptions objektumát.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a POWERPOINT-t ODT Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a POWERPOINT konverzióhoz. A POWERPOINT-fájlok online ODT-formátumba konvertálásához kövesse ezeket az egyszerű lépéseket. Először adja hozzá a POWERPOINT-fájlt úgy, hogy a kijelölt területre húzza, vagy a fehér terület belsejébe kattint a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához. Miután a POWERPOINT-ből ODT-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt. Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy megszerezze a szükséges fájlformátumot.
 • Mennyi ideig tart a POWERPOINT konvertálása?
  Ez az online konverter gyors és hatékony POWERPOINT-ODT konvertálást biztosít. A konvertálási folyamat sebessége a POWERPOINT fájl méretétől függően változhat. A kis méretű POWERPOINT fájlok néhány másodperc alatt ODT formátumba konvertálhatók. Ha azonban a konverziós kódot egy Java-alkalmazásba integrálja, a konverziós sebesség attól függhet, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást. Mindenesetre a POWERPOINT-ODT konvertáló eszközünk a legmodernebb technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legjobb teljesítményt és kimeneti minőséget.
 • Biztonságos a POWERPOINT konvertálása ODT formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A POWERPOINT-ODT átalakítási folyamat befejezése után gyorsan és egyszerűen letöltheti a konvertált fájlt a mellékelt letöltési linken keresztül. Rendszerünk nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot, ezért 24 óra elteltével minden feltöltött fájl törlődik, és a letöltési hivatkozások inaktívvá válnak. Egy ingyenes alkalmazás segítségével tesztelési környezetet biztosítunk a felhasználók számára, hogy ellenőrizhessék az eredményeket a kód integrálása előtt. Biztos lehet benne, hogy a fájlátalakítás, beleértve a POWERPOINT-t is, teljesen biztonságos, és senki sem férhet hozzá a fájlokhoz.
 • Milyen böngészőt használjak a POWERPOINT konvertálásához?
  Ez az online POWERPOINT-ODT konverter kompatibilis a legtöbb modern böngészővel, mint például a Google Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total POWERPOINT Conversion API gördülékeny és megbízható megoldást kínál a POWERPOINT fájlok ODT formátumba konvertálására. Ez az API számos szolgáltatást és testreszabási lehetőséget kínál, hogy az átalakítási folyamatot a lehető leghatékonyabbá és legeredményesebbé tegye. Legyen szó fejlesztőről vagy alkalmi felhasználóról, könnyedén integrálhatja a POWERPOINT-ODT konverziós kódot az alkalmazásba, és élvezheti a zökkenőmentes és problémamentes konverziót.

POWERPOINT konverziós beállítások felfedezése Java

POWERPOINTs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
POWERPOINTs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
POWERPOINTs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)
POWERPOINTs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
POWERPOINTs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
POWERPOINTs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
POWERPOINTs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
POWERPOINTs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)