Aspose.Total  for .NET

.NET fájlformátum-manipulációs API-k

Manipuláljon Word, Excel, PDF, PowerPoint, Outlook és több mint 100 egyéb fájlformátumot a .NET-alkalmazásokból, szoftverfüggőség nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
 
 

Az Aspose.Total for .NET az Aspose által kínált .NET fájlformátum-automatizálási API-k legteljesebb csomagja. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy bármilyen .NET, C#, ASP.NET és VB.NET alkalmazáson belül hozzanak létre, szerkesszenek, rendereljenek, kinyomtassanak és konvertáljanak a legnépszerűbb fájlformátumok között.

Az Aspose.Total for .NET a következő fájlformátumú API-kat tartalmazza a .NET-hez:

Aspose.Words for .NET

Aspose.Words for .NET

Ez egy fejlett .NET API több fájlelemzési feladat elvégzésére közvetlenül a .NET, iOS, macOS és Android alkalmazásokon belül. Az Aspose.Words for .NET lehetővé teszi a fejlesztők számára a dokumentumok módosítását, generálását, renderelését, konvertálását és nyomtatását a Microsoft Word használata nélkül. Támogatja a DOC, OOXML, RTF, HTML, OpenDocument, PDF, XPS, EPUB és még sok más fájlt.

Aspose.PDF for .NET

Aspose.PDF for .NET

Az Aspose.PDF for .NET egy PDF fájlfeldolgozó és -elemző API. Lehetővé teszi a .NET-alkalmazások számára PDF-fájlok olvasását, kezelését és írását Adobe Acrobat-függőségek nélkül. Ezen túlmenően az API olyan funkciókat is biztosít, mint a PDF-dokumentumok konvertálása többféle formátumba, valamint a PDF-fájlok átalakítása hagyományos raszteres és vektoros képekké.

Aspose.Cells for .NET

Aspose.Cells for .NET

Az Excel API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy táblázatkezelő fájlformátumokkal dolgozzanak .NET, iOS és Android alkalmazásokban Microsoft Excel nélkül. Az Aspose.Cells for .NET támogatja az összes főbb Microsoft Excel formátumot, beleértve az XLS, XLSM, XLSX, XLTM/XLTX, HTML, CSV, ODS, tabulátorral tagolt és SpreadsheetML formátumokat.

Aspose.Email for .NET

Aspose.Email for .NET

Az Aspose.Email for .NET .NET API-k gyűjteménye, amelyek segítségével e-maileket hozhat létre, kezelhet, küldhet és fogadhat az ASP.NET webalkalmazásokon, webszolgáltatásokon vagy Windows alkalmazásokon belül. Az Email API rendkívül egyszerűvé teszi az Outlook ICS-, PST-, OST-, EML-, MSG- és MHT-fájlokkal, valamint a Thunderbird tároló-MBOX-fájljaival való munkát.

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides for .NET

Az Aspose.Slides for .NET egy önálló PowerPoint-feldolgozási API, amellyel prezentációkat és diákat olvashat, írhat és kezelhet. A fejlesztők létrehozhatnak, módosíthatnak, másolhatnak, konvertálhatnak, renderelhetnek és nyomtathatnak prezentációs fájlformátumokat, beleértve a PPT, PPS, POT, PresentationML (OOXML, PPTX) és OpenDocument prezentációkat (ODP).

Aspose.Imaging for .NET

Aspose.Imaging for .NET

Az Aspose.Imaging for .NET egy képalkotó API, amellyel képeket hozhat létre, szerkeszthet, rajzolhat vagy konvertálhat .NET-alkalmazásokon belül. A fejlesztők a létrehozott vagy szerkesztett képeket számos formátumba menthetik, beleértve a TIFF, GIF, BMP, JPEG, PNG és sok más formátumot, anélkül, hogy képszerkesztőt kellene telepíteni.

Aspose.BarCode for .NET

Aspose.BarCode for .NET

Az Aspose.BarCode for .NET API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáadjanak vonalkód-generáló és -felismerési funkciókat Microsoft .NET-alkalmazásaikhoz. Támogatja a WinForms, ASP.NET és .NET Compact Framework rendszereket.

Aspose.Diagram for .NET

Aspose.Diagram for .NET

Az Aspose.Diagram for .NET egy funkciókban gazdag Visio API. A fejlesztők könnyen kezelhetik a diagramokat, és konvertálhatják a Visio csempéket PDF és képfájl formátumokká. Az Aspose.Diagram a Visio szolgáltatások által biztosított fejlett funkciókat is kihasználja a Visio-dokumentumok szerveren történő manipulálására.

