Konvertálja a TEX-et DXF-re Java segítségével

TEX-fájl exportálása DXF-be bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül az Adobe® Acrobat Reader használata nélkül

 

Két egyszerű lépésben konvertálhatja a tex fájlt DXF képpé Java nyelven. Először is, az Aspose.PDF for Java használatával exportálhatja a TEX-et JPEG formátumba. Ezt követően az Aspose.Imaging for Java Image Processing API használatával a JPEG DXF formátumba renderelhető. Mindkét API az Aspose.Total for Java csomag alá tartozik.

TEX exportálása DXF-be Java-n keresztül

  1. Nyissa meg a TEX-fájlt a Document osztály használatával
  2. Inicializálja a osztályobjektumot, és a Process segítségével jelenítse meg a TEX-et JPEG formátumba. aspose.pdf.Page-java.io.OutputStream-) metódus
  3. Töltse be a JPEG fájlt az Image osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot DXF formátumba a mentés segítségével-) módszer

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java könnyen használható közvetlenül Maven alapú projektből és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

Konvertálja a TEX-et DXF-vé egyetlen fájlban Java segítségével

Az API azt is lehetővé teszi, hogy egyetlen fájlba exportálja a TEX-fájlt DXF-be. Az összes oldal konvertálásához először a TEX-dokumentumot egy TIFF-fájlba renderelheti, majd exportálhatja a TIFF-fájlt DXF-be. Megnyithatja a bemeneti fájlt a Document osztály használatával, és létrehozhat Resolution, TiffSettings és TIFF eszközobjektumokat. Egyetlen TIFF-képet kaphat a process használatával. java.io.OutputStream-) metódus a TiffDevice osztályban. Végül betöltheti a TIFF-fájlt az Image osztály használatával, és a mentés segítségével DXF formátumba mentheti. apireference.aspose.com/imaging/java/com.aspose.imaging/Image#save-java.lang.String-com.aspose.imaging.ImageOptionsBase-) módszerrel.

Konvertálja a TEX-et DXF-vé vízjellel Java segítségével

Az API használatával TEX-fájlt is exportálhat DXF-be vízjellel az DXF-dokumentumban. Vízjel hozzáadásához először konvertálja a TEX-et JPEG formátumba, és adjon hozzá egy vízjelet. Vízjel hozzáadásához töltsön be egy képfájlt az Image osztály használatával, és hozzon létre egy objektumot a Graphics ://apireference.aspose.com/imaging/java/com.aspose.imaging/Graphics) osztályt, és inicializálja azt Image objektummal, hozzon létre egy új Matrix objektumot, és állítsa be a fordítást és az átalakítást a kívánt szögbe, és adjon hozzá vízjelet a Graphics.drawString módszerrel. Miután hozzáadta a vízjelet a képhez, elmentheti a JPEG fájlt DXF formátumban.

Konvertálja és forgassa el a TEX-et DXF-fájllá Java-n keresztül

Az API használatával igény szerint elforgathatja a kimeneti DXF-képet is. Az Image.rotateFlip módszerrel a kép 90/180/270 fokkal elforgatható, és vízszintesen vagy függőlegesen elforgatható. A könyvtár egyszerű módszereket kínál összetett műveletek végrehajtására, miközben minden csúnya részletet magába foglal. Megadhatja a képre alkalmazandó elforgatás és tükrözés típusát. A kép elforgatásához és megfordításához betöltheti az átalakított JPEG képet az Image osztály használatával, és meghívhatja a képet. rotateFlip metódust, miközben megadja a megfelelő RotateFlipType .