TEX-fájl konvertálása PSD-re C#-on keresztül

TEX exportálása PSD-be .NET-alkalmazásokon belül Adobe® Acrobat Reader vagy bármely más harmadik féltől származó alkalmazás használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával két egyszerű lépésben könnyedén exportálhatja a TEX-et PSD-képfájlba bármely .NET-alkalmazáson belül. Először is, az Aspose.PDF for .NET használatával exportálhatja a TEX-et JPEG formátumba. Ezt követően az Aspose.Imaging for .NET Image Processing API használatával konvertálhatja a JPEG-et PSD-vé.

A TEX-fájl konvertálása PSD-re .NET-en keresztül

  1. Nyissa meg a TEX-fájlt a Document osztály használatával
  2. Inicializálja a JpegDevice osztályobjektumot, és a Process segítségével jelenítse meg a TEX-et JPEG formátumba. com/pdf/net/aspose.pdf.devices.pagedevice/process/methods/1) módszer
  3. Töltse be a JPEG fájlt az Image osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot PSD formátumba a Save módszerrel

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

TEX-fájl konvertálása PSD-re egyetlen fájlban C#-n keresztül

Az API használatával a TEX-fájlt PSD-re is konvertálhatja egyetlen képfájllá. Az összes oldal konvertálásához először előállíthatja a TEX-dokumentumot egyetlen TIFF-fájllá, majd exportálhatja a TIFF-fájlt PSD-be. A bemeneti fájlt megnyithatja a Document osztály használatával, és létrehozhat Resolution, TiffSettings és TIFF eszközobjektumokat. Egyetlen TIFF-képet kaphat a TiffDevice osztály. Végül betöltheti a TIFF-fájlt az Image osztály használatával és mentse PSD formátumba a Save módszerrel.

TEX-fájl konvertálása és elforgatása PSD-re C#-on keresztül

Az API használatával igény szerint elforgathatja a kimeneti PSD-képet is. Az Image.RotateFlip módszerrel a kép 90/180/270 fokkal elforgatható, és vízszintesen vagy függőlegesen elforgatható. Megadhatja a képre alkalmazandó elforgatás és tükrözés típusát. A kép elforgatásához és megfordításához betöltheti az átalakított JPEG képet az Image osztály által exponált gyári módszerrel, és meghívhatja a képet. .RotateFlip metódust, miközben megadja a megfelelő RotateFlipType .