Aspose.Tasks for .NET

Aspose.Tasks for .NET

Az Aspose.Tasks for .NET egy hatékony .NET projektmenedzsment API, amely lehetővé teszi a .NET alkalmazások számára a Microsoft Project dokumentumok MPP és XML formátumú olvasását, valamint a projektdokumentumok XML formátumú írását a Microsoft Project használata nélkül.

Aspose.OCR for .NET

Aspose.OCR for .NET

Az Aspose.OCR for .NET egy karakterfelismerő API, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára OCR funkciók hozzáadását .NET-alkalmazásaikhoz. Egyszerű osztálykészletet biztosít a leggyakrabban használt képformátumok karaktereinek felismeréséhez.

Aspose.Note for .NET

Aspose.Note for .NET

Az Aspose.Note for .NET API lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy programozottan kommunikáljanak a Microsoft OneNote fájlokkal. Támogatja az olyan funkciókat, mint a Microsoft OneNote-fájlok tartalmának betöltése, konvertálása, létrehozása és kezelése anélkül, hogy további könyvtárak vagy harmadik féltől származó szoftverek kellenek.

Aspose.CAD for .NET

Aspose.CAD for .NET

Az Aspose.CAD for .NET lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az AutoCAD DWG és DXF fájlokat PDF, JPG, PNG, BMP, TIFF és GIF képformátumokká alakítsák. Ez egy natív API, és nem szükséges AutoCAD vagy más szoftver telepítése.

Aspose.3D for .NET

Aspose.3D for .NET

Az Aspose.3D for .NET egy funkciókban gazdag 3D API a .NET fejlesztők számára, hogy 3D dokumentumformátumokhoz kapcsolódjanak anélkül, hogy további 3D modellező és megjelenítő szoftverre lenne szükség. Támogatja a leggyakrabban használt 3D fájlformátumokat, ahol a fejlesztők könnyen létrehozhatják, olvashatják, konvertálhatják, módosíthatják és szabályozhatják a 3D fájlokat.

Aspose.HTML for .NET

Aspose.HTML for .NET

Az Aspose.HTML for .NET lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy HTML-oldalakat hozzanak létre, szerkesszenek és rendereljenek rögzített elrendezésű formátumokká, például PDF és XPS stb., valamint számos raszteres képformátumot a .NET-alkalmazásokon belül.

Aspose.GIS for .NET

Aspose.GIS for .NET

Az Aspose.GIS for .NET felhatalmazza a .NET-alkalmazásokat a vektoralapú térinformatikai formátumokból származó földrajzi információk elérésére és manipulálására. Olyan GIS adatformátumok olvasását, írását és konvertálását kínálja, mint az ESRI Shapefile és GeoJSON.

Aspose.ZIP for .NET

Aspose.ZIP for .NET

Az Aspose.ZIP for .NET API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy dokumentumokat és archívumokat zip formátumba tömörítsenek, valamint kicsomagolják a zip fájlokat a megfelelő archívumba és fájlba.

Aspose.Page for .NET

Aspose.Page for .NET

Az Aspose.Page for .NET lehetőséget biztosít meglévő és új XPS-dokumentumok létrehozására, szerkesztésére és mentésére. Lehetővé teszi a PS, EPS és XPS fájlok PDF és képformátumokká konvertálását is.

Aspose.PSD for .NET

Aspose.PSD for .NET

Az Aspose.PSD for .NET API lehetővé teszi a fejlesztők számára a Photoshop PSD- és PSB-fájlok betöltését vagy létrehozását, valamint lehetőséget biztosít a rétegek manipulálására, a deflált PSD-fájlok észlelésére és a Photoshop-fájlok raszteres képformátumokká konvertálására.

Aspose.OMR for .NET

Aspose.OMR for .NET

Az Aspose.OMR for .NET egy olyan API, amely lehetővé teszi az ember által megjelölt adatok rögzítését dokumentum-űrlapokból, például felmérésekből, kérdőívekből, feleletválasztós vizsgadolgozatokból és egyéb tesztekből. Így nagy pontossággal képes felismerni a beolvasott képeket, sőt fényképeket is.

Aspose.PUB for .NET

Aspose.PUB for .NET

Az Aspose.PUB for .NET egy olyan API, amely lehetővé teszi a Microsoft Publisher fájlok olvasását és más formátumokba való konvertálását. Ezenkívül az API lehetővé teszi a PUB-dokumentumformátumokkal való munkát anélkül, hogy bele kellene menni az alapul szolgáló fájlformátum-struktúra részleteibe, anélkül, hogy a Microsoft Publishertől függene.

