Fájlformátum konvertálása C# segítségével .NET

Konvertálja a Microsoft® Office-fájlokat, PDF-eket, képeket, HTML-fájlokat és különféle egyéb formátumokat bármilyen más szoftver használata nélkül.

 

.NET Total Library felgyorsítja a dokumentumkezelési megoldások fejlesztését a semmiből, vagy a meglévő alkalmazások fejlesztését a dokumentumkezelés egyszerű kezelése érdekében. Az API nem csak a Microsoft Office dokumentumokat kezeli, hanem PDF, HTML, TIFF, JPG, PNG, BMP és SVG képeket, e-mail fájlokat, videóformátumokat, GIS adatformátumokat és még sok mást is kezel. Ez a dokumentumkezelési és -manipulációs megoldási API-k teljes készlete, szoftverfüggőségek nélkül. A programozók könnyedén létrehozhatnak, frissíthetnek, renderelhetnek, nyomtathatnak és konvertálhatnak a legnépszerűbb formátumok között bármely .NET-alapú alkalmazáson belül.

A Word konvertálása PDF-be

A Total API nem csak a Microsoft Word formátumok interkonverzióját támogatja, hanem a Word PDF, HTML, Images, EPUB, Markdown és XPS formátumba való konvertálását is. Az átalakítás folyamata egyszerű. Töltse be a dokumentumot a Dokumentum osztályon keresztül, és hívja meg a Mentés metódust célformátummal. Ez olyan egyszerű. A fejlesztők ellenőrizhetik a konverzió eredményét a Word PDF-be kódintegrációja előtt

C# - Konverzió Word-ből PDF-be

 

PDF konvertálása képekké

Az API támogatja a PDF konvertálását Images, Powerpoint, Excel és más formátumokká. A PDF-kép konvertáláshoz tekintsük a JPG-képet célfájlnak. A folyamat a következő: töltsön be PDF-fájlt a Document osztály segítségével, és inicializálja a JpegDevice class objektumot, majd a PDF-et JPEG formátumba rendereli a Process segítségével. ://apireference.aspose.com/pdf/net/aspose.pdf.devices.pagedevice/process/methods/1) módszer Töltse be a JPEG-fájlt az Image osztály használatával, és végül hívja meg a Mentés metódust.

C# - PDF konvertálás képpé

 

Az Excel konvertálása Word és PowerPoint formátumba

A Microsoft Excel formátumok különböző fájlokká konvertálásához, beleértve a Word és a PowerPoint, a fő Aspose.Total .NET API-hoz kapcsolódó al API-kat. Az Excel-fájlok Word-dokumentummá konvertálásának folyamata, töltse be az EXCEL-fájlt a Workbook osztály segítségével, majd először konvertálja az EXCEL-t PDF-be, majd állítsa a SaveFormat-ot Auto-ra. Ezután töltse be a konvertált PDF fájlt a Document class segítségével, és hívja meg a Mentés metódust, és állítsa be a Doc, Docx fájlt SaveFormatként. A kód a Microsoft Excel–Powerpoint konvertálásához is szerepel.

C# – JSON konvertálása Excelbe

C# – Konverzió az Excelből JSON-ba