Konvertálja a PPTX-ot MHTML-vé a C# segítségével vagy Online App

.NET API a PPTX-ból MHTML-vé konvertáláshoz Microsoft® Excel vagy PowerPoint használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával PPTX-fájlt konvertálhat MHTML-vé bármely .NET, C#, ASP.NET és VB.NET alkalmazáson belül két részből. egyszerű lépéseket. Először is, az Aspose.Slides for .NET használatával exportálhatja a PPTX-ot HTML-be. Ezt követően az Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API használatával konvertálhatja a HTML-t MHTML-vé.

Hogyan lehet a PPTX-ot MHTML-vé konvertálni C#-on keresztül

 1. Nyissa meg a PPTX-fájlt a Presentation osztály használatával
 2. Exportálja a PPTX-ot HTML-ként a Save módszerrel
 3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot MHTML-fájlba a Save módszerrel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Ingyenes online konverter PPTX-ből MHTML-be

A védett PPTX konvertálása MHTML-vé C#-on keresztül

Ha a PPTX-fájlt MHTML-vé konvertálja, ha a bevitt PPTX-dokumentuma jelszóval védett, nem konvertálhatja MHTML-vé a dokumentum visszafejtése nélkül. Ha a dokumentum jelszóval védett, az azt jelenti, hogy bizonyos korlátozásokat érvényesít a megjelenítésre vonatkozóan. A korlátozások megszüntetéséhez meg kell adni a jelszót. A jelszóval védett prezentáció zárolt prezentációnak minősül. Az API lehetővé teszi a titkosított dokumentum megnyitását a megfelelő jelszó átadásával egy LoadOptions objektumban.

Konvertálja a PPTX-ot MHTML-vé vízjellel a C# segítségével

A PPTX fájl MHTML formátumba konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti MHTML fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához létrehozhat egy új munkafüzet-objektumot, megnyithatja a konvertált HTML-dokumentumot, indexén keresztül kiválaszthatja a Munkalapptx, létrehozhat egy alakzatot, és használhatja az AddTextEffect funkcióját. Ezt követően elmentheti a HTML-dokumentumot MHTML-ként vízjellel.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a PPTX-t MHTML Online formátumba?
  A PPTX konverziós online alkalmazás a fentiekben be van építve. A PPTX-MHTML konvertálási folyamat elindításához egyszerűen adja hozzá a PPTX-fájlt úgy, hogy húzza a kijelölt területre, vagy kattintson rá a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra. A PPTX-MHTML átalakítás befejezése után letöltheti a konvertált fájlt. Egyetlen kattintással megkapja a kimeneti MHTML fájlokat.
 • Mennyi ideig tart a PPTX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége nagymértékben függ a PPTX fájl méretétől. Ha a PPTX fájl kicsi, a MHTML formátumú átalakítás néhány másodpercen belül befejeződik. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba, az átalakítási folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást erre a célra.
 • Biztonságos a PPTX konvertálása MHTML formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Amint a PPTX-ből MHTML-be konvertálás befejeződött, azonnal hozzáférhet a konvertált MHTML-fájlok letöltési linkjéhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt, és a letöltési linkek ezen idő után már nem lesznek aktívak. Fájljai teljesen biztonságosak és privátak, mivel senki más nem férhet hozzájuk. A fájlkonverziós folyamat, beleértve a PPTX-konverziót is, teljesen biztonságos a használata. Ezt az ingyenes alkalmazást elsősorban tesztelési célokra kínáljuk, hogy a kód integrálása előtt kiértékelhesse az eredményeket.
 • Milyen böngészőt használjak a PPTX konvertálásához?
  Ez az online konvertáló eszköz minden modern böngészővel kompatibilis, mint például a Google Chrome, a Firefox, az Opera vagy a Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total PPTX Conversion API megbízható lehetőség a zökkenőmentes integrációhoz.

PPTX konverziós beállítások felfedezése .NET

PPTXs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
PPTXs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
PPTXs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
PPTXs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
PPTXs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
PPTXs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
PPTXs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
PPTXs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
PPTXs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
PPTXs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
PPTXs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
PPTXs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
PPTXs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
PPTXs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
PPTXs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a PPTX fájlformátum

Az Open XML Presentation (PPTX) a Microsoft által kifejlesztett, XML formátumú prezentációk tárolására szolgáló fájlformátum. A PPTX egy tömörített, XML-alapú fájlformátum, amelyet diabemutatók tárolására használnak. Ez a PPT formátum utódja, és a Microsoft PowerPoint 2007 és újabb verziói használják. A PPTX fájlformátum az XML sémán alapul, és ZIP tömörítési algoritmust használ. A PPTX fájlok egy mappastruktúrában tárolódnak, amely egy document.xml fájlt, egy diatörzsfájlt és számos diafájlt tartalmaz. A document.xml fájl a prezentáció tartalmát, míg a diatörzsfájl a diák elrendezését és kialakítását tárolja. A diafájlok a prezentációban tárolják az egyes diákat. A PPTX fájlok a PowerPoint 2007 és újabb verzióiban, valamint néhány más prezentációs szoftverben nyithatók meg.

Mi a MHTML fájlformátum

Az MHTML, a MIME HTML rövidítése, egy weboldal-archívum formátum, amelyet általában külső hivatkozások (például képek, Flash-animációk, Java kisalkalmazások és hangfájlok) és HTML-kóddal egyetlen fájlba egyesítenek. Az eredményül kapott fájlt elmenthetik és megnyithatják a webböngészők. Az MHTML-t a legtöbb nagyobb webböngésző támogatja, beleértve a Microsoft Edge-t, az Internet Explorert, a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefoxot és az Opera-t. A Safari korlátozottan támogatja az MHTML-t. Amikor egy weboldalt MHTML-fájlként mentenek, a HTML-kód és az erőforrások általában a többrészes/kapcsolódó MIME-típussal vannak kódolva. Ez a fajta kódolás szükséges a HTML-kód és az erőforrások helyes sorrendjének megőrzéséhez, amikor egyetlen fájlba egyesítik őket. Az MHTML formátumot gyakran használják weboldalak archiválására vagy olyan weboldalak terjesztésére, amelyeket offline meg kell tekinteni.