Java API a XLSX exportálásához WORD-ba vagy online

On Premise Java API a XLSX exportálásához WORD-ba vagy online anélkül, hogy a Microsoft Excel®

 

A XLSX megjelenítése WORD-ba kétlépéses folyamat. Először az Aspose.Cells for Java API segítségével konvertálja az adott XLSX-dokumentumot PDF-be, majd az Aspose.Pdf for Java API segítségével könnyedén konvertálhatja PDF dokumentumát WORD formátumba. Mindkét API az Aspose.Total for Java fájlformátumú automatizálási könyvtárak gyűjteményébe tartozik.

Hogyan lehet XLSX-t WORD-ba konvertálni Java API-n keresztül

 1. Nyissa meg a XLSX-fájlt a Workbook osztály használatával
 2. Alakítsa át a XLSX-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást AUTO-ra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot WORD formátumba a save segítségével-) metódust, és állítsa be a Word-ot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java programot közvetlenül egy Maven alapú projektből kell használnia és vegyen fel könyvtárakat a pom.xml fájlba.

Alternatív megoldásként beszerezhet egy ZIP-fájlt a downloads .

// load the XLSX file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in WORD format
document.save("output.word", com.aspose.pdf.SaveFormat.Word); 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t WORD Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLSX konverzióhoz. Az átalakítási folyamat magában foglalja a XLSX-fájl hozzáadását a fehér területre való húzással vagy a terület belsejébe való kattintással a fájl importálásához. A fájl hozzáadása után egyszerűen kattintson a Konvertálás gombra a konvertálási folyamat elindításához. Ha elkészült, egyetlen kattintással letöltheti az újonnan konvertált WORD-fájlt.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebességét nagyrészt a konvertálandó XLSX fájl mérete határozza meg. A kisebb XLSX fájlok néhány másodpercen belül WORD formátumba konvertálhatók. Ezenkívül, ha beépítette a konverziós kódot egy Java-alkalmazásba, az alkalmazás hatékonysága is befolyásolja a konverziós folyamatot.
 • Biztonságos a XLSX konvertálása WORD formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Az átalakítási folyamat befejezése után a WORD-fájl letöltési hivatkozása azonnal elérhető lesz. A feltöltött fájlok 24 óra elteltével automatikusan törlődnek, és a letöltési hivatkozások ezen időn túl nem lesznek aktívak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak, és a fájlkonverzió, beleértve a XLSX-t is, teljesen biztonságos. Az ingyenes alkalmazást elsősorban tesztelési célokra integrálták, lehetővé téve az eredmények ellenőrzését, mielőtt a kódot integrálná a projektbe.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához?
  Az online konverzióhoz bármilyen modern webböngészőt használhat, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total XLSX Conversion API kiváló választás, mivel úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön ilyen környezetben.

XLSX konverziós beállítások felfedezése Java

XLSXs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLSXs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)

Mi a XLSX fájlformátum

Az XLSX fájl egy Microsoft Excel Open XML munkafüzet fájl. Az XLSX fájlok a táblázatadatok tárolására szolgálnak. Hasonlóak az XLS fájlokhoz, de a Microsoft által kifejlesztett XML-alapú fájlformátumot használják. Az XLSX fájlokat a Microsoft Excel alkalmazás hozza létre. Megnyithatók és szerkeszthetők a Microsoft Excel, az Apple Numbers és más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az XLSX-fájlok olyan munkalapokon tárolják az adatokat, amelyek sorokba és oszlopokba rendezett cellákat tartalmaznak. Minden cella tartalmazhat szöveget, számokat vagy képleteket. Az XLSX fájlok olyan funkciókat is támogatnak, mint a diagramok, kimutatási táblázatok és a feltételes formázás.

Mi a WORD fájlformátum

A Microsoft Word-hez, a legnépszerűbb szövegszerkesztő szoftverhez számos fájlformátum kapcsolódik. A leggyakoribb fájlformátumok a DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Sima szöveg), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) és HTML (Hypertext Markup). Nyelv). Vannak más kevésbé elterjedt formátumok is, mint például a DOT, DOTM és DOTX, amelyeket dokumentumsablonokhoz használnak, valamint az MHT és MHTML, amelyeket weboldalak mentésére használnak.