XSLFO exportálása TXT-be Java-n keresztül

XSLFO-fájl konvertálása TXT-vé a helyszíni Java API használatával bármely Java J2SE, J2EE, J2ME alkalmazáson belül

 

Az Aspose.Total for Java használatával kétlépéses folyamatban integrálhatja a XSLFO-ből TXT-vé konvertáló funkciót Java-alkalmazásaiba. Először is, az Aspose.PDF for Java használatával a XSLFO XLSX formátumba renderelhető. A második lépésben az XLSX-et TXT-vé konvertálhatja a Spreadsheet Programming API Aspose.Cells for Java segítségével.

Konvertálja a XSLFO fájlt TXT-vé Java segítségével

  1. Nyissa meg a XSLFO-fájlt a Document osztály használatával
  2. Konvertálja a XSLFO-et XLSX-re a save módszerrel
  3. Töltse be az XLSX dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot TXT formátumba a save segítségével. SaveOptions)) módszer

Konverziós követelmények

Az Aspose.Total for Java könnyen használható közvetlenül Maven alapú projektből és tartalmazza az Aspose.PDF for Java és az Aspose.Cells for Java a pom.xml-ben.

Konverziós követelmények

Ha a XSLFO-dokumentuma jelszóval védett, nem konvertálhatja TXT-vé jelszó nélkül. Az API használatával először megnyithatja a védett dokumentumot érvényes jelszóval, és utána konvertálhatja. A titkosított fájl megnyitásához inicializálhatja a Document osztály, és adja meg a fájlnevet és a jelszót argumentumként.

Konvertálja a védett XSLFO-et TXT-vé Java segítségével

A XSLFO-fájl TXT-vé konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti TXT-fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához hozzon létre egy új munkafüzetet a konvertált XLSX fájl megnyitásához. Válassza ki a Munkalapot az indexén keresztül, hozzon létre egy alakzatot, és használja az addTextEffect funkciót, állítsa be a színeket, az átlátszóságot és így tovább. Ezt követően elmentheti az XLSX-dokumentumot TXT-ként vízjellel.