HTML JSON XML SVG DOCX
EXCEL

A EXCEL konvertálása DOCX formátumba C# segítségével vagy Online App

Exportálás Excel® EXCEL-ből DOCX-ba .NET Framework, .NET Core, Mono vagy Xamarin platformokon

EXCEL-ből DOCX-ba konvertálás .NET-en

 1. Nyissa meg a EXCEL-fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Alakítsa át a EXCEL-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást Automatikusra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot DOCX formátumba a Mentés módszerrel, és állítsa be a dokumentumot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a [downloads] webhelyről ( https://releases.aspose.com/total/net) .

.NET C# kód a EXCEL-ből DOCX-ba való konvertáláshoz

// load the EXCEL file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Document class
var document = new Aspose.Pdf.Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOCX format
document.Save("output.docx", SaveFormat.Docx); 

Ingyenes online konverter EXCEL-ből DOCX-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a EXCEL-t DOCX Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a EXCEL konverzióhoz. Az átalakítási folyamat elindításához húzza át a EXCEL-fájlt, vagy kattintson a kijelölt területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra, hogy elindítsa a EXCEL-ből DOCX átalakítást. A folyamat befejezése után egyszerűen, egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt, és megkapja a kívánt kimenetet DOCX formátumban.
 • Mennyi ideig tart a EXCEL konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége gyors, de elsősorban a EXCEL fájl méretétől függ. Ha van egy kis EXCEL fájlja, néhány másodperc alatt DOCX formátumba konvertálható. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot .NET-alkalmazásába, a konverziós folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a EXCEL konvertálása DOCX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A EXCEL-DOCX átalakítási folyamat befejezése után azonnal létrejön a DOCX-fájlok letöltési hivatkozása. Fájljai biztonságát kiemelten kezeljük, ezért 24 óra elteltével minden feltöltött fájl törlődik, és a letöltési linkek ezen időszak után leállnak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak az átalakítási folyamat során, beleértve a EXCEL fájlokat is. A fenti ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál, lehetővé téve az eredmény ellenőrzését a kód integrálása előtt.
 • Milyen böngészőt használjak a EXCEL konvertálásához?
  Bármilyen naprakész webböngészőt rugalmasan használhat az online EXCEL-ből DOCX-be konvertáláshoz, például Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Ha azonban asztali alkalmazást készít, zökkenőmentesen integrálhatja az Aspose.Total EXCEL Conversion API-t.

EXCEL konverziós beállítások felfedezése .NET

EXCELs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
EXCELs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
EXCELs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)

Mi a EXCEL fájlformátum

A Microsoft Excel, a népszerű táblázatkezelő szoftver számos fájlformátumot támogat az adatok mentéséhez és megosztásához. Íme néhány a leggyakoribb Excel fájlformátumok közül: XLS (Excel táblázat), XLSX (Excel Open XML táblázat), CSV (vesszővel tagolt értékek), TXT (egyszerű szöveg), PDF (hordozható dokumentumformátum), ODS (OpenDocument Spreadsheet). ) és DBF (dBASE fájl). Ezeken kívül vannak még kevésbé elterjedt fájlformátumok, mint például az XLT, XLTX és XLTM, amelyeket sablonokhoz használnak, illetve az XML, amely a különböző szoftveralkalmazások közötti adatcserére szolgáló formátum.

Mi a DOCX fájlformátum

A DOCX a Microsoft által kifejlesztett Word dokumentumok fájlformátuma. Ez egy XML-alapú formátum, amely bonyolultabb dokumentumszerkezeteket tesz lehetővé, mint a régebbi DOC formátum, és támogatja az olyan funkciókat, mint a dokumentumtitkosítás, a digitális aláírás és a vízjel. A DOCX fájlok mérete is kisebb, mint a DOC megfelelőik, így hatékonyabban tárolhatók és továbbíthatók.