HTML JSON XML SVG WORD
EXCEL

A EXCEL konvertálása WORD formátumba C# segítségével vagy Online App

Exportálás Excel® EXCEL-ből WORD-ba .NET Framework, .NET Core, Mono vagy Xamarin platformokon

EXCEL-ből WORD-ba konvertálás .NET-en

 1. Nyissa meg a EXCEL-fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Alakítsa át a EXCEL-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást Automatikusra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Wordument osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot WORD formátumba a Mentés módszerrel, és állítsa be a dokumentumot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a [downloads] webhelyről ( https://releases.aspose.com/total/net) .

.NET C# kód a EXCEL-ből WORD-ba való konvertáláshoz

// load the EXCEL file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Wordument class
var wordument = new Aspose.Pdf.Wordument("pdfOutput.pdf");
// save wordument in WORD format
wordument.Save("output.word", SaveFormat.Word); 

Ingyenes online konverter EXCEL-ből WORD-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a EXCEL-t WORD Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a EXCEL konverzióhoz. Az átalakítási folyamat elindításához húzza át a EXCEL-fájlt, vagy kattintson a kijelölt területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra, hogy elindítsa a EXCEL-ből WORD átalakítást. A folyamat befejezése után egyszerűen, egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt, és megkapja a kívánt kimenetet WORD formátumban.
 • Mennyi ideig tart a EXCEL konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége gyors, de elsősorban a EXCEL fájl méretétől függ. Ha van egy kis EXCEL fájlja, néhány másodperc alatt WORD formátumba konvertálható. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot .NET-alkalmazásába, a konverziós folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a EXCEL konvertálása WORD formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A EXCEL-WORD átalakítási folyamat befejezése után azonnal létrejön a WORD-fájlok letöltési hivatkozása. Fájljai biztonságát kiemelten kezeljük, ezért 24 óra elteltével minden feltöltött fájl törlődik, és a letöltési linkek ezen időszak után leállnak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak az átalakítási folyamat során, beleértve a EXCEL fájlokat is. A fenti ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál, lehetővé téve az eredmény ellenőrzését a kód integrálása előtt.
 • Milyen böngészőt használjak a EXCEL konvertálásához?
  Bármilyen naprakész webböngészőt rugalmasan használhat az online EXCEL-ből WORD-be konvertáláshoz, például Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Ha azonban asztali alkalmazást készít, zökkenőmentesen integrálhatja az Aspose.Total EXCEL Conversion API-t.

EXCEL konverziós beállítások felfedezése .NET

EXCELs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
EXCELs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
EXCELs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)

Mi a EXCEL fájlformátum

A Microsoft Excel, a népszerű táblázatkezelő szoftver számos fájlformátumot támogat az adatok mentéséhez és megosztásához. Íme néhány a leggyakoribb Excel fájlformátumok közül: XLS (Excel táblázat), XLSX (Excel Open XML táblázat), CSV (vesszővel tagolt értékek), TXT (egyszerű szöveg), PDF (hordozható dokumentumformátum), ODS (OpenDocument Spreadsheet). ) és DBF (dBASE fájl). Ezeken kívül vannak még kevésbé elterjedt fájlformátumok, mint például az XLT, XLTX és XLTM, amelyeket sablonokhoz használnak, illetve az XML, amely a különböző szoftveralkalmazások közötti adatcserére szolgáló formátum.

Mi a WORD fájlformátum

A Microsoft Word-hez, a legnépszerűbb szövegszerkesztő szoftverhez számos fájlformátum kapcsolódik. A leggyakoribb fájlformátumok a DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Sima szöveg), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) és HTML (Hypertext Markup). Nyelv). Vannak más kevésbé elterjedt formátumok is, mint például a DOT, DOTM és DOTX, amelyeket dokumentumsablonokhoz használnak, valamint az MHT és MHTML, amelyeket weboldalak mentésére használnak.