HTML JPG PDF XML DOCM
Aspose.Total for .NET
PPTX

PPTX konvertálása DOC-ba a C# használatával vagy online

Microsoft PowerPoint PPTX-bemutatót készíthet Word DOC-dokumentumkonverziós alkalmazásokba .NET-keretrendszer, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin platformokon.

Hogyan lehet az PPTX-t DOC-ba konvertálni C# használatával

Annak érdekében, hogy automatizálhassuk a PowerPoint pptx prezentáció folyamatát Word-dokumentumfájlokká, kötegelt konvertáláshoz használjuk az Aspose.Slides for .NET és az Aspose.Words .NET API-khoz. Az előbbi egy PowerPoint prezentáció-manipulációs API, amely lehetővé teszi a Microsoft PowerPoint diák létrehozását vagy módosítását. Míg az utóbbi egy szövegszerkesztő API a Microsoft Word dokumentumok feldolgozására vagy manipulálására. Mindkét API az Aspose.Total for .NET csomag része. Közvetlenül letöltheti a Nugetből, vagy használhatja a következő parancsokat a Package Manager konzolból.

Csomagkezelő konzolparancs


PM> Install-Package Aspose.Total

Az PPTX DOC-vé konvertálásának lépései C# segítségével

 1. Adja hozzá az Aspose.Slides for .NET és az Aspose.Words for .NET hivatkozását
 2. Töltse be a PowerPoint PPTX-prezentációt az Aspose.Slides.Presentation osztály használatával
 3. Mentse a dokumentumot a MemoryStream objektumba
 4. Hozzon létre Aspose.Words.Document , és inicializálja a MemoryStream Object segítségével
 5. Mentse a dokumentumot az Aspose.Words.Document.Save(“output.doc”, SaveFormat.Doc) segítségével /3)

Konverziós követelmények

 • Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET-keretrendszerrel, .NET Core-val, Windows Azure-val, Mono- vagy Xamarin-platformokkal.
 • Fejlesztői környezet, mint a Microsoft Visual Studio.
 • A projektben hivatkozott Aspose.Slides for .NET és Aspose.Words for .NET DLL.
 

Ez a kódminta bemutatja, hogyan lehet egy PPTX-t DOC-vé konvertálni C# használatával

// Load the Microsoft PowerPoint PPTX file
Aspose.Slides.Presentation pptx = new Aspose.Slides.Presentation("source.pptx");

var stream = new MemoryStream();

pptx.Save(stream, Aspose.Slides.Export.SaveFormat.Html);
stream.Flush();
stream.Seek(0, SeekOrigin.Begin);
// stream.Position = 0;

// Load the content of the presentation to a Word document
var doc = new Aspose.Words.Document(stream);
   
// Save the Word DOC document
doc.Save("output.doc", Aspose.Words.SaveFormat.Doc);
 

