Java API a XLS exportálásához DOCX-ba vagy online

On Premise Java API a XLS exportálásához DOCX-ba vagy online anélkül, hogy a Microsoft Excel®

 

A XLS megjelenítése DOCX-ba kétlépéses folyamat. Először az Aspose.Cells for Java API segítségével konvertálja az adott XLS-dokumentumot PDF-be, majd az Aspose.Pdf for Java API segítségével könnyedén konvertálhatja PDF dokumentumát DOCX formátumba. Mindkét API az Aspose.Total for Java fájlformátumú automatizálási könyvtárak gyűjteményébe tartozik.

Hogyan lehet XLS-t DOCX-ba konvertálni Java API-n keresztül

 1. Nyissa meg a XLS-fájlt a Workbook osztály használatával
 2. Alakítsa át a XLS-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást AUTO-ra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot DOCX formátumba a save segítségével-) metódust, és állítsa be a Docx-ot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java programot közvetlenül egy Maven alapú projektből kell használnia és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

// load the XLS file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xls");
// save XLS as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document Document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save Document in DOCX format
Document.save("output.docxx", com.aspose.pdf.SaveFormat.DocxX); 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLS-t DOCX Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLS konverzióhoz. Az átalakítási folyamat magában foglalja a XLS-fájl hozzáadását a fehér területre való húzással vagy a terület belsejébe való kattintással a fájl importálásához. A fájl hozzáadása után egyszerűen kattintson a Konvertálás gombra a konvertálási folyamat elindításához. Ha elkészült, egyetlen kattintással letöltheti az újonnan konvertált DOCX-fájlt.
 • Mennyi ideig tart a XLS konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebességét nagyrészt a konvertálandó XLS fájl mérete határozza meg. A kisebb XLS fájlok néhány másodpercen belül DOCX formátumba konvertálhatók. Ezenkívül, ha beépítette a konverziós kódot egy Java-alkalmazásba, az alkalmazás hatékonysága is befolyásolja a konverziós folyamatot.
 • Biztonságos a XLS konvertálása DOCX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Az átalakítási folyamat befejezése után a DOCX-fájl letöltési hivatkozása azonnal elérhető lesz. A feltöltött fájlok 24 óra elteltével automatikusan törlődnek, és a letöltési hivatkozások ezen időn túl nem lesznek aktívak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak, és a fájlkonverzió, beleértve a XLS-t is, teljesen biztonságos. Az ingyenes alkalmazást elsősorban tesztelési célokra integrálták, lehetővé téve az eredmények ellenőrzését, mielőtt a kódot integrálná a projektbe.
 • Milyen böngészőt használjak a XLS konvertálásához?
  Az online konverzióhoz bármilyen modern webböngészőt használhat, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total XLS Conversion API kiváló választás, mivel úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön ilyen környezetben.

XLS konverziós beállítások felfedezése Java

XLSs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLSs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
XLSs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)

Mi a XLS fájlformátum

A Microsoft Excel egy táblázatkezelő alkalmazás, amelyet először 1987-ben adtak ki. A Microsoft Office hatékonyságnövelő szoftvercsomag része. Az Excel lehetővé teszi a felhasználók számára táblázatok létrehozását és formázását, matematikai számítások elvégzését, valamint diagramok és grafikonok létrehozását. Az Excel-fájlokat a rendszer .xls néven védett bináris formátumban menti. Ez a formátum nem kompatibilis más táblázatkezelő alkalmazásokkal, például a Google Táblázatokkal. Az Excel fájlok .xlsx formátumban is menthetők, egy újabb XML-alapú formátumban, amely kompatibilis más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Ha egy Excel-fájlt .xls formátumban ment, akkor a rendszer örökölt bináris fájlként menti. Ez azt jelenti, hogy a fájl csak Excelben nyitható meg, és nem lesz kompatibilis más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az örökölt bináris fájlok mérete nagyobb, mint az .xlsx fájlok, és hosszabb ideig tarthat a megnyitás. Ha Excel-fájlt kell megosztania valakivel, aki nem rendelkezik Excel-lel, a fájlt .csv formátumban mentheti. Ez a formátum megnyitható egy szövegszerkesztőben, például a Microsoft Notepadben, és kompatibilis lesz más táblázatkezelő alkalmazásokkal.

Mi a DOCX fájlformátum

A DOCX a Microsoft által kifejlesztett Word dokumentumok fájlformátuma. Ez egy XML-alapú formátum, amely bonyolultabb dokumentumszerkezeteket tesz lehetővé, mint a régebbi DOC formátum, és támogatja az olyan funkciókat, mint a dokumentumtitkosítás, a digitális aláírás és a vízjel. A DOCX fájlok mérete is kisebb, mint a DOC megfelelőik, így hatékonyabban tárolhatók és továbbíthatók.