Konvertálja a POWERPOINT-ot XLSM-vé a C# segítségével vagy Online App

.NET API a POWERPOINT-ból XLSM-vé konvertáláshoz Microsoft® Excel vagy PowerPoint használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával POWERPOINT-fájlt konvertálhat XLSM-vé bármely .NET, C#, ASP.NET és VB.NET alkalmazáson belül két részből. egyszerű lépéseket. Először is, az Aspose.Slides for .NET használatával exportálhatja a POWERPOINT-ot HTML-be. Ezt követően az Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API használatával konvertálhatja a HTML-t XLSM-vé.

Hogyan lehet a POWERPOINT-ot XLSM-vé konvertálni C#-on keresztül

 1. Nyissa meg a POWERPOINT-fájlt a Presentation osztály használatával
 2. Exportálja a POWERPOINT-ot HTML-ként a Save módszerrel
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot XLSM-fájlba a Save módszerrel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Ingyenes online konverter POWERPOINT-ből XLSM-be

A védett POWERPOINT konvertálása XLSM-vé C#-on keresztül

Ha a POWERPOINT-fájlt XLSM-vé konvertálja, ha a bevitt POWERPOINT-dokumentuma jelszóval védett, nem konvertálhatja XLSM-vé a dokumentum visszafejtése nélkül. Ha a dokumentum jelszóval védett, az azt jelenti, hogy bizonyos korlátozásokat érvényesít a megjelenítésre vonatkozóan. A korlátozások megszüntetéséhez meg kell adni a jelszót. A jelszóval védett prezentáció zárolt prezentációnak minősül. Az API lehetővé teszi a titkosított dokumentum megnyitását a megfelelő jelszó átadásával egy LoadOptions objektumban.

Konvertálja a POWERPOINT-ot XLSM-vé vízjellel a C# segítségével

A POWERPOINT fájl XLSM formátumba konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti XLSM fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához létrehozhat egy új munkafüzet-objektumot, megnyithatja a konvertált HTML-dokumentumot, indexén keresztül kiválaszthatja a Munkalapowerpoint, létrehozhat egy alakzatot, és használhatja az AddTextEffect funkcióját. Ezt követően elmentheti a HTML-dokumentumot XLSM-ként vízjellel.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a POWERPOINT-t XLSM Online formátumba?
  A POWERPOINT konverziós online alkalmazás a fentiekben be van építve. A POWERPOINT-XLSM konvertálási folyamat elindításához egyszerűen adja hozzá a POWERPOINT-fájlt úgy, hogy húzza a kijelölt területre, vagy kattintson rá a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra. A POWERPOINT-XLSM átalakítás befejezése után letöltheti a konvertált fájlt. Egyetlen kattintással megkapja a kimeneti XLSM fájlokat.
 • Mennyi ideig tart a POWERPOINT konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége nagymértékben függ a POWERPOINT fájl méretétől. Ha a POWERPOINT fájl kicsi, a XLSM formátumú átalakítás néhány másodpercen belül befejeződik. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást erre a célra.
 • Biztonságos a POWERPOINT konvertálása XLSM formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Amint a POWERPOINT-ből XLSM-be konvertálás befejeződött, azonnal hozzáférhet a konvertált XLSM-fájlok letöltési linkjéhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt, és a letöltési linkek ezen idő után már nem lesznek aktívak. Fájljai teljesen biztonságosak és privátak, mivel senki más nem férhet hozzájuk. A fájlkonverziós folyamat, beleértve a POWERPOINT-konverziót is, teljesen biztonságos a használata. Ezt az ingyenes alkalmazást elsősorban tesztelési célokra kínáljuk, hogy a kód integrálása előtt kiértékelhesse az eredményeket.
 • Milyen böngészőt használjak a POWERPOINT konvertálásához?
  Ez az online konvertáló eszköz minden modern böngészővel kompatibilis, mint például a Google Chrome, a Firefox, az Opera vagy a Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total POWERPOINT Conversion API megbízható lehetőség a zökkenőmentes integrációhoz.

POWERPOINT konverziós beállítások felfedezése .NET

POWERPOINTs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
POWERPOINTs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
POWERPOINTs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)
POWERPOINTs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
POWERPOINTs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
POWERPOINTs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
POWERPOINTs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
POWERPOINTs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
POWERPOINTs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
POWERPOINTs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)