Online konverter PPTX-hez DOC-be

Ingyenes alkalmazás az PPTX DOC-vé konvertálásához

  No need to download or setup anything.
  No need to write any code.
  Just upload your DOCM file and hit the "Convert" button.
  You will instantly get the download link for resultant PPTX file.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a PPTX-t DOC Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a PPTX konverzióhoz. Az alkalmazás használatához hozzáadhatja PPTX-fájlját a kijelölt területre húzva, vagy a területen belülre kattintva a fájl importálásához. A fájl hozzáadása után kattintson a Konvertálás gombra a konvertálási folyamat elindításához. A PPTX-ből DOC-be konvertálás befejezése után egyetlen kattintással letöltheti az újonnan konvertált fájlt, és DOC formátumban lesz elérhető.
 • Mennyi ideig tart a PPTX konvertálása?
  ez az online konverter gyors, de a PPTX-ből DOC-be konvertálás sebessége főként a konvertálandó PPTX-fájl méretétől függ. A kisebb PPTX fájlok pillanatok alatt DOC formátumba renderelhetők. Ezenkívül, ha integrálta a PPTX-DOC konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba, a konverziós sebesség attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást az átalakítási folyamathoz.
 • Biztonságos a PPTX konvertálása DOC formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Amint a PPTX-ből DOC-be konvertálási folyamat befejeződött, a konvertált DOC-fájl letöltési linkje azonnal elérhető lesz. Minden feltöltött fájl, beleértve a PPTX fájlokat is, 24 óra elteltével törlődik a rendszerből, és a letöltési hivatkozások ezen idő elteltével megszűnnek. Az online konverter gondoskodik fájljai biztonságáról és adatvédelméről, az integrált alkalmazás pedig ingyenesen elérhető tesztelési célokra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék az eredményt, mielőtt integrálnák a kódot a projektjükbe.
 • Milyen böngészőt használjak a PPTX konvertálásához?
  Bármely modern webböngészőt, például a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Opera-t vagy a Safarit használhatja a PPTX-fájlok online DOC-formátumba konvertálásához. Ha azonban asztali alkalmazást hoz létre, az Aspose.Total PPTX Conversion API ajánlott a zökkenőmentes és zökkenőmentes átalakítási folyamat érdekében.

PPTX konverziós beállítások felfedezése .NET

PPTXs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
PPTXs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
PPTXs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
PPTXs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
PPTXs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)
PPTXs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
PPTXs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
PPTXs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
PPTXs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
PPTXs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
PPTXs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
PPTXs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
PPTXs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
PPTXs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
PPTXs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
PPTXs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a PPTX fájlformátum

Az Open XML Presentation (PPTX) a Microsoft által kifejlesztett, XML formátumú prezentációk tárolására szolgáló fájlformátum. A PPTX egy tömörített, XML-alapú fájlformátum, amelyet diabemutatók tárolására használnak. Ez a PPT formátum utódja, és a Microsoft PowerPoint 2007 és újabb verziói használják. A PPTX fájlformátum az XML sémán alapul, és ZIP tömörítési algoritmust használ. A PPTX fájlok egy mappastruktúrában tárolódnak, amely egy document.xml fájlt, egy diatörzsfájlt és számos diafájlt tartalmaz. A document.xml fájl a prezentáció tartalmát, míg a diatörzsfájl a diák elrendezését és kialakítását tárolja. A diafájlok a prezentációban tárolják az egyes diákat. A PPTX fájlok a PowerPoint 2007 és újabb verzióiban, valamint néhány más prezentációs szoftverben nyithatók meg.

Mi a DOC fájlformátum

A Microsoft Word bináris fájlformátuma (DOC) a Microsoft Office Word által használt szabadalmaztatott dokumentumfájl-formátum. Ez egy bináris fájlformátum, amely egy dokumentumot egy adott számítógép-architektúrától vagy operációs rendszertől független szerkezetben képvisel. A DOC formátum egy tárolófájl, amely bináris formátumban tárolja az adatokat. A DOC-fájlok többféle adattípust tartalmazhatnak, beleértve a formázott szöveget, képeket, diagramokat és egyéb adatokat. A DOC-fájlok bináris formátumát nem úgy tervezték, hogy az ember által olvasható legyen. Számos program azonban képes olvasni és írni DOC fájlokat, köztük a Microsoft Word és a LibreOffice. A DOC formátumot először 1987-ben vezették be a Word for Windows 2.0-ban. Azóta többször átdolgozták, a legújabb verzió az Office 2007-ben bevezetett Office Open XML formátum. A DOC formátum egyik legfontosabb előnye a kompatibilitás a Microsoft Word segítségével, amely a világ egyik legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazása. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat hozzanak létre és szerkesszenek a Microsoft Word alkalmazásban, majd megosszák azokat másokkal, akik szintén használják az alkalmazást. Ezenkívül sok más szövegszerkesztő alkalmazás is képes olvasni és írni a DOC formátumot, így sokoldalú formátum a dokumentummegosztáshoz.