C# API a TEX SXC formátumban való megjelenítéséhez

TEX-fájl exportálása SXC-fájlba C#-on keresztül Microsoft® Excel vagy Adobe® Acrobat Reader használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával könnyedén konvertálhat TEX-fájlt SXC-formátumba bármely .NET-, C#-, ASP.NET- és VB.NET-alkalmazáson belül. Először is, az Aspose.PDF for .NET használatával exportálhatja a TEX-et XLSX formátumba. Ezt követően az Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API használatával konvertálhatja az XLSX-et SXC-vé.

.NET API a TEX SXC-vé alakításához

  1. Nyissa meg a TEX-fájlt a Document osztály használatával
  2. Konvertálja a TEX-et XLSX-re a Save módszerrel
  3. Töltse be az XLSX dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot SXC-formátumba a Save metódussal, és állítsa be a „Sxc”-t SaveFormat-ként.

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

Védett TEX konvertálása SXC-vé C#-on keresztül

Ha a TEX-dokumentuma jelszóval védett, nem konvertálhatja SXC-vé jelszó nélkül. Az API használatával először megnyithatja a védett dokumentumot érvényes jelszóval, majd konvertálhatja azt. A titkosított fájl megnyitásához inicializálhatja a Document osztály új példányát, és argumentumként adja át a fájlnevet és a jelszót.

Konvertálja a TEX fájlt SXC-vé vízjellel a C# segítségével

A TEX-fájl SXC-vé konvertálásakor vízjelet is hozzáadhat a kimeneti SXC-fájlformátumhoz. Vízjel hozzáadásához létrehozhat egy új munkafüzet-objektumot, megnyithatja az átalakított XLSX-dokumentumot, indexén keresztül kiválaszthatja a Munkalapot, létrehozhat egy alakzatot, és használhatja annak AddTextEffect funkcióját. Ezt követően elmentheti az XLSX-dokumentumot SXC-ként vízjellel.