C# API a DOC konvertálásához CSV-vé vagy Online App

DOC exportálása CSV-fájlba C#-on keresztül Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával beépíthet DOC-ból CSV-vé konvertáló funkciót bármely .NET, C#, ASP.NET és VB.NET alkalmazásba. két egyszerű lépés. Először is, az Aspose.Words for .NET használatával exportálhatja a DOC-t HTML-be. Ezt követően az Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API használatával konvertálhatja a HTML-t CSV-vé.

.NET API a DOC konvertálásához CSV-vé

 1. Nyissa meg a DOC-fájlt a Document osztály használatával
 2. Alakítsa át a DOC-t HTML-vé a Save módszerrel
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot CSV-formátumba a Save metódussal, és állítsa be a „CSV”-t SaveFormat-ként.

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Ingyenes online konverter DOC-hez CSV-be

DOC dokumentum betöltése a Streamből C#-on keresztül

Az Aspose.Words for .NET lehetővé teszi a DOC-dokumentumok adatfolyamon keresztüli betöltését is. Egy dokumentum adatfolyamból való megnyitásához egyszerűen adja át a dokumentumot tartalmazó adatfolyam objektumot a Document konstruktornak. A következő kódpélda bemutatja, hogyan lehet megnyitni egy dokumentumot adatfolyamból:

Egyéni tulajdonságok hozzáadása a CSV-fájlhoz C#-on keresztül

Miközben a DOC-t CSV-vé alakítja, az Aspose.Cells for .NET lehetővé teszi egyéni tulajdonságok hozzáadását a CSV-dokumentumokhoz. Egyéni tulajdonság hozzáadásához használhatja az Add metódust a CustomDocumentPropertyCollection osztály. Az Add metódus hozzáadja a tulajdonságot az Excel-fájlhoz, és az új dokumentumtulajdonság hivatkozását adja vissza Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty néven. /dokumentumtulajdonság) objektum.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a DOC-t CSV Online formátumba?
  A DOC konverziós online alkalmazás a fentiekben be van építve. Először is hozzá kell adnia a DOC fájlt a drag & ejtse vagy kattintson a fehér terület belsejébe a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a Konvertálás gombra. Amikor a DOC-ből CSV-be konvertálás befejeződött, letöltheti a konvertált fájlt. Tehát egyetlen kattintással megkapja a kimeneti CSV fájlokat.
 • Mennyi ideig tart a DOC konvertálása?
  Ez az online konverter gyorsan működik, de főleg a DOC fájl méretétől függ. A kis méretű DOC fájlokat néhány másodperc alatt CSV formátumba renderelheti. Sőt, ha integrálta a konverziós kódot a .NET alkalmazásba, ez attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást a konverziós folyamathoz.
 • Biztonságos a DOC konvertálása CSV formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A CSV fájlok letöltési linkje a konvertálás után azonnal elérhető lesz. A feltöltött fájlokat 24 óra elteltével töröljük, és a letöltési hivatkozások ezen idő után leállnak. Senki sem férhet hozzá a fájljaihoz. A fájlok konvertálása (beleértve a DOC-t is) teljesen biztonságos. Főleg ingyenes alkalmazás van integrálva tesztelés céljából, így a kód integrálása előtt ellenőrizni lehet az eredményt.
 • Milyen böngészőt használjak a DOC konvertálásához?
  Ehhez az online konverzióhoz bármilyen modern böngészőt használhat, például Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. De abban az esetben, ha asztali alkalmazást fejleszt. Az Aspose.Total DOC Conversion API zökkenőmentesen fog működni.

DOC konverziós beállítások felfedezése .NET

DOCs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
DOCs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
DOCs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
DOCs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
DOCs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
DOCs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
DOCs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
DOCs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
DOCs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
DOCs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
DOCs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
DOCs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
DOCs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
DOCs konvertálása XLTX (Excel Template)
DOCs konvertálása JSON (JavaScript Object Notation File)

Mi a DOC fájlformátum

A Microsoft Word bináris fájlformátuma (DOC) a Microsoft Office Word által használt szabadalmaztatott dokumentumfájl-formátum. Ez egy bináris fájlformátum, amely egy dokumentumot egy adott számítógép-architektúrától vagy operációs rendszertől független szerkezetben képvisel. A DOC formátum egy tárolófájl, amely bináris formátumban tárolja az adatokat. A DOC-fájlok többféle adattípust tartalmazhatnak, beleértve a formázott szöveget, képeket, diagramokat és egyéb adatokat. A DOC-fájlok bináris formátumát nem úgy tervezték, hogy az ember által olvasható legyen. Számos program azonban képes olvasni és írni DOC fájlokat, köztük a Microsoft Word és a LibreOffice. A DOC formátumot először 1987-ben vezették be a Word for Windows 2.0-ban. Azóta többször átdolgozták, a legújabb verzió az Office 2007-ben bevezetett Office Open XML formátum. A DOC formátum egyik legfontosabb előnye a kompatibilitás a Microsoft Word segítségével, amely a világ egyik legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazása. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat hozzanak létre és szerkesszenek a Microsoft Word alkalmazásban, majd megosszák azokat másokkal, akik szintén használják az alkalmazást. Ezenkívül sok más szövegszerkesztő alkalmazás is képes olvasni és írni a DOC formátumot, így sokoldalú formátum a dokumentummegosztáshoz.

Mi a CSV fájlformátum

A CSV-fájl egy vesszővel tagolt értékek fájl. Ezek a fájlok táblázatos adatok, például táblázatok vagy adatbázisok tárolására szolgálnak. A CSV-fájlban lévő adatok vesszővel vannak elválasztva. A CSV-fájl minden adatsorát rekordnak nevezzük. A CSV-fájl megnyitható szövegszerkesztőben, például a Microsoft Notepadben vagy az Apple TextEditben. A CSV-fájlok táblázatkezelő programokkal is megnyithatók, mint például a Microsoft Excel vagy az Apple Numbers. Amikor egy CSV-fájlt megnyit egy szövegszerkesztőben, a fájlban lévő adatok táblázatos formátumban jelennek meg. Minden oszlopot vessző választ el, a sorokat pedig egy új sor választja el. A CSV-fájl első sorát fejlécsornak nevezzük. A fejléc sora tartalmazza a fájl oszlopainak nevét. A CSV-fájlban lévő adatok exportálhatók egy táblázatkezelő programból, például a Microsoft Excelből vagy az Apple Numbersből. Az adatok CSV-fájlból táblázatkezelő programba is importálhatók.