HTML-fájl konvertálása WMF-re C#-on keresztül

HTML exportálása WMF-be .NET-alkalmazásokon belül Adobe® Acrobat Reader vagy bármely más harmadik féltől származó alkalmazás használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával két egyszerű lépésben könnyedén exportálhatja a HTML-et WMF-képfájlba bármely .NET-alkalmazáson belül. Először is, az Aspose.PDF for .NET használatával exportálhatja a HTML-et JPEG formátumba. Ezt követően az Aspose.Imaging for .NET Image Processing API használatával konvertálhatja a JPEG-et WMF-vé.

A HTML-fájl konvertálása WMF-re .NET-en keresztül

  1. Nyissa meg a HTML-fájlt a Document osztály használatával
  2. Inicializálja a JpegDevice osztályobjektumot, és a Process segítségével jelenítse meg a HTML-et JPEG formátumba. com/pdf/net/aspose.pdf.devices.pagedevice/process/methods/1) módszer
  3. Töltse be a JPEG fájlt az Image osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot WMF formátumba a Save módszerrel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

HTML-fájl konvertálása WMF-re egyetlen fájlban C#-n keresztül

Az API használatával a HTML-fájlt WMF-re is konvertálhatja egyetlen képfájllá. Az összes oldal konvertálásához először előállíthatja a HTML-dokumentumot egyetlen TIFF-fájllá, majd exportálhatja a TIFF-fájlt WMF-be. A bemeneti fájlt megnyithatja a Document osztály használatával, és létrehozhat Resolution, TiffSettings és TIFF eszközobjektumokat. Egyetlen TIFF-képet kaphat a TiffDevice osztály. Végül betöltheti a TIFF-fájlt az Image osztály használatával és mentse WMF formátumba a Save módszerrel.

HTML-fájl konvertálása és elforgatása WMF-re C#-on keresztül

Az API használatával igény szerint elforgathatja a kimeneti WMF-képet is. Az Image.RotateFlip módszerrel a kép 90/180/270 fokkal elforgatható, és vízszintesen vagy függőlegesen elforgatható. Megadhatja a képre alkalmazandó elforgatás és tükrözés típusát. A kép elforgatásához és megfordításához betöltheti az átalakított JPEG képet az Image osztály által exponált gyári módszerrel, és meghívhatja a képet. .RotateFlip metódust, miközben megadja a megfelelő RotateFlipType .

HTML konverziós beállítások felfedezése .NET

HTMLs konvertálása APNG (Animated Portable Network Graphics)
HTMLs konvertálása DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine)
HTMLs konvertálása DXF (Autodesk Drawing Exchange Format)
HTMLs konvertálása EMZ (Windows Compressed Enhanced Metafile)
HTMLs konvertálása PSD (Photoshop Document)
HTMLs konvertálása SVGZ (Compressed Scalable Vector Graphics)
HTMLs konvertálása TGA (Truevision Graphics Adapter)
HTMLs konvertálása WMZ (Compressed Windows Metafile)