Aspose.SVG for .NET

Aspose.SVG for .NET

Az Aspose.SVG for .NET egy SVG fájlformátum feldolgozó és elemző API. Az SVG-csomópontok és -tulajdonságok feletti teljes irányítás birtokában a fejlesztők egyszerűen módosíthatják a dokumentumfát, eltávolíthatják és beilleszthetik a csomópontokat, módosíthatják a csomópont tulajdonságait és alkalmazhatnak szűrőket. Ezenkívül az API konvertálhatja az SVG fájlokat PDF-be és híres képformátumokká.

Aspose.Finance for .NET

Aspose.Finance for .NET

Az Aspose.Finance for .NET egy pénzügyekkel kapcsolatos formátumfeldolgozási API. Létrehozza, beolvassa és validálja az XBRL és iXBRL formátumokat, amelyeket az üzleti folyamatok kezelésében, a pénzügyi elemzési és jelentéskészítési megoldásokban használnak.

Aspose.Drawing for .NET

Aspose.Drawing for .NET

Az Aspose.Drawing for .NET egy grafikus API, amely megegyezik a GDI+-szal. Könnyen integrálható 2D vektorgrafikus rajzokhoz, mint például vonalak, görbék és ábrák, valamint muti stílusú szöveg raszteres képekre. Az API támogatja az általánosan használt képformátumokat.

Aspose.Font for .NET

Aspose.Font for .NET

Az Aspose.Font for .NET egy betűkészlet-kezelő és -feldolgozó API. Könnyedén hajthat végre betűtípusfájl-műveleteket, például betűtípusokat tölthet be lemezről vagy adatfolyamról, beolvassa a karakterjeleket és a metrikák adatait, valamint felismeri a latin szimbólumokat, szöveget renderel betűjelekkel és így tovább.

Aspose.TeX for .NET

Aspose.TeX for .NET

Az Aspose.TeX for .NET egy TeX fájlszedési API. Könnyedén szedheti a TeX fájlokat, hogy különféle formátumú dokumentumokat kapjon, például XPS, PDF, PNG, JPEG, TIFF és BMP. Egyedi TeX formátumok létrehozását is tartalmazza.

Az Aspose.Total speciális szolgáltatásai .NET API-khoz

Vonalkódok generálása vagy felismerése

Jelentések létrehozása körlevéllel

Készítsen dinamikus Microsoft Excel-jelentéseket menet közben

Nagy pontosságú renderelés és nyomtatás

Alakítsa át az XML-dokumentumot Adobe Acrobat PDF-fájllá

Képfájlok konvertálása PDF formátumba

Prezentációs fájlok létrehozása, kezelése vagy renderelése

Hozzon létre projektfájlokat a semmiből, vagy kezelje a meglévő projekteket

Dolgozzon az iCalendarral

Könnyen küldhet e-maileket HTML formázással és mellékletekkel

Levélegyesítés és tömeges levélküldés funkciók

Csatlakozzon POP3 és IMAP levelezőszerverekhez

Microsoft Visio diagramok létrehozása, betöltése, szerkesztése vagy konvertálása

Szöveg kibontása a képekből az OCR segítségével

A OneNote exportálása képekbe & PDF formátum

Platformfüggetlenség

Az Aspose.Total for .NET a legnépszerűbb fejlesztői környezeteket és telepítési platformokat fedi le. Magabiztosan használhatja az Aspose.Total for .NET-et Mono vagy bármilyen típusú 32 vagy 64 bites .NET-alkalmazás elkészítéséhez, beleértve az ASP.NET-et, a Web Services-t és a WinForms-t.

Tele van segédfunkciókkal

Az Aspose.Total for .NET egy praktikus segédprogram-API-k eszközkészletét kínálja, amely lehetővé teszi vonalkód-funkciók hozzáadását .NET-alkalmazásokhoz, ismétlődési minták és hálózati protokollok (SMTP, POP3, MIME, IMAP, FTP, DNS, ICMP és WHOIS) végrehajtását.

Microsoft Office automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Total for .NET API-k felügyelt kóddal készülnek, és soha nem kell Microsoft Office-t telepíteni a számítógépre, hogy a támogatott dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Office automatizálási alternatíva a támogatott szolgáltatások, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár tekintetében.

Mit mondanak az emberek

Ne csak szót fogadjon. Tekintse meg, mit mondanak a felhasználók az Aspose.Total API-król.

 
 
Esettanulmányok megtekintése